Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ankieta PSX Extreme 2026 - chcemy poznać Waszą opinię, jak możemy rozwijać pismo

Featured Replies

Opublikowano

Czołem ekipo!

W 2001 roku, w numerze 41, zadaliśmy naszym czytelnikom jedno kluczowe pytanie: czy PSX Extreme ma pisać o innych konsolach? Wtedy 56% odbiorców odpowiedziało "tak", zmieniając historię naszego magazynu na zawsze.

Dziś nie chcemy może przeprowadzać aż takiej rewolucji, ale mając za sobą ponad 340 numerów, zmianę wydawcy i stabilizację na rynku, znów prosimy Was o wyznaczenie azymutu. Nie jesteśmy już szmatławcem robionym przez nastolatków dla nastolatków. Chcemy pozostać pismem dla dojrzałego odbiorcy i dostosować naszą ofertę do zmieniających się realiów. Stajemy w obliczu strategicznych decyzji dotyczących rozwoju PSX Extreme na kolejne lata. Rozważamy wdrożenie nowych formatów i zmianę lub rozszerzenie formuły naszych eventów na bardziej kameralne i merytoryczne.

Interesuje nas przede wszystkim Wasza opinia, czyli ludzi, dla których - tak jak dla nas - jakość słowa drukowanego i rzetelność dziennikarska są wartościami nadrzędnymi. Przygotowaliśmy rozbudowaną ankietę. Jest konkretna, dotyka sedna i pomoże nam zweryfikować, czy nasze pomysły pokrywają się z Waszymi oczekiwaniami. Będziemy mega wdzięczni, jeśli poświęcicie dla nas te kilka minut na jej wypełnienie. Traktujemy to jako formę zewnętrznego audytu. Dziękujemy.

Link do ankiety: https://tally.so/r/gD99EO

Oczywiście wszelkie uwagi czy sugestie wobec ankiety mile widziane w komentarzach :)

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Uff, dużo tego, ale oczywiście wypełniłem. Psx Premium? Akademia PSX? Wow! Będzie się działo )

Opublikowano
13 minut temu, MatekDM napisał(a):

Czołem ekipo!

W 2001 roku, w numerze 41, zadaliśmy naszym czytelnikom jedno kluczowe pytanie: czy PSX Extreme ma pisać o innych konsolach? Wtedy 56% odbiorców odpowiedziało "tak", zmieniając historię naszego magazynu na zawsze.

Przepraszam bardzo ale Ściera lata temu przyznał, że wyniki zostały sfałszowane, bo ponad 50% było przeciw, a nie chcieli zamykać się na inne konsole.

Opublikowano

Szkoda, że nie można pomijać pytań, bo to mnie np w ogóle nie interesuje

Zrzut ekranu 2026-02-03 091319.png

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
33 minuty temu, MatekDM napisał(a):

Ściera czytając to zdanie:

Monkey Puppet - Meming Wiki

Opublikowano

Wypelnione. W sumie takie gadzety premium to bym chcial. Byle byly uzyteczne.

Opublikowano

Ankieta źle skonstruowana, nie da się pomijać niektórych pytań i musiałem zaznaczać głupoty.

Dwa trochę się spóźniliźcie z abonamentami, ludzie teraz od tego uciekają, jest to pchane do gardła na każdym kroku. Płacę za prenumeratę, opłacałem patronite aby szybciej zakup pisma się zwrócił, kupuję speciale czasem po kilka numerów chociaż nie zawsze mnie tematyka interesuje to zawsze kupię jeden numer w ramach wsparcia. Książek nie kupiłem, wąska tematyka po za moim zainteresowaniem.

Płacę za produkt a nie za dodatkowe bzdety które mnie nie interesują.

Opublikowano
6 minut temu, tannerpl napisał(a):

Dokładnie. Czy wyniki będą równie „uczciwe”? Skoro je przywołujemy bez wzmianki?

Raczej bycie nieuczciwym nie miało by tu sensu. Sama ankieta ma bardziej pokazać, jakie jest podejście Czytelników do pisma, do rzeczy wokół pisma, które są (jak Extreme Party), albo które mogą być. Tak że jeśli 100% wskaże w jakimś pytaniu "nie interesuje mnie to", no to byśmy sobie trochę w stopę strzelali, ładując kasę w taki projekt, który nikogo nie interesuje.

