Opublikowano wczoraj o 15:25 1 dzień To ma dużo sensu, kwestia dostępności. Takiego zgrabnego pakietu już nie znajdzie.
Opublikowano wczoraj o 16:38 1 dzień 3 godziny temu, Dahaka napisał(a):Mam jeszcze PC :D 6 mi nie pójdzie na nim ale 3-5 owszem, dlatego o nich w ogóle myślę.Jak pójdzie Ci piątka to szóstka też powinna Ta Dżalaponia
Opublikowano wczoraj o 17:13 1 dzień 4 godziny temu, Szymek napisał(a):Nie wiem jak Wy ale ja nie kupowalem zeby grac wczesniej tylko zeby miec fajne fury na start i wiecej kasy a w sieci jest taka nagonka jakby ludzie placili 250 zl zeby zagrac 4 dni wczesniej. Juz o dwoch DLC ktore pewnie bedzie kosztowalo 120+ kazda nie wspomne w cenie.Mozna dostac sie na zamknieta wyspe i pojezdzic po torze. Menu, online, rywale i wyscigi szosowe ;)no tylko macie słabą pamięć, bo i w 5 i 4ce później były same lamenty w tematach na beznadziejne DLC, czy to hot wheelsy, które dostaliśmy 2 razy z 5 samochodami na krzyż, czy lego i milion postów że nie potrzebnie kupowaliście kota w worku... oby tym razem było inaczej.O której godzinie można włączać grę bez zmiany regionu?Kupiłem premium i nie mogę załadować zawartości na PC ^^
Opublikowano wczoraj o 17:31 1 dzień Premium to już od północy z wczoraj na dzisiaj można śmigać normalnie. Klasycznie u mnie działa
Opublikowano wczoraj o 17:39 1 dzień Chciałeś odpalić Premium Upgrade bez ściągania podstawki? To tak się w ogóle da?
Opublikowano wczoraj o 17:43 1 dzień U mnie też nie startowało, gra z GP + premium add on. Dopiero odpaliłem w chmurze na telefonie i przetkało na xboxie. Chyba trochę serwery z konsoli nie wyrabiają i gra nie widzi, że mamy premium.
Opublikowano wczoraj o 17:45 1 dzień 5 minut temu, Bzduras napisał(a):Chciałeś odpalić Premium Upgrade bez ściągania podstawki? To tak się w ogóle da? Nie no wiem, że nie włączę, tylko oczywiście kupiłem i mi pokazuje jakbym zawartości nie miał.No nic sciągnę wszytsko zrestartuje apke i może uda się dzisiaj pojeździć.
Opublikowano wczoraj o 18:00 1 dzień [Tech4Gamers] Forza Horizon 6 Is Now Steam’s Biggest Racing Game With 172K Concurrent Players
Opublikowano wczoraj o 18:09 1 dzień 3 godziny temu, Smiti napisał(a):Co śmieszne, to gra zaczytała mi zakupiona mapę skarbów z poprzedniej części i odblokowałem sobie wszystko za darmo. AI mówi, że to częsty błąd i licencja z poprzedniej części jest błędnie zaczytywana do nowej podczas premiery. Nic, paręnaście złotych w kieszeni.Ahahah, właśnie coś mi nie grało, czemu nagle widzę wszystkie tablice i maskotki na mapie? XD No ale to nic, kilkanaście zeta zaoszczędzone.3 godziny temu, Aleks napisał(a):W 4 i 5 grałem zawsze online, a się zastanawiam czy ta gra (6) ma sens offline? Ktoś tak kiedyś gral? W tej nowej części też są/będą te tygodniowe playlisty?Są tygodniowe playlisty, bo to jest gra usługa. Offline ich nie ukończysz, bo zawsze były tam wyścigi z innymi graczami (triale), czy Eliminatory. Kampanię możesz ukończyć online, wszystkie wyzwania też, no ale to na tyle.
Opublikowano wczoraj o 18:56 1 dzień Ma nie być tygodniowych playlist, które znikają? Tak mi się wydaje. Głupie z ta mapa skarbow, tez mialem w 5 i wole samemu poodkrywac, przynajmniej na początku _-
Opublikowano wczoraj o 18:59 1 dzień 1 minutę temu, Bartg napisał(a):Ma nie być tygodniowych playlist, które znikają? Tak mi się wydaje.Będą tygodniowe - https://forza.net/news/forza-horizon-6-series-1
Opublikowano wczoraj o 19:01 1 dzień 4 minuty temu, Bartg napisał(a):Ma nie być tygodniowych playlist, które znikają? Tak mi się wydaje.Tutaj chyba będzie sprawa samochodów, które będziesz mógł zdobyć i nie będą znikały po zniknięciu playlisty.
Opublikowano wczoraj o 19:04 1 dzień 4 minutes ago, wrog said:Będą tygodniowe - https://forza.net/news/forza-horizon-6-series-1A dobra auta mają nie znikać z tego co rozumiem, tylko po zakończeniu tygodnia beda sie pojawiać losowo na mapie jako auta do kupienia. Czyli nie przegapisz auta bo akurat byłeś na urlopie. Uczciwe podejście
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Auto-drive to fajna nowa opcja, coś w stylu RDR2 fast travel, spodobało mi się ze nie trzeba już tutaj myśleć jak najtaniej przemieszczać się po mapie z jednego końca do drugiego
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 20 godzin temu, Smiti napisał(a):Co śmieszne, to gra zaczytała mi zakupiona mapę skarbów z poprzedniej części i odblokowałem sobie wszystko za darmo. AI mówi, że to częsty błąd i licencja z poprzedniej części jest błędnie zaczytywana do nowej podczas premiery. Nic, paręnaście złotych w kieszeni.To samo mam i jednak wolałem sam szukać tych tablic i maskotek A gierka super, dostałem dokładnie to czego oczekiwałem.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W FH5 na premierę też były takie jaja, że ludzie dostawali mape albo car passa błędnie za free. Moze do wtorku to poprawia, uroki płacenia 3 bomby, żeby zagrać 5 dni wcześniej
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 18 godzin temu, easye napisał(a):no tylko macie słabą pamięć, bo i w 5 i 4ce później były same lamenty w tematach na beznadziejne DLC, czy to hot wheelsy, które dostaliśmy 2 razy z 5 samochodami na krzyż, czy lego i milion postów że nie potrzebnie kupowaliście kota w worku... oby tym razem było inaczej.Nie gralem we wczesniejsze Horizony a jak kupilem XsX to nie mozna bylo juz kupic DLC do starszych czesci. Pewnie ze odgrzewane DLC moglyby byc lepsze natomiast dla mnie byly nowoscia i bawilem sie przednio ;) ale wiadomo...kazdy ma inne oczekiwaniaA co do DLC to przy jednym z domow do kupienie na polnocy stoi piekny scigacz...ciekawie by bylo
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Czy tą grę można przejśc w coopie online? Tzn. wiem że tam jest online rozbudowany, można robić te konwoje i inne eliminatory, czy co to tam jest - ale czy można grać we dwóch misje fabularne, czy to jest całkowicie oddzielny moduł?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jestem na 99% pewien, że wszystkie wyścigi które zrobiłem w kampanii miały opcję solo, coop, pvp lub rivals. Nawet pokazówki można grać w coopie. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez suteq
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor A nie jest tak że od Forzy Horizon 3 kazdą odsłonę można przejść w całości w coopie?
Opublikowano 19 minut temu19 min Zgodnie z duchem festiwalu horizon leaderboardy już dominuja cheaterzy