Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 42 minuty temu, Bartg napisał(a):Nie no te modele postaci w 6 to chyba im się na produkcji wysypaly modele na samym końcu , bo wyglądaja gorzej niż w jedynce Wybór twarzy też jest zabawny. Od razu jak mogłem, to kask założyłem :D
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No nie da się ukryć że to najgorszy kreator postaci jak widziałem. Możesz sobie wybrać zaimki, protezy, aparaty słuchowe... ale brody czy innego zarostu już nie. Widać że jakieś nawiedzone baby i estrogenowane aktywiszcza to projektowały.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie no, czytam te komentarze, że mało zmian i nie wierzę,że nikt nie zauważył jak duża zmiana nastąpiła w modelu jazdy a ściślej w temacie transferu masy i utraty przyczepności.Przecież samo to już powoduje inny feeling gry. , co akurat w ścigałkach jest kluczowe.Dodanie ogromnej mapy, która nie jest reskinem ani kopią ....Dwie najważniejsze rzeczy w scigałkach czyli model jazdy i trasy całkowicie zmienione, a ludzie się czepiają, że mało zmian Już nawet nie chce mi się pisać o drobnostkach jak nowe auta, rodzaje aktywności , czy zmiany w poprzednich, ale to chu....bo nie zmienili systemu losowania, czy innych głupot. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez AdiCarrion
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Po ludzi co zbierają figurki mamuta również powinni przyjechać Pograłem 3h to tak na szybko z minusów, deszcz na szybie dalej wygląda słabo, jeszcze nic mi nie wpadło w ucho w radiu tak jak w poprzednich częściach :/
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 hours ago, AdiCarrion said:Nie no, czytam te komentarze, że mało zmian i nie wierzę,że nikt nie zauważył jak duża zmiana nastąpiła w modelu jazdy a ściślej w temacie transferu masy i utraty przyczepności.Przecież samo to już powoduje inny feeling gry. , co akurat w ścigałkach jest kluczowe.Dodanie ogromnej mapy, która nie jest reskinem ani kopią ....Dwie najważniejsze rzeczy w scigałkach czyli model jazdy i trasy całkowicie zmienione, a ludzie się czepiają, że mało zmian Już nawet nie chce mi się pisać o drobnostkach jak nowe auta, rodzaje aktywności , czy zmiany w poprzednich, ale to chu....bo nie zmienili systemu losowania, czy innych głupot.Ale to wszyscy wiedzą i podkreślają, że gra jest świetna i jednocześnie jest jej wybaczana cala masa słabych elementow z poprzednich części. AI to jest kpina, czekam na zawody w coopie przeciwko AI na najwyższym poziomie Nowe auta super, kei cary są genialne, ale jednocześnie brakuje pewnie ze 100 samochodów dodanych w trakcie życia FH5.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 11 godzin temu, wrog napisał(a):Wciskaj RB zamiast A.Szybkie zdjęcie. A ja zawsze A- zrób zdjęcie i tam mieliło i mieliło xD
Opublikowano 25 minut temu25 min Ja to współczuje ludzą z ocd, którzy będą robić każde auto osobno, bo wszystkie mają swoje miejsce w albumie Edytowane 24 minuty temu24 min przez wojtas011
Opublikowano 11 minut temu11 min Autor Najgorzej, co odsłonę czytam narzekania ludzi którzy probują zaliczyć wszystko na tę playlisty, że chujowe, że odechciewa im się grać.A ja po prostu zaliczam sobie kolejne wyścigi, przejadę każdą drogę w grze, dotrę do finału festiwalu i spędzę jak zawsze bardzo przyjemne kilkadziesiąt godzin i nie przejmując się żadnymi playlistami, wyzwaniami, osiągnięciami, zdjęciami, kupowaniem wszystkich aut itd. I w tej części zamierzam podejść do tego samo, szanuje zajawkę jeśli ktoś się w to wciągnął, ale nie mam zamiaru sobie obrzydzać tak komfortowej gry graniem na siłę byle tylko zdobyć jakąś wirtualną nagrodę.