Opublikowano 29 września29 wrz Autor E-wydanie wleciało, ale aktualnie się generuje dla wszystkich prenumerat, więc pewnie zajmie to ze 2-3h nim do wszystkich wyjdzie.
Opublikowano 29 września29 wrz Nie wiem czy wiecie, ale pan Ł. zbiera na Zrzutce 42 tysie na książkę o tej starej gierce The Saboteur (8 bit). Obecie ma ZERO złotych i ZERO wspierających xDNad szmatławcem czuwa jakaś dobra siła, a Perezowi należy się medal.
Opublikowano 29 września29 wrz Nie wiem czy strony jak 66, 77, 82 są potrzebne gdy magazyn podobno pęka w szwach i brakuje miejsca na recki.Przeczytałem tylko relacje z extreme party, reszta poczeka na papier. Paneli pewnie nikt nie nagrywał? Mógłby być fajny bonus dla patronów z tego.
Opublikowano 29 września29 wrz 2 godziny temu, aux napisał(a):Nie wiem czy wiecie, ale pan Ł. zbiera na Zrzutce 42 tysie na książkę o tej starej gierce The Saboteur (8 bit). Obecie ma ZERO złotych i ZERO wspierających xDNad szmatławcem czuwa jakaś dobra siła, a Perezowi należy się medal.Przecież to jawny scam. Pewnie próbuje pozyskać pieniądze na spłatę poprzednich zobowiązań, powstałych po ostatnim Pixel Heaven. Podobno po ostatniej imprezie wisi ludziom sporo hajsu.
Opublikowano 29 września29 wrz 4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Offtop:A w tym roku był/bedzie pixel heaven?No był, stąd afera, bo nie zapłacił ludziom. Po zeszłorocznej aferze, to gratuluje tym co jeszcze z nim wchodzili w tym roku w jakieś biznesy. Może własciciel PE teraz wykupi prawa do Pegasus Extreme za bezcen.
Opublikowano 30 września30 wrz 14 godzin temu, aux napisał(a):Nie wiem czy wiecie, ale pan Ł. zbiera na Zrzutce 42 tysie na książkę o tej starej gierce The Saboteur (8 bit). Obecie ma ZERO złotych i ZERO wspierających xDNad szmatławcem czuwa jakaś dobra siła, a Perezowi należy się medal.Myślę, że Roger bił już na alarm by zabrać PE temu alkoholikowi już dawno, a że znalazła się dobra duszyczka Perezowska to wciąż możemy dzięki niemu czytać nasz ulubiony magazyn + dodatkowe materiały w formie edycji specjalnych.Wydarzył się tutaj happy ending z wielu dostepnych zakończeń tej przygody
Opublikowano 30 września30 wrz Wyglada na to, ze historia magazynu PSX Extreme to doskonaly przyklad istnienia teorii nieskonczonej ilosci swiatow oraz niesmiertelnosci kwantowej
Opublikowano 30 września30 wrz Oj, tłusty numer sie zapowiada. Bardzo lubie teksty okołorynkowo-biznesowe, wiec czekam najbardziej na artykuł o cenach gier i sprzętu. Japonskie legendy miejskie tez sie zapowiadają intrygujaco. No i nie spodziewałem sie, ze zobaczę kiedyś w Szmatlawcu tekst o Nowej Hucie. :D Z tego co widze to nie jest on o dziwo pióra naczelnego ekstrimowego krakusa Adamusa, ale to moze dlatego ze on bardziej Prądnik niz NH, z tego co pamiętam. ;)
Opublikowano 30 września30 wrz Dobrze pamiętasz! Jak się okazuje z NH mamy innego redaktora, czego się dowiedziałem na Extreme Party ;)
Opublikowano 30 września30 wrz @Szwed zgarnąłeś komplet punktów w tym quizie na EP. Nie zapomnij kto Ci pomógł Kurde na jednym pytaniu się wywaliłem Jesteśmy też na fotce z @Manor
Opublikowano 30 września30 wrz O, jak miło! Pamiętam, pamiętam Trzeba będzie kioskowe wydanie kupić, bo prenumerata się skończyła, akurat do samolotu w podróży do Chin będzie. Okładka kozak, dobrze się zapowiada.
Opublikowano 30 września30 wrz 1 minutę temu, Szwed napisał(a):prenumerata się skończyłaZa pełne punkty dostajesz półroczną prenumeratę, także lajcik
Opublikowano 30 września30 wrz Numer z paczkomatu odebrany, więc można zacząć czytać od recenzji Ghost of Yotei.
Opublikowano 30 września30 wrz Ciekawy temat w Extreme Plusie w tym numerze! Tym razem trochę psychologii. :) Az sie prosi, zeby to w zbiorczo przeczytać w druku kiedyś, no ale tu pewnie nie ma potencjału nawet na zwrot kosztów. ;)
Opublikowano 30 września30 wrz 8 minut temu, Szermac napisał(a):Potężny Rogerocena9-dla SHf.Naczelny zna się na grach, w czasach pierwszego Nier mi zaimponował, gdzie wystawił chyba 8, a na meta było żółto ponizej 70
Opublikowano 30 września30 wrz Ja tam bardziej skłaniałbym się do oceny Komodo. Docenił co zagrało, ale mimo bycia wielkim fanem Silent Hill nie przymknął oczu na sporo problemów f. Opieranie gameplayu na walce, kiedy nie potrafisz jej dobrze zrobić było dość odważnym wyborem. Plus męczące etapy w Otherworld też nie pomagały.
Opublikowano 30 września30 wrz 2 godziny temu, Mari4n napisał(a):@Szwed zgarnąłeś komplet punktów w tym quizie na EP. Nie zapomnij kto Ci pomógł Kurde na jednym pytaniu się wywaliłem Jesteśmy też na fotce z @ManorNie pamiętam czy kiedykolwiek pokazałem ryja w pokaż swoją twarz, a tu fotka w drukowanym piśmie, sława. Pochwalę się w rodzinie.
Opublikowano 30 września30 wrz 29 minut temu, Mejm napisał(a):A w avatarze to nie ty? Zawsze tak sadzilem.Faktycznie xD ten avatar ma z 20 lat, sam zapomniałem że to ja. No ale na ulicy byś nie poznał. Sry za oftop
Opublikowano 1 października1 paź Nowy numer na razie nieco pobieżnie przekartkowałem i przeczytałem tylko to co najbardziej przykuło moje oczy... w tym relację z imprezy.Bardzo ładnie wbita szpila. Wiadomo czym, w wiadomo kogo. Szkoda tylko, że ograniczała się do raptem dwóch zdań. Ale i tak doceniam Edytowane 1 października1 paź przez kr4wi3c
Opublikowano 1 października1 paź Recenzje SHf, DL Beast i GoY na te dwie strony zostawiają swego rodzaju niedosyt.