Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Project Helix - dyskusje ogólne

Featured Replies

• Odpowiedzi 270
  • Wyświetleń 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Najważniejsze, że Copilot będzie sam przechodził gierki, to ma być główny ficzer tego czegoś.

Opublikowano

Trochę offtopic ale kupiłem kolejną grę w ekosystemie Microsoftu zamiast na steamie tylko dlatego że była xbox play anywhere - i nie była to gra Microsoftu. Mam nadzieje że to będzie niedługo standard.

Opublikowano
  • Autor

Play Anywhere to najlepsze co zrobił Xbox w przeciągu ostatnich pięciu lat. To powinien być standard wszędzie, gdzie gra ma wersję konsolową i PC, ale oczywiście wiem dlaczego nie jest i nigdy nie będzie to normą.

Opublikowano

Ja już też patrzę na te Playanywhere.

Na handhelda jak znalazł. Teraz absolum wpadło.

Opublikowano

Moje oczekiwania odnośnie Project Helix:

• Odpala gry zarówno MS Store jak i Steam

• Dobrze zaprojektowany PC ze stałą konfiguracją na 5-6 lat

• Wsparcie monitorów 21:9 (rozdzielność 3440:1440)

Wówczas będzie petarda, bo kupuję i stawiam na biurku, obecny PC kloc zostanie zastąpiony przez Maca Mini na M5.

Opublikowano
W dniu 26.03.2026 o 15:44, MaZZeo napisał(a):

Trochę offtopic ale kupiłem kolejną grę w ekosystemie Microsoftu zamiast na steamie tylko dlatego że była xbox play anywhere - i nie była to gra Microsoftu. Mam nadzieje że to będzie niedługo standard.

Standard nie, ale zdecydowanie jest trend wzrostowy jeśli chodzi o dostępność.

Opublikowano
7 godzin temu, Shago napisał(a):

Moje oczekiwania odnośnie Project Helix:

• Odpala gry zarówno MS Store jak i Steam

• Dobrze zaprojektowany PC ze stałą konfiguracją na 5-6 lat

• Wsparcie monitorów 21:9 (rozdzielność 3440:1440)

Wówczas będzie petarda, bo kupuję i stawiam na biurku, obecny PC kloc zostanie zastąpiony przez Maca Mini na M5.

Myślę że to będzie o wiele bardziej "zamknięte" urządzenie niż nam się wydaje na dzień dzisiejszy :)

Opublikowano
W dniu 26.03.2026 o 16:45, Bzduras napisał(a):

Play Anywhere to najlepsze co zrobił Xbox w przeciągu ostatnich pięciu lat. To powinien być standard wszędzie, gdzie gra ma wersję konsolową i PC, ale oczywiście wiem dlaczego nie jest i nigdy nie będzie to normą.

Ja jeszcze patrzę na to ze moge grać cala rodziną w jedna gre, razem. Tak gramy w grounded teraz, to akurat z GP. Arc raiders tez kupiłem u ms i grałem z synem na jednej kopii. Ale obawiam sie ze to moga kiedyś ubić. Fam szer na steam jest ok ale nie jak chcą ludzie grac w jednym momencie. Timberborn kupilem na gog i tez mogliśmy grac w jednym czasie bez kombinacji.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Ale wam dobrze z tym xboxem

Opublikowano

Zgadzam się. Człowiek docenia jak dobrze ma kiedy spróbuje oferty konkurencji. Czekam na info odnośnie Helixa.

Opublikowano

Bo Xbox, wbrew wszystkiemu, zaczął jako pierwszy w branży naprawdę ewoluować, nawet jeśli w trakcie trochę zmutował)

Opublikowano

Tak trzymać chłopaki. Nie załamywać się.

Opublikowano

Dokładnie trzeba jakoś przetrzymać, bo przecież nie ma w co grać na dzień dzisiejszy na Xboxie xd

Opublikowano
  • Autor

Posiadanie sonko to taki nowy crossfit i morsowanie, nawet jak nie pytasz to ktoś przyjdzie i ci powie, że on się czuje zajebiście i jak dokonałeś innego wyboru to fajnie, ale jesteś zjebany xd

Opublikowano

Ale to nikt nikomu nie broni mieć PlayStation czy Nintendo i się tam świetnie bawić )

Raczej chodzi o te bajki że tam jest super a tu nie ma nic

Opublikowano
3 hours ago, Bzduras said:

Posiadanie sonko to taki nowy crossfit i morsowanie, nawet jak nie pytasz to ktoś przyjdzie i ci powie, że on się czuje zajebiście i jak dokonałeś innego wyboru to fajnie, ale jesteś zjebany xd

Mam XSX, nie mam ps5.

Opublikowano
  • Autor

To niedobrze, bo teraz mój post nie ma sensu. Teraz musisz uratować dzień i szybko skoczyć po sonkę zanim przyjdzie jims i da mi klauna, nie pozwól na to!

Opublikowano

Już ci dałem klauna, żeby rozładować napięcie. Możesz odetchnąć

Opublikowano
  • Autor

Od Ciebie to tam meh, taki od jimsa to jest dopiero BENGIER.

i mamy to banderas

Opublikowano
3 godziny temu, Sebas napisał(a):

Mam XSX, nie mam ps5.

a chcesz mieć w edycji limitowanej z ghost of yotei? Sprzedam poniżej sugerowanego msrp z kwietnia 2026. Super konsola - gierki są i nawet cewki nie piszczą.