Opublikowano sobota o 10:193 dni To to jak, mesjasz Mario czy odgrzewany kotlet? W Niemczech już leci media Markt z promocjami. Chyba się nie sprzedało najlepiej. Jak dla kogoś kto nie grał na wiiu i nie ma czynnika nostalgii, opłaca się to brać w morzu innych gier? Czy lepiej coś nowoczesnego. Jakieś gimmicki z motion w ogóle mnie nie interesują
Opublikowano sobota o 12:573 dni 2 godziny temu, Bishonen88 napisał(a):To to jak, mesjasz Mario czy odgrzewany kotlet? W Niemczech już leci media Markt z promocjami. Chyba się nie sprzedało najlepiej. Jak dla kogoś kto nie grał na wiiu i nie ma czynnika nostalgii, opłaca się to brać w morzu innych gier? Czy lepiej coś nowoczesnego. Jakieś gimmicki z motion w ogóle mnie nie interesująKilka miesięcy temu wreszcie zabrałem się za ogrywanie 3D All Stars. Nie mam kompletnie nostalgii do tych gier, bo w tych czasach nie miałem konsol Nintendo i bawiłem się świetnie z każdą. Lepiej niż w większości gier z tej generacji. Galaxy 2 też niedługo wleci, spodziewam się tego samego.
Opublikowano sobota o 15:033 dni Smg2 ma lepszy post-game ale nie chcę spoilerami rzucać. Dla mnie smg2 to najlepsza platformówka w jaką w życiu grałem.
Opublikowano sobota o 16:113 dni 45 minut temu, devilbot napisał(a):Bo nie grałeś w astrobotaNie grałem, to prawda. Może, skoro wydają wszystko na PC to kiedyś wyjdzie żebym nie musiał się taplać w błotku plejstejeszyn
Opublikowano niedziela o 10:192 dni Autor Astro Bot jest super. To ta sama półka co Mariany pod względem designu, przywiązania do detali czy ogólnego dopieszczenia. Mechanicznie natomiast nawet się nie umywa. Gameplay w Astro Bocie jest prosty, zakres ruchów bohatera bardzo ograniczony. Nie ma startu do Marianów 3D., nawet Mario 64 jest o wiele długości przed fantastycznym, ale pod tym względem prymitywnym, Astro Botem Edytowane niedziela o 10:202 dni przez Homelander
Opublikowano niedziela o 11:062 dni Dawno się nie bawiłem przy żadnej grze jak obecnie przy SMG1 i jest to niewątpliwie Mesjasz, tylko czemu we wszystkich platformówkach levele podwodne muszą być takie irytujące
Opublikowano niedziela o 12:232 dni Jeśli chcecie fajnych leveli podwodnych to polecam Tropical Freeze
Opublikowano niedziela o 13:142 dni Autor Pograłem handheldowo w 2 i nic nie zmieniło się względem moich odczuć. Piękno sterowania ruchowego w Galaxy jest to jak nienachalne jest i jak wzbogaca oraz przyspiesza gameplay. Nie musisz chodzić po znajdźki, możesz je zbierać nie przerywając eksplorowania i platformówkowania. Handheldowe granie wyrzuca to do kosza. Musisz oderwać rękę od części przycisków, a najlepiej się zatrzymać. Po czym mażąc palcem po ekranie (i sobie go zasłaniając) zbierasz kryształki. To jest całkowite zaprzeczenie idei tego jak to działa w wersji na Wii, a nawet z joyconami na telewizorze. Sprawia, że gra jest o wiele gorsza
Opublikowano poniedziałek o 11:561 dzień panowie gra wszędzie dostępna, a uniblo mówiło że limited, a Gears że po 5 stówek na olx będzie chodzić
Opublikowano poniedziałek o 12:001 dzień Może te sklepy co mają dostępne na stanie nie mają przed sobą maila od Nintendo, że to jednak limitka?
Opublikowano poniedziałek o 12:131 dzień 16 minut temu, jimmy napisał(a):panowie gra wszędzie dostępna, a uniblo mówiło że limited, a Gears że po 5 stówek na olx będzie chodzić Spokojnie, z All-Stars było tak samo. Nawet był taki moment, że się wyprzedały a potem nastąpił gigantyczny dorzut i nagle było ich pełno. Za wcześnie by wyrokować
Opublikowano poniedziałek o 12:291 dzień 4 minuty temu, Pupcio napisał(a):Łysy z uniblo wyruchał graczy, masakraNo ładnie się tam bawią