Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Atari Extreme

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 19.01.2026 o 07:31, Perez napisał(a):

A czemu nie razem? Pytanie, czy osobno oba będą budziły wystarczające zainteresowanie.

Problem z tytułem to najmniejszy problem. Jak to się mówi, gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść. Łączone pismo by musiało być trochę grubsze. Pismo z samym PSP miałoby odpowiednio dużo miejsca, nie byłoby pretensji, że Vita by mu zabierała przestrzeń i czegoś zabrakło. Oczywiście nie wiem ile materiału by były w stanie wygenerować dane konsolki, będziesz miał trudną decyzję do podjęcia.

W dniu 20.01.2026 o 14:29, snejk04 napisał(a):

Trzeba było to wydać zamiast tego atari, byłoby prawie na 20 lecie pamiętnego numeru 103

ccbe18e54387be31b9ead3f97fe8.jpeg

Pomijając tematykę, to design okładki to petarda. Ale największe wrażenie robi X, gdzie wpleciono fragment kanapy - mistrzostwo. Szkoda, że logo zmieniono, to poprzednie było całkiem dobre. Nawet wielkie korporacje jak Pepsi, czy DC Comics wracają do starych logotypów, pewnego dnia PSX EXTREME również może wrócić do tej najlepszej wersji.

W dniu 20.01.2026 o 10:39, smd87 napisał(a):

Szkoda @Perez, że już nie dajecie limitek z modelkami jak np. w Dreamcast Extreme. Wiem, wiem, zajechało stuleją, ale fajny klimat to miało. ;)

Tyle fajnych bohaterek gier zasługuje na pojawienie się na okładce, nie ma sensu robić przypału z modelkami.

A co do modelek, to fajna była kiedyś rubryka, gdzie promowano cosplayerki. Wtedy dużo chodziłem po festiwalach i mi się podobało, że tematyka prezentowana jest także poza wielkimi halami wystawienniczymi.

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 5,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mega Drive nie ma potencjału a magazyn dla ludzi którzy już nie żyją ma xd

• Pany, dzięki wielkie za głosowanie. Finalnie nazbierało się prawie 400 głosów (forumek + ankieta w Google'u). Do druku leci 6 pierwszych pozycji + limitka. River Raid - 262 głosy Pitfall! - 209 Bruc

• Trochę nie rozumiem niezadowolenia. Chcą ludzie magazyny specjalne o retro sprzętach, a nagle coś dla nich za stare, lub zbyt obskurne. A dopiero co się śmiali, że forum starych ludzi w innym temacie.

Opublikowano

Nie zgodzę się, łączone pismo PSP i Vita będzie w zupełności wystarczające i nie braknie miejsca. Vita ma kilka gier na krzyż a reszta to indyki które wyszły na wszystkim. Jeśli Vita nie dostanie łączonego magazynu z PSP to nie dostanie go nigdy.