Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Czyli trzeba anulować preorder? Czy co się robi w takiej sytuacji z grami Nintendo?PS. Tak myślałem, że ten ręcznik w gratisie to na otarcie łez jest. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez Emtebe
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 minutę temu, Emtebe napisał(a):Czyli trzeba anulować preorder? Czy co się robi w takiej sytuacji z grami Nintendo?Wprost przeciwnie. Trzeba kupić grę i koniecznie narzekać w tym temacie.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Te sportowe gry Mario byłyby tak o wiele lepsze, gdyby miały jakiś fajny, parogodzinny single player z odrobiną fabuły.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor Teraz, Figaro napisał(a):Te sportowe gry Mario byłyby tak o wiele lepsze, gdyby miały jakiś fajny, parogodzinny single player z odrobiną fabuły.Aż się prosi o elementy RPG z rozwojem statystyk tenisistyOczywiście u mnie dalej day one więc jako fan Aces spodziewajcie się obiektywnych opinii za parę dni
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W dniu 2.02.2026 o 20:41, Shen napisał(a):Po golfie i strikers to ja bym poczekał z tym day oneMiało wyjść inaczej. Szkoda, że te sportówki robią na odpierdol w ostatnich latach. Tennis na GB, wtedy jeszcze bez Mario w tytule, ale za to w roli sędziego, to była jedna z moich pierwszych gier.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Oceny jak zwykła sportówka z Mario, normalny typ, to nie czasy N64.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Mario Tennis na GBC to chyba jedyna sensowna sportówka z trybem fabularnym od Nintendo.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. No ja tam kupuje, w Acesa grałem tylko trial i mnie zaciekawił ale ostatecznie nie kupiłem. Więc Gorączkę wezmę chętnie, oby tylko dało się przyjemnie pograć w singla bo multi/online to nie bardzo mnie interesuje.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wydane do doręczenia. Ale odpalę za tydzień, bo w czwartek 19 ma urodziny.