Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Najlepsza gra Lego i chyba najlepsza gra z Batmanem poza serią Arkham, list miłosny dla fanów gacka Humor, zagadki, nawet historia robi roboteFantastyczny tytuł, mam nadzieję że jakiejś dlc wyjdą
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Następny wg przecieków będzie Supermanhttps://www.gamereactor.eu/rumor-lego-superman-next-in-line-for-tt-games-1726193/
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 16 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Całość można w coop?Jak na razie tylko tutorial byl solo, ale to trwa kilka minut
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No drobne bugi są. Raz mi jeden wróg w tekstury wleciał i wystawała jego ręka jak próbował uderzać, ale udało się go zlikwidować.Momentami też się męczyłem żeby gdzieś wskoczyć, bo bez użycia linki się nie da, choć było to dość nisko.Ale klimat jest tu super, podmienić tylko klocki na normalne postacie i byłobo cycuś.