Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Numer odebrany ze skrzyneczki. PP chyba w formie bo już dawno tak nie było. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez mitra
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Inpost za to u mnie daje dupy jak jeszcze nigdy. Od 2 dni status paczki się nie zmienił
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. @Pix a jaki ma status? Ja z inpostem nigdy problemów nie miałem. Numer już wczoraj przekartkowany, Roger nie wspomniał że 124str, ale trochę więcej reklam i teksty partnerskie. Niestety tekst na który czekałem- o Zabójczej broni troszkę mnie zawiódł. No ale prawie 15 temu sam popełniłem tekst o tej serii na swoim blogu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 godzin temu, Pix napisał(a):Inpost za to u mnie daje dupy jak jeszcze nigdy. Od 2 dni status paczki się nie zmienił Mikołaj. U mnie też z paczkami jakieś mambo Jumbo ostatnio, całą Polska prezenty wysyła lub zamawia
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. U mnie wczoraj w skrzynce nówka w folii, nowiuski extrim. Jednak wysyłki w poniedziałek lepiej robią, niż wysyłki przed weekendem, bodajże wcześniej wysyłano w czwartek.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Chyba nawet o tym pisali gdzieś, że zaczyna się przedświąteczny cyrk to i kurierzy mają pełne ręce roboty.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Też tak obstawiam, że to przez święta. Moja zaliczyła dwa centra logistyczne, a od 3 dni jest cały czas "w trasie". Dam im jeszcze z 1 dzień.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Uszanowanie! Grudniowy numer wjechał na salony (prasowe)! prenumeraty (pocztowe i paczkomaty) rozesłane w poniedziałeke-wydanie dostępne od wtorku od dzisiaj jesteśmy w stacjonarnych punktach z prasąDzięki wielkie za ten kończący się rok, chociaż nas czeka jeszcze przygotowanie numeru styczniowego
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Po półtora roku przerwy (ostatni mój numer, to ten z Hellblade 2 na okładce) bardzo przyjemnie się czyta. Trochę tak, jakby tej przerwy wcale nie było. Pierwsze zauważalne spostrzeżenia:- wysyłka przez inpost to złoto, już nigdy nie wracam do poczty i czekania nawet 2 tyg. na numer- widać że ktoś przysiadł do pozyskiwania reklam, bo jest ich całkiem sporo. To chyba dobrze wróży na dalsze funkcjonowanie magazynu- papier dość cienki. Kiedyś widziałem w markecie któryś numer i miał zupełnie inny, ale ok, wystarcza. Gorzej, że zupełnie bezwonny i nie ma się czym sztachnąć- szata graficzna pewnie się zmieniła tu i òwdzie, ale na pierwszy rzut oka jest po staremu. Czy to źle? Ani trochę, mnie tamta nie przeszkadzała- dopiero zacząłem numer, więc ciekawi mnie jak tam poziom publicystki. W przeszłości różnie bywało W każdym razie pierwsze wrażenie na plus i fajnie powrócić do Extrima. Super, że wciąż działacie!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Reklamowo to akurat trafiłeś najbardziej dopakowany numer w tym roku (żeby tak grudzień był co miesiąc... :)). No i czekamy na dalsze wrażenia już z samej lektury.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A ok, no racja, okres świąteczny, to zupełnie inna bajka.Mam kolejne pierwsze wrażenie: drugie czy trzecie zdanie Zaxa w tym numerze i już pada "rudymentarny" Eh, niektóre rzeczy się nie zmieniają. Aż się trochę boję o różnego rodzaju "poetyki" i "medytacje", które redaktorzy z taką lubością w swoich tekstach używają, a nigdy ich znaczenia szczególnie nie rozumiałem ;)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Z tym edukowaniem to bym tak uważał. U Rogera w tekście o Halo Bungie są ojcami Mysta
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 35 minut temu, Pix napisał(a):Z tym edukowaniem to bym tak uważał. U Rogera w tekście o Halo Bungie są ojcami Mysta Mój wielbłąd. Zauważyłem już niestety w druku. Chodziło oczywiście o Mytha.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Brolin napisał(a):- papier dość cienki. Kiedyś widziałem w markecie któryś numer i miał zupełnie inny, ale ok, wystarcza. Gorzej, że zupełnie bezwonny i nie ma się czym sztachnąćNiestety największy minus zmiany drukarni. Podczas czytania miesięcznika, polecam sobie położyć ze dwa numer specjalne obok, tam dalej jest aromat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Najlepiej rozłożyć je jak świece w trakcie romantycznej kąpieli i chłonąć ulotny aromat...Sam zawsze wącham gazetkę po wyjęciu z folii
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak ktoś narzeka na papier niech sobie weźmie do ręki "Piłkę Nożną". Gorsze od gazetki z Lidla, a chcą za to dychę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Jak ktoś narzeka na papier niech sobie weźmie do ręki "Piłkę Nożną". albo cda
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No tam to jest papier „gazetowy”, a Smuggler tak zawsze walczył że to magazyn a nie gazeta. A na końcu jednak wyszła gazeta
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Może i gazeta, ale gazeta premium."Witamy w największej* gazecie dla graczy w Polsce!" *tak, dalej się tak tytułują