Opublikowano sobota o 10:192 dni To to jak, mesjasz Mario czy odgrzewany kotlet? W Niemczech już leci media Markt z promocjami. Chyba się nie sprzedało najlepiej. Jak dla kogoś kto nie grał na wiiu i nie ma czynnika nostalgii, opłaca się to brać w morzu innych gier? Czy lepiej coś nowoczesnego. Jakieś gimmicki z motion w ogóle mnie nie interesują
Opublikowano sobota o 12:572 dni 2 godziny temu, Bishonen88 napisał(a):To to jak, mesjasz Mario czy odgrzewany kotlet? W Niemczech już leci media Markt z promocjami. Chyba się nie sprzedało najlepiej. Jak dla kogoś kto nie grał na wiiu i nie ma czynnika nostalgii, opłaca się to brać w morzu innych gier? Czy lepiej coś nowoczesnego. Jakieś gimmicki z motion w ogóle mnie nie interesująKilka miesięcy temu wreszcie zabrałem się za ogrywanie 3D All Stars. Nie mam kompletnie nostalgii do tych gier, bo w tych czasach nie miałem konsol Nintendo i bawiłem się świetnie z każdą. Lepiej niż w większości gier z tej generacji. Galaxy 2 też niedługo wleci, spodziewam się tego samego.
Opublikowano sobota o 15:032 dni Smg2 ma lepszy post-game ale nie chcę spoilerami rzucać. Dla mnie smg2 to najlepsza platformówka w jaką w życiu grałem.
Opublikowano sobota o 16:112 dni 45 minut temu, devilbot napisał(a):Bo nie grałeś w astrobotaNie grałem, to prawda. Może, skoro wydają wszystko na PC to kiedyś wyjdzie żebym nie musiał się taplać w błotku plejstejeszyn
Opublikowano niedziela o 10:191 dzień Autor Astro Bot jest super. To ta sama półka co Mariany pod względem designu, przywiązania do detali czy ogólnego dopieszczenia. Mechanicznie natomiast nawet się nie umywa. Gameplay w Astro Bocie jest prosty, zakres ruchów bohatera bardzo ograniczony. Nie ma startu do Marianów 3D., nawet Mario 64 jest o wiele długości przed fantastycznym, ale pod tym względem prymitywnym, Astro Botem Edytowane niedziela o 10:201 dzień przez Homelander
Opublikowano niedziela o 11:061 dzień Dawno się nie bawiłem przy żadnej grze jak obecnie przy SMG1 i jest to niewątpliwie Mesjasz, tylko czemu we wszystkich platformówkach levele podwodne muszą być takie irytujące
Opublikowano niedziela o 12:231 dzień Jeśli chcecie fajnych leveli podwodnych to polecam Tropical Freeze
Opublikowano niedziela o 13:141 dzień Autor Pograłem handheldowo w 2 i nic nie zmieniło się względem moich odczuć. Piękno sterowania ruchowego w Galaxy jest to jak nienachalne jest i jak wzbogaca oraz przyspiesza gameplay. Nie musisz chodzić po znajdźki, możesz je zbierać nie przerywając eksplorowania i platformówkowania. Handheldowe granie wyrzuca to do kosza. Musisz oderwać rękę od części przycisków, a najlepiej się zatrzymać. Po czym mażąc palcem po ekranie (i sobie go zasłaniając) zbierasz kryształki. To jest całkowite zaprzeczenie idei tego jak to działa w wersji na Wii, a nawet z joyconami na telewizorze. Sprawia, że gra jest o wiele gorsza
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. panowie gra wszędzie dostępna, a uniblo mówiło że limited, a Gears że po 5 stówek na olx będzie chodzić
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Może te sklepy co mają dostępne na stanie nie mają przed sobą maila od Nintendo, że to jednak limitka?
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 16 minut temu, jimmy napisał(a):panowie gra wszędzie dostępna, a uniblo mówiło że limited, a Gears że po 5 stówek na olx będzie chodzić Spokojnie, z All-Stars było tak samo. Nawet był taki moment, że się wyprzedały a potem nastąpił gigantyczny dorzut i nagle było ich pełno. Za wcześnie by wyrokować
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 4 minuty temu, Pupcio napisał(a):Łysy z uniblo wyruchał graczy, masakraNo ładnie się tam bawią