Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale shadowdropa walneli, giereczka wygląda bardzo mięsiście i klimatycznie, do tego WIELKI Akira Yamaoka. Jest już od wczoraj w game passie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ogólnie jak myślicie po tym trailerze, że to taki trochę boomer shooter w klimatach SH to się ostro zawiedziecie XD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 14 minut temu, Szermac napisał(a):Ogólnie jak myślicie po tym trailerze, że to taki trochę boomer shooter w klimatach SH to się ostro zawiedziecie XDCzyli czym jest? Walking sim czy survival?
Opublikowano 16 minut temu16 min Survival i to pełną gębą.K#rwa, co się odpierd@la z forumkiem? Wrzuciłem tekst wielkości A4 na temat gierki a tu nie ma mojego posta.
Opublikowano 10 minut temu10 min Włączyłem. Jest klimat podoba mi się. Grafika i sterowanie ma vibe starych PCtowych horrorów