Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W dniu 19.01.2026 o 07:31, Perez napisał(a):A czemu nie razem? Pytanie, czy osobno oba będą budziły wystarczające zainteresowanie.Problem z tytułem to najmniejszy problem. Jak to się mówi, gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść. Łączone pismo by musiało być trochę grubsze. Pismo z samym PSP miałoby odpowiednio dużo miejsca, nie byłoby pretensji, że Vita by mu zabierała przestrzeń i czegoś zabrakło. Oczywiście nie wiem ile materiału by były w stanie wygenerować dane konsolki, będziesz miał trudną decyzję do podjęcia. W dniu 20.01.2026 o 14:29, snejk04 napisał(a):Trzeba było to wydać zamiast tego atari, byłoby prawie na 20 lecie pamiętnego numeru 103Pomijając tematykę, to design okładki to petarda. Ale największe wrażenie robi X, gdzie wpleciono fragment kanapy - mistrzostwo. Szkoda, że logo zmieniono, to poprzednie było całkiem dobre. Nawet wielkie korporacje jak Pepsi, czy DC Comics wracają do starych logotypów, pewnego dnia PSX EXTREME również może wrócić do tej najlepszej wersji. W dniu 20.01.2026 o 10:39, smd87 napisał(a):Szkoda @Perez, że już nie dajecie limitek z modelkami jak np. w Dreamcast Extreme. Wiem, wiem, zajechało stuleją, ale fajny klimat to miało. ;)Tyle fajnych bohaterek gier zasługuje na pojawienie się na okładce, nie ma sensu robić przypału z modelkami. A co do modelek, to fajna była kiedyś rubryka, gdzie promowano cosplayerki. Wtedy dużo chodziłem po festiwalach i mi się podobało, że tematyka prezentowana jest także poza wielkimi halami wystawienniczymi.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie zgodzę się, łączone pismo PSP i Vita będzie w zupełności wystarczające i nie braknie miejsca. Vita ma kilka gier na krzyż a reszta to indyki które wyszły na wszystkim. Jeśli Vita nie dostanie łączonego magazynu z PSP to nie dostanie go nigdy.