4 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Dwa trochę się spóźniliźcie z abonamentami, ludzie teraz od tego uciekają, jest to pchane do gardła na każdym kroku. Płacę za prenumeratę, opłacałem patronite aby szybciej zakup pisma się zwrócił, kupuję speciale czasem po kilka numerów chociaż nie zawsze mnie tematyka interesuje to zawsze kupię jeden numer w ramach wsparcia. Książek nie kupiłem, wąska tematyka po za moim zainteresowaniem.

Płacę za produkt a nie za dodatkowe bzdety które mnie nie interesują.

Dokładnie o zweryfikowanie takich rzeczy chodzi. Czy jest sens nad czymś gdybać, czy się okaże, że dany temat zupełnie Wam nie leży i jest do zakopania.

Opublikowano
39 minut temu, Shen napisał(a):

Szkoda, że nie można pomijać pytań, bo to mnie np w ogóle nie interesuje

Zrzut ekranu 2026-02-03 091319.png

Właśnie miałem to napisać, skor0 dajemy "0" to po kijj mam zaznaczyć coś z dupy aby dalej nas puściło ?

Opublikowano
12 minut temu, Perez napisał(a):

Raczej bycie nieuczciwym nie miało by tu sensu. Sama ankieta ma bardziej pokazać, jakie jest podejście Czytelników do pisma, do rzeczy wokół pisma, które są (jak Extreme Party), albo które mogą być. Tak że jeśli 100% wskaże w jakimś pytaniu "nie interesuje mnie to", no to byśmy sobie trochę w stopę strzelali, ładując kasę w taki projekt, który nikogo nie interesuje.

Ściera też mógł mówić po co fałszować, ludzie nie chcą czytać o innych konsolach, jak to zrobię większość może odejść do konkurencji.

Ja wierzę w prawidłowe podanie wyników, po prostu przywołanie przy tej okazji niesławnej ankiety z 2001 bezkrytycznie jest no, IMO średnio właściwe.

Opublikowano

Niestety w większości widzę sporo wątpliwych pomysłów. Jakieś wykłady, masterclass, premium boxy i inne subskrypcje. Myślałem, że taka ankieta skupi się bardziej na planach dotyczących przyszłej zawartości PSX Extreme/specjali/albumów.

Opublikowano

No troche koslawa ta ankieta.

Pytanie 4. Pasuje do mnie odp 1 i 3 ale nie mozna zaznaczyc obu. No i o co tu jest pytanie, o preferencje nosnika czy o kupowanie gier (na tym nosniku) na premere? Bo to sugeruje odpowiedz 3.

Dalej nie klikalem.

Opublikowano
10 minut temu, Pix napisał(a):

Myślałem, że taka ankieta skupi się bardziej na planach dotyczących przyszłej zawartości PSX Extreme/specjali/albumów.

@Perez Taka ankieta też będzie?

Opublikowano
Teraz, łom napisał(a):

@Perez Taka ankieta też będzie?

O specjalach jak najbardziej - to a propos tematu ze specjalami i prośby o Wasze sugestie - pewnie wleci w przyszłym tygodniu, jeszcze chcę post dać na Fejsie, aby zebrać trochę opcji od czytelników.

Książki - to osobny temat, na ten rok raczej jesteśmy zaplanowani, więc ankieta to w późniejszym terminie.

PE - ta obecna ankieta w niektórych punktach zahacza o pismo - to jest, co się podoba, czego brakuje - zobaczymy, co z niej wyniknie.

Opublikowano

Pewnie jestem w mniejszości, ale publicystyka, publicystyka i jeszcze raz publicystyka! To jest motor napędowy, bo przecież nie recenzje i cyferki, których wszędzie jest pełno.

Wszelkie inicjatywy skierowane do gracza kolekcjonera również mile widziane.

Opublikowano

Z tymi platnymi kursami to jakiś zart. W jaki sposób to ma komuś przydać się w życiu?

Opublikowano

Płatny kurs dziennikarstwa z redakcją ppe.

Lekcja 1. Clickbaity - zło czy konieczność?

Lekcja 2. Google tłumacz a brak znajomości angielskiego

Lekcja 3. AI w branży dziennikarskiej

Lekcja 4. Wojenki konsolowe kluczem do sukcesu

Lekcja 5. Stawki za wysoką ocenę gry na przykładzie głośnych tytułów AAA

niki

Opublikowano

@Perez Kiedy zapowiedź książki o Resident Evil?

Opublikowano
35 minut temu, aux napisał(a):

@Perez Kiedy zapowiedź książki o Resident Evil?

Koniec lutego/początek marca. Tekstowo już sporo jest, właśnie ruszamy ze składem pierwszych materiałów. Premiera druga połowa maja.