Opublikowano 7 godzin temu7 godz. O jeszcze jeden mega babol. "Jak dziś w to zagrać" przy FF7 i RE. Przecież remake'i RE2 i RE3 to całkiem inne gry niż oryginały a nie tylko "pierwowzory w nowych szatach" (opis ten pasuje tylko do RE1R). To samo z FF7, ma w nazwie remake ale to jest reinterpretacja i podobnie jak RE2 i 3 nie zastępuje oryginału. Powinno to być napisane.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 godziny temu, łom napisał(a):Final Fantasy 8: Summonami nie da się sterować, to dopiero w FFX; końcówka "...stanowi fabularną i systemową perełkę"system w FF8 jest największym szambem jakie spotkałem w RPGach i w internecie jest to częsta opinia, nie widziałem nikogo kto by napisał że systemowo jest to dobra gra, co najwyżej taka która można łatwo zepsuć żeby przebiec sprintemNo to razem z komentarzem pod Twoim postem są już dwie osoby, które napisały, że system OK ;) Natomiast wcześniej zaznaczyłem kontrowersje wokół niego. Ja go mimo wszystko lubię, bo był dość odważny.Co do summonów - chyba mózg mi zrobił z boostowania mocy w walce sterowanie nimi, wtf.Dzięki za szczegółowe wgryzienie się w temat!