Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 6

Featured Replies

Opublikowano

no zgodzę się, troche marzy mi się takie tunerskie dlc dodające nowe body kity, wiecej touge, zawody drifterskie na górach jak to było w carbonie na przykład

• Odpowiedzi 663
  • Wyświetleń 37,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Driveclub wyglądał i działał jak gówno. A deszcz to był żart. Nie chciałbym żadnych elementów tego kasztana w forzie.

• Nie będę ukrywał, bardzo lubię całą serię jednak piąta część serii troszkę mnie rozczarowała nie tylko zawartością ale też lokacją. Uważam, że Meksyk słabo się sprawdził. Przy szóstce miałem pewne wąt

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie ukrywam, rozczarowany jestem, że to nie Niemcy.

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj marketing gier robią przede wszystkim jutuberzy i streamerzy, bo mają milionowe zasięgi. Jeśli im się gra spodoba, będą pozytywne materiały to masa ludzi pójdzie ślepo ich ślady, jak w przypadku Horizona .

Działa to znacznie efektywniej niż najlepiej przygotowane trailery, prezentacje na wielkich scenach czy billboardy na ulicach. Oczywiście jest to też miecz obosieczny, bo jeśli podpadniesz to jutuberzy mogą też zakopać grę żywcem i zgnoić ją tak że nigdy już się nie podniesie.

Opublikowano

Nie no szanujmy się, filmy od IGN były strasznie słabe, resztę roboty zrobili właśnie streamerzy i jutuberzy.

Co do japońskości to się zgadzam, mapa jest genialna (jakaś mi rolka wyskoczyła porównująca na szybko mapy z 5 i 6 i niewiarygodnie biednie wygląda Meksyk na bezpośrednim porównaniu), ale tak jak wyżej - wyścigów touge jest malutko, 60% stref driftu jest na offroadzie (WTF???) i za mało jest tej japońskiej car culture ogółem. No ale liczę, że na bieżąco dodawane rzeczy to nadrobią, w tym nowe historie.

Opublikowano

Niby wiem w jakim konkretnym kraju jeżdżę ale to się szybko zaczyna rozmywać, miałem nadzieję, że to będzie bardziej klimatyczna gierka.

Opublikowano

Ale, że co? W lasach drzewa są za mało japońskie? Czy za mało pól ryżowych wszędzie?

Opublikowano

Nie wiem co ja sobie myślałem ale liczyłem na więcej wizualnego kiczu na samochodach, jakieś malowania/grafiki, że będzie więcej japońskich aut w wyścigach. Jest spoko a jeśli wam pasuje to dobrze może ja miałem jakieś niemożliwe oczekiwania a może to dlatego, że gra jest podobna do poprzednich gdzie wizualnie jest bliźniaczo podobna, interface jest taki sam wizualnie i praktycznie wszystko w tym samym miejscu i brakuje mi trochę wrażenia, że gram w nowiuśki tytuł. Mapa podoba mi się bardziej niż w 5 ale jakoś nie ma dla mnie znaczenia czy to jest Japonia czy Papajonia czy cokolwiek.

Opublikowano

Japończycy są ogólnie zachwyceni odwzorowaniem Japonii w tej grze.

Szkoda że Krzyśkowi nie dogodzili ale pewnie ma wyobrażenie że Japonia to jakiś Disneyland

Opublikowano

No też nie kumam o co chodzi, ale nie byłem w Japonii to się nie wypowiem. Malowań japońskich są dziesiątki dla każdego auta już teraz tydzień po premierze więc tez nie kumam, może zbyt duża bariera wejścia, że trzeba kliknąć więcej niż 5x, żeby pobrać jakieś malowanie, a nie jest gotowe od razu w salonie?

Opublikowano

Spokojnie facepalm przecież wam nie odinstaluje tej gry z zakazem ponownej instalacji, sam gram i bawię się dobrze.

Przepraszam.

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

Przepraszam

Jak dla mnie to nie ma za co przepraszać, jakby każdemu się podobało to samo to nie byłoby o czym pisać na forum.

Opublikowano

Nawet Czesi mieli fajną imprezę z okazji premiery, a u Nas nie możesz się w 11 samochodów spotkać, bo to nielegalne już banderas

Może być zdjęciem przedstawiającym samochód, droga i tekst „FORZA HORIZON6 Horizon へ人 Journey 23.5. 23.5.2026FrenstatpodRadhosiem 5. 2026 23.5.2026 Frenštát pod Radhoštëm Ms PREDATOR GAME GAMEPASS PASS logitech G FANTA”

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Opublikowano

Fajna impreza i przykład dobrego marketingu, ale obecnie gry jadą głównie na reklamach w socialach i YouTube. Przez parę dni przed premierą co odpalałem apkę fejsbuka to miałem reklamę FH6. Mało to spektakularne ale skuteczne zapewnie.

Opublikowano
  • Autor

Pograłem trochę i choć nie odkryłem wciąż całej mapy to już teraz jestem przekonany że Japonia to zdecydowanie najbardziej różnorodna lokacja w całej serii. Trudno nawet porównywać z Meksykiem czy Wielką Brytanią. Czuć i widać ogrom pracy tu włożony.