Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Na kluczykach to edycję premium na sklepik MS można za 300zł kupić xD
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W dniu 8.05.2026 o 20:30, suteq napisał(a):Nie no, dwójka to ten trailer:Do tej pory pamiętam jaki miałem zaciesz jak oglądałem na żywo. Piękna rzecz.Opus magnum, nie zliczę ile razy oglądałem nawet po latach :D
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jeśli chodzi o 2kę, to akurat kilka dni temu gościu wrzucił filmik retrospektywny jej dotyczący. Jakiś miesiąc temu było o części pierwszej i w planach ma kolejne. W każdym razie polecam (oba), bo można sobie odświeżyć pamięć i zdjąć czasem różowe okulary.Ja ogrywałem dwójeczkę jakieś 5-6 lat temu, po tym jak zakupiłem XOX-a głównie dla tej marki i bawiłem się bardzo dobrze, ale pamiętam też wady, które są wymienione i trochę inaczej patrzę teraz z dystansu na tą część. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Luqat
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 8 godzin temu, Luqat napisał(a):Jeśli chodzi o 2kę, to akurat kilka dni temu gościu wrzucił filmik retrospektywny jej dotyczący. Jakiś miesiąc temu było o części pierwszej i w planach ma kolejne. W każdym razie polecam (oba), bo można sobie odświeżyć pamięć i zdjąć czasem różowe okulary.Ja ogrywałem dwójeczkę jakieś 5-6 lat temu, po tym jak zakupiłem XOX-a głównie dla tej marki i bawiłem się bardzo dobrze, ale pamiętam też wady, które są wymienione i trochę inaczej patrzę teraz z dystansu na tą część.Ja pamiętam, że robienie calaka w dwójce to dopiero była udręka. Trzeba było zaliczyć wszystkie mistrzostwa z tym jeżdżeniem od miasta do miasta. Masakra.Też się złamałem i wziąłem upgrade do premium FH6 z kluczykowni. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez wrog
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Recki jutro 14:00. Dotychczas najlepsze IP Microsoftu zdobywało:Forza Horizon - 85/100Forza Horizon 2 - 88/100Forza Horizon 3 - 91/100Forza Horizon 4 - 92/100Forza Horizon 5 - 92/100Forza Horizon 6 - 93? Japonia i samochody to musi się dobrze kojarzyć.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja czekam grzecznie na wersję PS5, bo nie mam zamiaru kupować teraz SeXa dla jednej gry. Będę miał czas na spokojnie dokończyć to co mam do zrobienia w 5ce, a do tego 3 i 4 mam tylko liźnięte, więc mam gdzie jeździć póki co.Godzinę temu, wrog napisał(a):Ja pamiętam, że robienie calaka w dwójce to dopiero była udręka. Trzeba było zaliczyć wszystkie mistrzostwa z tym jeżdżeniem od miasta do miasta. Masakra.To jeżdżenia między miastami z jednych mistrzostw do drugich, mi akurat nie przeszkadzało, bo było przyjemną przerwą między wyścigami.Natomiast sama ilość mistrzostw do wyjeżdżenia, żeby wymaksować wszystko, a do tego praktycznie możliwość używania kilku aut(o ile sami sobie nie narzuciliśmy wyboru różnych pojazdów) już było męczące i monotonne i zrobiłem ich może ze 30-40 ze 168. Co prawda można sobie żonglować wyścigami wg własnego widzimisię, ale to nadal te same trasy dla różnych eventów.No i w niektórych przypadkach, jak już kiedyś pisałem o FH2, dostępne były np. tylko dwa samochody, których mogłem używać (terenówki), bo reszta doszła w dlc, których nie zdążyłem kupić (łącznie było 10 fur w tej kategorii), więc jeździłem sobie tymi dwoma naprzemiennie. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Luqat
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 14 minut temu, Luqat napisał(a):Ja czekam grzecznie na wersję PS5, bo nie mam zamiaru kupować teraz SeXa dla jednej gry. Będę miał czas na spokojnie dokończyć to co mam do zrobienia w 5ce, a do tego 3 i 4 mam tylko liźnięte, więc mam gdzie jeździć póki co.Jak masz na czym grać w 3, 4 i 5 to całkiem prawdopodobne, że masz też na czym grać w szóstkę i nie musisz czekać
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 49 minut temu, Luqat napisał(a):Będę miał czas na spokojnie dokończyć to co mam do zrobienia w 5ce, a do tego 3 i 4 mam tylko liźnięte, więc mam gdzie jeździć póki co.Wredny, zapomniałeś się przelogować.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No mam XOX, więc raczej nie mam jak zagrać (natywnie), a żadnego grania w chmurze nie będę uskuteczniał, jeśli o to chodzi