Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Po tym trailerze to nieźle siur opadł xD Wrzesień to jednak Onimusha i Control. Ten Silent będzie raczej najgorszym z tych zapowiedzianych w 2022. Oprócz Ascension ofkorz
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ten wrzesień to będzie pojebany Wszystkiego na pewno nie da rady ograć (i kupić). Trzeba będzie poważnie pomyśleć nad harmonogramem giereczkowania na tę jesień.A klimacik szkockiego zadupia robi robotę. To ma być mniejsza gierka chyba? Nie narzekam, bo rimejk dwójki i efka były w pewnych miejscach sztucznie wydłużone. Stare Silenty były na 6-8 godzin i nikt nie marudził.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 3 minuty temu, Szermac napisał(a):Po tym trailerze to nieźle siur opadł xD Wrzesień to jednak Onimusha i Control. Ten Silent będzie raczej najgorszym z tych zapowiedzianych w 2022. Oprócz Ascension ofkorz No mi akurat urus. Ale tak dla mnie to aż 4 gry, jeszcze Ace Combat 8. A to bedzie już czas jak id dwóch miesięcy będzie jeszcze mniej czasu xddd
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie no, wszyscy wiemy że jedyny Silent, na którego warto czekać to remake jedyneczki od Blooberów. W to też się pewnie zagra, ale raczej tak "przy okazji", jako zapchajdziura pomiędzy większymi hitami Townfall powinien się sprawdzić.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Kolejny smutny człowiek chodzi po smutnym miejscu. Wygląda to wyjątkowo nudno.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Zdecydowanie wygląda, że rozminęli się ze znaczeniem i atmosferą Silent Hill... ode mnie minus.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Zagra się kiedyś za 100, na wrzesień mod do wiedźmina3 z wampirem i Onimusha wleci.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wychodzi na to, że teraz tylko w Krakowie potrafią robić dobre Silenty.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 godziny temu, Ma_niek napisał(a):Jak to będzie jakiś symulator chodzenia i czasami zagadka ....Potwierdzali też walke