Opublikowano 19 sierpnia 202519 sie Batman z LEGO został potraktowany niczym Saga Skywalkerów i w 2026 roku dostaniemy coś więcej niż prostą grę dla dzieci. Open world, walka jak u Rocksteady, jazda batmobilem, niech mnie chuy, zapowiada się cudownie.
Opublikowano 19 sierpnia 202519 sie Dopasione szkoda, że 2026, a może i dobrze, sądząc po tym nadciągającym zalewie gieruń.
Opublikowano 19 sierpnia 202519 sie Fajnie wygląda, brakowało takiej gry. Ciekawe, jak twórcy ogarną ten otwarty świat w klimatach LEGO, no i jaką nam historię zaprezentują.
Opublikowano 20 sierpnia 202520 sie Te nawiązania do filmów W sumie jedyną gre lego jaką przeszedłem to było Lego Batman 2 więc chętnie wrócę znów do uniwersum nietoperza.
Opublikowano 20 sierpnia 202520 sie Nieironicznie najciekawsza zapowiedź z wczoraj, nigdy nie grałem w żadną legogierkę i akurat ten trailer zachęca mnie do tego żeby to zmienić.
Opublikowano 20 sierpnia 202520 sie Day 1, imo też najlepsze z tego co pokazali na razie na gejscomie.
Opublikowano 20 sierpnia 202520 sie Wygląda jak nowe arkham tyle, że z Lego. Jak rocksteady woli robić gówno squad gaas to klockowy batmanik wleci elegancko.
Opublikowano 20 sierpnia 202520 sie Trylogia Nolana i 'The Batman' Reevesa? W czytniku dnia pierwszego.
Opublikowano 20 sierpnia 202520 sie Po słabo przyjętym Lego Horizon Zero Dawn, słaba gra, krótka i na dodatek była nudna, twórcy wrócili na właściwe tory i mam nadzieję, że będzie taki sam poziom jak ze SW Saga Skywalkerow.
Opublikowano 20 sierpnia 202520 sie Lego Horizon ma podtytuł Adventures, a nie Zero Dawn i to nie była gra Traveller's Tales.
Opublikowano 20 sierpnia 202520 sie Jeden pies. Słaba to była gra z serii Lego i tyle. Widocznie to pokazuje jak już zapomniałem o tej grze, że tytułu już dokładnie nie pamiętałem.
Opublikowano 7 maja7 maj I Seal w tle Na premierę pewnie nie wleci bo Horizon 6 i Bond, ale na pewno się ogra.
Opublikowano 7 maja7 maj U mnie Batman wlatuje pierwszy z tego względu iż ostatnie dwie dobre gry z jego udziałem ukazały się za czasów PS3.
Opublikowano 7 maja7 maj 3 godziny temu, Bartg napisał(a):I Seal w tle Na premierę pewnie nie wleci bo Horizon 6 i Bond, ale na pewno się ogra.Wszystko naraz niestety. Gierka zapowiada się świetnie, ale Bond ma u mnie pierwszeństwo.