Opublikowano 8 czerwca8 cze Autor 7 minut temu, wrog napisał(a):Można anulować preordera.ciekawe co by powiedział na oryginał?serio, mam coraz częściej wrażenie że ludzie nawet nie grają w te gry bo tropią DEI i Woke.
Opublikowano 9 czerwca9 cze Autor Od października gra trochę wyładniała. Miło że wzięło sobie do serca feedback społeczności i struktury forerunnerow nie są już błyszczące. Duża zmiana na plus Ostatni builid:Stara wersja:Ostatni builid:Stara wersja:Ostatni builid:Stara wersja
Opublikowano 9 czerwca9 cze Ja bym chcial zeby na mapach bylo jakies zageszczenie obiektow bo pustawo na tym Halo bylo.
Opublikowano 9 czerwca9 cze Jedynka przeciągnięta, a oni jeszcze 3 misje dodali, mam nadzieję, że mocno przebudowali resztę gry głównie levele z flood jak library itp
Opublikowano środa o 14:404 dni Wczoraj przypomniałem sobie jak się gra w Halo i dobrze jednak że nie dali multika, odpalając Halo Infinity a następnie Destiny 2 śmiało mogę stwierdzić że to Destiny przejęło legendę marki Halo. Niech zrobią remake gier w trybie dla jednego gracza i nie dotykają tam nic.
Opublikowano środa o 15:294 dni Autor 30 min gameplayu z Assault to the Control RoomElegancko to wyglądaTo chyba tryb specjalnie dla posiadaczy PS5 xd
Opublikowano środa o 18:214 dni Kurde - zajebiste to TPP - tak właśnie będzie grane na PS5 (jak wypuszczą w pudełku).
Opublikowano środa o 18:314 dni Autor 8 minut temu, Wredny napisał(a):Kurde - zajebiste to TPP - tak właśnie będzie grane na PS5 (jak wypuszczą w pudełku).Dobra informacja: będzie pudełko :)
Opublikowano czwartek o 06:314 dni Autor 11 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Spoko to wygląda, szkoda, że nie dostaniemy multi.Wiadomo dlaczego?Oficjalny przekaz jest taki żeby nie zastępować oryginału.A tak naprawdę chodzi pewnie o kwestię budżetowe i dzielenia społeczności która i tak jest już rozbita na Infinite i MCC, a powstaje też już kolejne Halo z pełnoprawnym multi.
Opublikowano czwartek o 12:443 dni 6 godzin temu, ASX napisał(a):Oficjalny przekaz jest taki żeby nie zastępować oryginału.A tak naprawdę chodzi pewnie o kwestię budżetowe i dzielenia społeczności która i tak jest już rozbita na Infinite i MCC, a powstaje też już kolejne Halo z pełnoprawnym multi.Nie wiem jak na konsolach ale na pc średnio w MCC gra 2-3 razy więcej ludzi niż w infinite mimo że jest tryb sieciowy F2P. Na szczęście z wiekiem nie chce mi się już grać w pvp a bardziej cenie sobie pve, mam nadzieje że nowe Halo dostanie jakiś fajne tryby z tym związane. Tutaj też mogli dać chociaż jakąś horde by było co robić po przejściu kampanii.
Opublikowano czwartek o 13:003 dni Autor 13 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Nie wiem jak na konsolach ale na pc średnio w MCC gra 2-3 razy więcej ludzi niż w infinite mimo że jest tryb sieciowy F2P. Na szczęście z wiekiem nie chce mi się już grać w pvp a bardziej cenie sobie pve, mam nadzieje że nowe Halo dostanie jakiś fajne tryby z tym związane. Tutaj też mogli dać chociaż jakąś horde by było co robić po przejściu kampanii.na konsoli jest to samo, MCC jest popularniejsze. Odnośnie PvE to nowy system remix i czaszek zapowiada się na fajne urozmaicenie
Opublikowano czwartek o 15:033 dni Autor Digital Country jest pod wrażeniemKurcze już nie mogę się doczekać riemjkow dwójki i trojki
Opublikowano czwartek o 19:183 dni Trailer miał podejrzanie dużo fioletu za to gameplay już wydaje się prawilny. Może z rimejkiem to studio sobie poradzi ale broń boże niech nie robią nowych odsłon bo nie wiedzą jak.
Opublikowano czwartek o 19:233 dni Autor A co chodzi z tym fioletem? Przecież Halo zawsze miało dużo tego koloru
Opublikowano piątek o 21:062 dni Wiem beke se robie że teraz wszystko podejrzanie w fiolecie, te statki covenant zawsze mialy taka kolorystkyke
Opublikowano wczoraj o 07:31 1 dzień Z innej beczki to ktoś tam w ogóle pracuje nad kolejną nową częścią czy teraz tylko rimejki?
Opublikowano wczoraj o 07:58 1 dzień Nad nowym multi halo. Ma być to gra usługa w sumie bez zaskoczenia inifinite multi też było i długo dobrze się trzymało https://thegamepost.com/halo-studios-multiplayer-halo-game-leaker-live-service-fortnite/
Opublikowano wczoraj o 08:35 1 dzień Autor Z tego Oni+studia pomocnicze mają tam kilka projektów jednocześnie uruchomionych. M.in następne pełnoprawne Halo i rimejku dwójki i trojki.Campaign Evolved ma być fundamentem dzięki któremu następne części powstaną szybciej. Kopiują model Capcomu