Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wszystkie te gry lego dla mnie wyglądają tak samo, ale tu widać niezłe napracowanie z tymi kostiumami czy batmobilami. Pewnie wjedzie za jakiś czas.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 minutes ago, Shen said:Wszystkie te gry lego dla mnie wyglądają tak samo, ale tu widać niezłe napracowanie z tymi kostiumami czy batmobilami. Pewnie wjedzie za jakiś czas.Ja też mam przesyt, bo z synem ograliśmy chyba 90% gier Lego jakie kiedykolwiek wyszły. Aczkolwiek widać, że robiona na silniku z Sagi Skywalkerów więc gameplayowo będzie dużo więcej niż wciskanie kwadratu i skakanie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 31 minut temu, Bartg napisał(a):Aczkolwiek widać, że robiona na silniku z Sagi Skywalkerów więc gameplayowo będzie dużo więcej niż wciskanie kwadratu i skakanie.Rozwiniesz? Ostatnie Lego jakie ogrywałem to byli chyba Piraci z Karaibów jakieś milion lat temu. Od tamtego czasu kompletnie olewałem wsio co wychodziło w tej serii, jednak to o czym wspominasz wskazuje że formuła się zmieniła. Obecnie (ostatnie odsłony) to coś więcej niż prościuteńka gierka dla 8-latków? Pytam bo klimacik tego Batmnana nawet robi, więc naszła mnie chęć by dać szansę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Tak, to już nie są gry o rozwalaniu klocków i zbieraniu innych klocków, tylko z innymi mechanikami i gameplayem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. OK, więc troszkę mi to rozjaśnia skąd tutaj ta podjarka. Wcześniej przyglądałem się tylko, rozumiejąc że Batman, że humor, że Lego itp, jednak mając w pamięci uderzającą prostotę starusieńkich odsłon (X360, PS3) jakoś ciężko było mi załapać czy i dlaczego warto czekać. Jeśli faktycznie obecnie jest to coś więcej, to przyznaję, że również biorę na cel. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Amer
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 28 minutes ago, Amer said:Rozwiniesz? Ostatnie Lego jakie ogrywałem to byli chyba Piraci z Karaibów jakieś milion lat temu. Od tamtego czasu kompletnie olewałem wsio co wychodziło w tej serii, jednak to o czym wspominasz wskazuje że formuła się zmieniła. Obecnie (ostatnie odsłony) to coś więcej niż prościuteńka gierka dla 8-latków? Pytam bo klimacik tego Batmnana nawet robi, więc naszła mnie chęć by dać szansę.W Sadze Skywalkerów było dużo różnych gadżetów dla postaci, sam model walki związany był z drzewkiem rozwoju (rózne combosy zarówno z użyciem miecza świetlnego jak i mocy), strzelanie to już nie auto aim na najbliższego przeciwnika, tylko normalna kamera znad ramienia, celownik, system osłon, uników. Batman to wiadomo mniej strzelania, więcej walki samej, ale jak pójdą drogą Sagi to powinna być całkiem rozbudowana pozycja. Nadal przystępna dla dzieci, ale z całkiem głębokim gameplayem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Biorę na premierę bo to co się dzieje z gierkami z Batmanem to jakieś nieporozumienie. Nic nie zrobili na bazie Arkham Knight tyle lat, sequel do Arkham Shadow ponoć porzucony. Chociaż tutaj trochę pobatmanię. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Sebas