Opublikowano 10 lutego10 lut Czyli trzeba anulować preorder? Czy co się robi w takiej sytuacji z grami Nintendo?PS. Tak myślałem, że ten ręcznik w gratisie to na otarcie łez jest. Edytowane 10 lutego10 lut przez Emtebe
Opublikowano 10 lutego10 lut 1 minutę temu, Emtebe napisał(a):Czyli trzeba anulować preorder? Czy co się robi w takiej sytuacji z grami Nintendo?Wprost przeciwnie. Trzeba kupić grę i koniecznie narzekać w tym temacie.
Opublikowano 10 lutego10 lut Te sportowe gry Mario byłyby tak o wiele lepsze, gdyby miały jakiś fajny, parogodzinny single player z odrobiną fabuły.
Opublikowano 10 lutego10 lut Autor Teraz, Figaro napisał(a):Te sportowe gry Mario byłyby tak o wiele lepsze, gdyby miały jakiś fajny, parogodzinny single player z odrobiną fabuły.Aż się prosi o elementy RPG z rozwojem statystyk tenisistyOczywiście u mnie dalej day one więc jako fan Aces spodziewajcie się obiektywnych opinii za parę dni
Opublikowano 10 lutego10 lut W dniu 2.02.2026 o 20:41, Shen napisał(a):Po golfie i strikers to ja bym poczekał z tym day oneMiało wyjść inaczej. Szkoda, że te sportówki robią na odpierdol w ostatnich latach. Tennis na GB, wtedy jeszcze bez Mario w tytule, ale za to w roli sędziego, to była jedna z moich pierwszych gier.
Opublikowano 10 lutego10 lut Mario Tennis na GBC to chyba jedyna sensowna sportówka z trybem fabularnym od Nintendo.
Opublikowano 10 lutego10 lut No ja tam kupuje, w Acesa grałem tylko trial i mnie zaciekawił ale ostatecznie nie kupiłem. Więc Gorączkę wezmę chętnie, oby tylko dało się przyjemnie pograć w singla bo multi/online to nie bardzo mnie interesuje.
Opublikowano 11 lutego11 lut Wydane do doręczenia. Ale odpalę za tydzień, bo w czwartek 19 ma urodziny.
Opublikowano 12 lutego12 lut Ja nie mam, to pierwszy tenis z Marianem, ale zakupu nie żałuję. Wciąga i to bardzo.
Opublikowano 12 lutego12 lut Autor 35 minut temu, Lipa napisał(a):Pytanie czy jest sens mając poprzednią częśćJeśli chcesz się bawić online to wyboru nie ma bo Aces martwe, w innym przypadku raczej nie ma sensu
Opublikowano 12 lutego12 lut Autor Btw chyba najszybciej wczytująca się gra jaką widziałem...ever, od kliknięcia kafelka w menu konsoli jestesmy wręcz instant w menu gry, jedynie standardowa animacja wczytywania gry na switch2 trwająca te dwie sekundy musi minąć Co mi na wstępie nie leży względem Aces:Nie ma rankingów krajowych, tylko worldwideUsunięto z sterowania rzuty pod prawą gałką, do niczego teraz prawej gałki się nie używa Pamięć miesniowa do zagrań z Aces pod X, teraz jest tam aktywacja Fever, loby I drop shoty to teraz kombinacja dwóch przycisków, przepisałem aktualnie te dwa uderzenia pod LT i RTVNie rozumiem obecnej idei star shotów, jakby mi one nie wchodziły w ogóle praktycznie
Opublikowano 12 lutego12 lut Ale gierka jest świetna IMO, brakowało mi takiej rozgrywki bardzo od czasu Aces właśnie. No i oprawa też cymesik. Wkręcony jestem bardzo.
Opublikowano 12 lutego12 lut 17 minut temu, Amer napisał(a):Ale gierka jest świetna IMO, brakowało mi takiej rozgrywki bardzo od czasu Aces właśnie. No i oprawa też cymesik. Wkręcony jestem bardzo.Stary gram non top od odebrania i włożenia do konsoli. Mega dobra rozgrywka, nie ma czego się doszukiwać, wnioskować co niektórzy. Albo komuś siądzie albo i nie, SIMPLE
Opublikowano 12 lutego12 lut Autor Duży plus dla mnie że twórcy nie forsują online głównego gimmicku tej części i są osobne rankedy dla trybu z super rakietami i trybu bez super rakiet
Opublikowano 12 lutego12 lut Autor Nie dziwię się że tak oberwało się gierce w recenzjach za tryb story. Godzina za mną i to dalej jest jebany nudny żenujący tutorial. Godzina z ponad 3,5h potrzebnych na jego skończenie xddd gdzie te walki z bossami i ciekawe zadania z trailerów? W ostatniej godzinie? Zdecydowanie story mode w Aces był lepiej zrobiony.
Opublikowano 12 lutego12 lut Dokładnie, robię trzecie podejście by to ukończyć ale z coraz mniejszą chęcią.Gówno obsrane dla solo gracza tutaj jest.
Opublikowano 12 lutego12 lut Podziwiam jak ktoś to kupił dla singla za 3 bomby. A w multi pewnie będzie jak w jedynce, przez miesiąc fun a potem zostaną same grające pojeby. No a singiel nie przetrwa pewnie przyszłego weekendu.
Opublikowano 12 lutego12 lut wiadomo, to typ gierki jak przyjeżdżają kuzynowie do domu. Tak jest od czasów N64.
Opublikowano 13 lutego13 lut Warto zacząć przygodę z rankingowym deblem, by móc nadążyć za tempem internetowych rozgrywek. Z rana udało się mi i randomowi wygrać trzy mecze z rzędu