Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 339

Featured Replies

• Odpowiedzi 50
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzień dobry! Grudniowy numer już u nas :) Najbliższe dni: dzisiaj wysyłka prenumerat do paczkomatów i Patronite dzisiaj również wysyłka prenumerat pocztowych PDF jutro godziny popołudniowe (17-18)

• Najlepsza okładka PSX’a od lat.

• Okładka bardzo fajna, ale po cichu też liczyłem na coś bardziej w tym stylu Robiła klimacik

Opublikowano

Numer odebrany ze skrzyneczki. PP chyba w formie bo już dawno tak nie było.

Edytowane przez mitra

Opublikowano

Inpost za to u mnie daje dupy jak jeszcze nigdy. Od 2 dni status paczki się nie zmienił frog

Opublikowano

@Pix a jaki ma status?

Ja z inpostem nigdy problemów nie miałem.

Numer już wczoraj przekartkowany, Roger nie wspomniał że 124str, ale trochę więcej reklam i teksty partnerskie.

Niestety tekst na który czekałem- o Zabójczej broni troszkę mnie zawiódł. No ale prawie 15 temu sam popełniłem tekst o tej serii na swoim blogu.

Opublikowano
6 godzin temu, Pix napisał(a):

Inpost za to u mnie daje dupy jak jeszcze nigdy. Od 2 dni status paczki się nie zmienił frog

Mikołaj. U mnie też z paczkami jakieś mambo Jumbo ostatnio, całą Polska prezenty wysyła lub zamawia

Opublikowano

U mnie wczoraj w skrzynce nówka w folii, nowiuski extrim. Jednak wysyłki w poniedziałek lepiej robią, niż wysyłki przed weekendem, bodajże wcześniej wysyłano w czwartek.

Opublikowano

Chyba nawet o tym pisali gdzieś, że zaczyna się przedświąteczny cyrk to i kurierzy mają pełne ręce roboty.

Opublikowano

Też tak obstawiam, że to przez święta. Moja zaliczyła dwa centra logistyczne, a od 3 dni jest cały czas "w trasie".

Dam im jeszcze z 1 dzień.

Opublikowano
  • Autor

Uszanowanie! Grudniowy numer wjechał na salony (prasowe)!

• prenumeraty (pocztowe i paczkomaty) rozesłane w poniedziałek

• e-wydanie dostępne od wtorku

• od dzisiaj jesteśmy w stacjonarnych punktach z prasą

Dzięki wielkie za ten kończący się rok, chociaż nas czeka jeszcze przygotowanie numeru styczniowego )

IMG_5900.JPEG

Opublikowano

Po półtora roku przerwy (ostatni mój numer, to ten z Hellblade 2 na okładce) bardzo przyjemnie się czyta. Trochę tak, jakby tej przerwy wcale nie było. Pierwsze zauważalne spostrzeżenia:

- wysyłka przez inpost to złoto, już nigdy nie wracam do poczty i czekania nawet 2 tyg. na numer

- widać że ktoś przysiadł do pozyskiwania reklam, bo jest ich całkiem sporo. To chyba dobrze wróży na dalsze funkcjonowanie magazynu

- papier dość cienki. Kiedyś widziałem w markecie któryś numer i miał zupełnie inny, ale ok, wystarcza. Gorzej, że zupełnie bezwonny i nie ma się czym sztachnąć

- szata graficzna pewnie się zmieniła tu i òwdzie, ale na pierwszy rzut oka jest po staremu. Czy to źle? Ani trochę, mnie tamta nie przeszkadzała

- dopiero zacząłem numer, więc ciekawi mnie jak tam poziom publicystki. W przeszłości różnie bywało

W każdym razie pierwsze wrażenie na plus i fajnie powrócić do Extrima. Super, że wciąż działacie!

Opublikowano
  • Autor

Reklamowo to akurat trafiłeś najbardziej dopakowany numer w tym roku (żeby tak grudzień był co miesiąc... :)).

No i czekamy na dalsze wrażenia już z samej lektury.

Opublikowano

A ok, no racja, okres świąteczny, to zupełnie inna bajka.

Mam kolejne pierwsze wrażenie: drugie czy trzecie zdanie Zaxa w tym numerze i już pada "rudymentarny" kekw Eh, niektóre rzeczy się nie zmieniają. Aż się trochę boję o różnego rodzaju "poetyki" i "medytacje", które redaktorzy z taką lubością w swoich tekstach używają, a nigdy ich znaczenia szczególnie nie rozumiałem ;)

Opublikowano

Z tym edukowaniem to bym tak uważał. U Rogera w tekście o Halo Bungie są ojcami Mysta wujaszek

Screenshot_20251204_103059_OneDrive.jpg

Opublikowano
35 minut temu, Pix napisał(a):

Z tym edukowaniem to bym tak uważał. U Rogera w tekście o Halo Bungie są ojcami Mysta wujaszek

Screenshot_20251204_103059_OneDrive.jpg

Mój wielbłąd. Zauważyłem już niestety w druku. Chodziło oczywiście o Mytha.

Opublikowano

2 godziny temu, Brolin napisał(a):

- papier dość cienki. Kiedyś widziałem w markecie któryś numer i miał zupełnie inny, ale ok, wystarcza. Gorzej, że zupełnie bezwonny i nie ma się czym sztachnąć

Niestety największy minus zmiany drukarni. Podczas czytania miesięcznika, polecam sobie położyć ze dwa numer specjalne obok, tam dalej jest aromat.

Opublikowano

Najlepiej rozłożyć je jak świece w trakcie romantycznej kąpieli i chłonąć ulotny aromat...

Sam zawsze wącham gazetkę po wyjęciu z folii rayos

Opublikowano

Jak ktoś narzeka na papier niech sobie weźmie do ręki "Piłkę Nożną". Gorsze od gazetki z Lidla, a chcą za to dychę.

Opublikowano
3 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Jak ktoś narzeka na papier niech sobie weźmie do ręki "Piłkę Nożną".

albo cdakekyayaya

Opublikowano

No tam to jest papier „gazetowy”, a Smuggler tak zawsze walczył że to magazyn a nie gazeta. A na końcu jednak wyszła gazeta

Opublikowano

Może i gazeta, ale gazeta premium.

"Witamy w największej* gazecie dla graczy w Polsce!"

*tak, dalej się tak tytułują kekw

Opublikowano

No i wjechał nowy numer day 1, nawet choroba mnie nie powstrzymała przed wycieczką do saloniku. Jeszcze czeka na swoją kolej, bo nadrabiam numer z 2018 roku z podsumowaniem pierwszego roku switcha, będzie dobry wstęp do artykułu o 40 latach Mario, recenzji Metroida i Kirbiego. Taką też kolejność widzę na ten moment.

Wstępniak zwiastuje tłusty numer, nie powiem. Kupiliście mnie to i ja kupiłem was (a tak naprawdę to kupuję już od jakiegoś czasu bez względu czy numer lepiej czy gorzej się zapowiada, zawsze coś ciekawego się znajdzie).

IMG_8218.jpeg