Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 9 godzin temu, jimmy napisał(a):a nie jakieś jodłowanieTo mój dzwonek w telefonie XD
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie wiem, ale mam wrażenie, że gdybyśmy dostali niemcy, to byłoby to jak Meksyk bez wulkanu i pustyni. Za to mapa byłaby obrócona o 180 stopni i byłoby więcej nudnych autostrad + widoczna zmiana pór roku. Do tego niech mi ktoś wyjaśni "swojskość" niemieckiej mapy.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 4 minutes ago, McDrive said:Nie wiem, ale mam wrażenie, że gdybyśmy dostali niemcy, to byłoby to jak Meksyk bez wulkanu i pustyni. Za to mapa byłaby obrócona o 180 stopni i byłoby więcej nudnych autostrad + widoczna zmiana pór roku.Do tego niech mi ktoś wyjaśni "swojskość" niemieckiej mapy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):Wersja na PS5 pozniej, co potwierdza opis na Youtubie: Discover the breathtaking landscapes of Japan and become a racing Legend at the Horizon Festival in Forza Horizon 6, which will launch first on Xbox Series X|S consoles and PC in 2026, and PlayStation 5 post-launch.Szkoda, wjechałbym day1.
Opublikowano 55 minut temu55 min Co do pieszych to musieliby być mocno skoczni. Jakby się zgadać i jechać w kilku ciasno obok siebie to takie odskakiwanie komicznie by wyglądało. Tokio to też gigantyczna i zaludniona metropolia.Z drugiej strony mogą po chamsku dać barierki/roboty drogowe i nie robić całego miasta, a tylko dorobić w tle wieżowce.