Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor E-wydanie wleciało, ale aktualnie się generuje dla wszystkich prenumerat, więc pewnie zajmie to ze 2-3h nim do wszystkich wyjdzie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie wiem czy wiecie, ale pan Ł. zbiera na Zrzutce 42 tysie na książkę o tej starej gierce The Saboteur (8 bit). Obecie ma ZERO złotych i ZERO wspierających xDNad szmatławcem czuwa jakaś dobra siła, a Perezowi należy się medal.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie wiem czy strony jak 66, 77, 82 są potrzebne gdy magazyn podobno pęka w szwach i brakuje miejsca na recki.Przeczytałem tylko relacje z extreme party, reszta poczeka na papier. Paneli pewnie nikt nie nagrywał? Mógłby być fajny bonus dla patronów z tego.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, aux napisał(a):Nie wiem czy wiecie, ale pan Ł. zbiera na Zrzutce 42 tysie na książkę o tej starej gierce The Saboteur (8 bit). Obecie ma ZERO złotych i ZERO wspierających xDNad szmatławcem czuwa jakaś dobra siła, a Perezowi należy się medal.Przecież to jawny scam. Pewnie próbuje pozyskać pieniądze na spłatę poprzednich zobowiązań, powstałych po ostatnim Pixel Heaven. Podobno po ostatniej imprezie wisi ludziom sporo hajsu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Offtop:A w tym roku był/bedzie pixel heaven?No był, stąd afera, bo nie zapłacił ludziom. Po zeszłorocznej aferze, to gratuluje tym co jeszcze z nim wchodzili w tym roku w jakieś biznesy. Może własciciel PE teraz wykupi prawa do Pegasus Extreme za bezcen.