Opublikowano sobota o 18:451 dzień Pytanie do koneserów serii, jak w black flag w ogóle mapa wygląda? Jedno większe miasto i jakieś wysepki?
Opublikowano sobota o 19:001 dzień 13 minut temu, Shen napisał(a):Pytanie do koneserów serii, jak w black flag w ogóle mapa wygląda? Jedno większe miasto i jakieś wysepki?3 miasta12 minut temu, Beelzeboss napisał(a):Nie ma nowej formuły to nie jestem zainteresowanyJest trochę zawód, że nie zmienili bardziej, z drugiej strony to ich prawdopodobnie najlepsza gra jaką zrobili, to może i lepiej. Poza tym nowy content na kilka godzin ma być, pytanie jak z jego jakością.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jedyna część z tych dużych w którą nie grałem i wjeżdża dayone.Wątek templariuszy i assassynów duży?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie; grałem bez większej znajomości tego lore, sama orientacja na pirackiej historii w zupełności dowozi.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 23 godziny temu, Shen napisał(a):Pytanie do koneserów serii, jak w black flag w ogóle mapa wygląda? Jedno większe miasto i jakieś wysepki?Są 3 miasta, jest wyspa piratów, zakonu, wyspy z fortami i w ciul wysepek wielkości "podwórka" gdzie znajdziesz np butelki z mapą do skarbu, albo fragmenty Animusa. Ogólnie było gdzie skakać i pływać stateczkiem. Sam pamiętam jak ogrywałem, to opóźniłem dobicie do brzegu, żeby tylko szant posłuchać. No i sztormy w tamtym czasie robiły robotę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 18 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Jedyna część z tych dużych w którą nie grałem i wjeżdża dayone.Wątek templariuszy i assassynów duży?Ten wątek chyba ma być usunięty, przebudowany do minimum.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 23.04.2026 o 18:21, Kuba0101 napisał(a):Wygląda dobrze, dokładnie tak, jak zapamiętałem, ale to wciąż odgrzewany kotlet sprzed 13 lat. 259 zł za taki powrót do nostalgii to trochę przesada. Premiera 9 lipca? Akurat na sezon ogórkowy. Może ogram w Plusie, jak nie będzie nic ciekawszego.A dla mnie to będzie pierwszy AC, którego kupię na premierę, a to dlatego, że to była moja ulubiona gierka w tym klimacie. Osobiście ta otoczka z Animusem totalnie mnie nie obchodzi, gra mogłaby być indywidualną produkcją osadzoną w czasach głównego bohatera, bez tych głupich wątków wspomnień. Myślę, że wyszłoby to tylko na plus.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ktoś kiedyś napisał, że Black Flag to (był) słaby Assassyn pod względem ich wątków, ale świetna gra o piratach. Gdyby wywalić ten wątek, mieliby nowe IP, na którym mogliby z 3 gry upitolić.
Opublikowano 13 minut temu13 min Myślałem, że gry na PS2 wyglądały lepiej ^^.Pudełko w jednej ze znanych firm za 209 zł, jak tu nie brać xD. 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Ktoś kiedyś napisał, że Black Flag to (był) słaby Assassyn pod względem ich wątków, ale świetna gra o piratach. Gdyby wywalić ten wątek, mieliby nowe IP, na którym mogliby z 3 gry upitolić.Było Skull and Bones :).