Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Raczej. Poszli mocno w M for Mature. Baba ujeżdżająca lizarda na tle stosu z drącym się kolesiem, któremu mięso odchodzi od kości. Mniam.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Bardzo fajny trailer. Jeśli to faktycznie byłaby mroczniejsza gra to super ale jakoś nie nastawiam się że tak będzie. No i maja ciężkie zadanie zrobić postacie na poziomie zbliżonym do tych w BG3.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 27 minut temu, messer33 napisał(a):Bardzo fajny trailer. Jeśli to faktycznie byłaby mroczniejsza gra to super ale jakoś nie nastawiam się że tak będzie. No i maja ciężkie zadanie zrobić postacie na poziomie zbliżonym do tych w BG3.Z drugiej strony to jest ich uniwersum, w którym siedzą od 30 lat i czują je najlepiej. Trailer wspaniały, CGI na poziomie tych od Blizzarda i CDP. Mature M, skala BG3 i animacje nie gorsze niż w BG3 i będzie gra RPG kolejnej dekady. Bo zakładam, że w tej nie wyjdzie z early access :D.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Przez moment myślałem, że to jakiś dodatek do Diablo IV bo poziom CGI niesamowicie wysoki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ciekawe, czy tytuł sugeruje jakiś restart lub mocne odcięcie się od wydarzeń z innych gier w serii. Obecnie najmocniejsza ekipa od izometrycznych RPG, więc gra wskoczyła na sam szczyt oczekiwanych gierek.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie muszą się odcinać, ta gra jest po prostu w świecie Divinity. Samo orginal sin było przed wydarzeniami z pierwszego Divinity. Rozwijają ten świat od prawie 30 lat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czekam na jakiś gameplay. Jestem spokojny o jakość bo Ci goście umieją w cRPG.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 25 minut temu, Ukukuki napisał(a):Nie muszą się odcinać, ta gra jest po prostu w świecie Divinity. Samo orginal sin było przed wydarzeniami z pierwszego Divinity. Rozwijają ten świat od prawie 30 lat.To prawda, ale np. osadzenie gry po wydarzeniach D:OS2 już daje jakąś tam trudność związaną z kanonicznym zakończeniem wątku Źródła - to miałem na myśli z odcięciem, czy fabuła skoczy w jakiś w ogóle do tej pory nieruszony okres, który pozwala uniknąć "balastu" związanego z fabułą innych gier.
Opublikowano 22 minuty temu22 min Pole manewru mają ogromne, to jest ich piaskownica. Gra może się dziać 200 lat w każdą stronę, na innym kontynencie, w równoległym wymiarze itd. Mają ode mnie duży kredyt zaufania, a podejrzewam że gra wyjdzie za minimum 5-6 lat.