Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Splatoon Raiders

Featured Replies

• Odpowiedzi 106
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• devilbot
    devilbot

A to chujki, tak się nie znać na grach

• devilbot
    devilbot

Ale będę chodził na wyprawy jutro i miał przygody:

• Przecież od pierwszego zwiastuna było wiadomo że to wariacja salmon run, a ci czekali na skakanie i zagadki xddd

Opublikowano

Jaram się i ja. Nie grałem w żadną część Splatoona, to moja pierwsza i ciężko się oderwać. Idealny spin-off i idealnie, że od niego zacząłem przygodę z serią.

PS. Splatoon 3 dobry będzie dla mnie jak wolę singla? Czy nie będzie tam co robić?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano
  • Autor

Diablo/destiny gameplay style obecny. Dużo rzeczy mogli tu zrobić lepiej ale seria ma od zawsze ten niesamowity vibe samego pokrywania farbą więc dużo można temu spinoffowi wybaczyć skoro główne mięso jest super. Sam nabiłem od czwartku 10h i mam 30lv.

Ps. Fantastyczne walki z bossami

Opublikowano
  • Autor

11 godzin temu, Emtebe napisał(a):

PS. Splatoon 3 dobry będzie dla mnie jak wolę singla? Czy nie będzie tam co robić?

Będzie dobry, singiel jest bardziej zręcznościowy niż w raiders, multi to sam miód choć po latach pewnie prób wejścia będzie wysoki, salmon run czyli pve to na dobrą sprawę masz teraz w raiders bo na podstawie tego trybu zrobili tego spinoffa

Opublikowano
  • Autor

Cały czas samemu

Jeszcze jak na Nintendo normal to nie samograj, a jest jeszcze hard który jest wyzwaniem

Opublikowano

Ja nieraz gram online to jest bardzo proste i szybkie żeby połączyć się z randomami. Zero czekania i pierdolenia klikam na level, klikam minus i czekam chwilę aż się dołączą do pomocy. Sam też nieraz pomagam wystarczy też wciasnąć - na mapie świata i zaraz znajduje kogoś.

Z randomami spoko jest, że gra skaluje przeciwników i graczy i też nie jest jakoś banalnie.

Jest też opcja tworzenia pokoju i grania ze znajomymi ale nie próbowałem.

Opublikowano

nie wiem, jakos ta gra do mnie nie trafia i autentycznie nie wiem skąd te 9 w recenzjach

Opublikowano

Spokojnie. Gra ma średnią ocen 80 a nie 90. Także więcej redakcji dało sporo niższe oceny.

Opublikowano

Gra skończona, zdecydowanie najlepsza z dotychczasowych gier z serii które mnie momentami nudził a tutaj robię sobie endgame i bawię się dalej oraz najlepszy tytuł na Switcha 2 bo siadł mi bardziej niż Bananza. Mocne 9/10 co widać też po reakcjach graczy którzy są oczarowani tytułem, po prostu tego typu rozgrywka jest wręcz idealne do serii i dużo bardziej pasuje niż mozolne przechodzenie fabularnych etapów. Można postać rozbudować pod swój styl rozgrywki więc zbudowałem postać typowo na AOE i była dopaminka bo cały ekran był w liczbach i tylko pad wibrował od zbierania kuleczek.

Opublikowano
  • Autor

Ponoć max level postaci to obecnie 50 więc liczę, że dowalą jakimś rozszerzeniem choć znając Nintendo pewnie ze 100pln płatnym xd

Opublikowano

Czyli Switch 2 ma kolejny must have w kolekcji. Good, good. Ale niech ten team zabierze się teraz za nowe ip. To są młodzi nintendowcy i muszą rozwinąć się w innych gatunkach, tak jak starzy nintendowcy w doskoku robili zeldy, mariany i earthboundy.

Opublikowano

Wciąga jak bagno a pytanie mam czy później jest dostępny zwykły matchmaking z randomami czy tylko raz na 30 min ta pomoc ?

Opublikowano

Nie. Matchmaking jest tylko ze znajomymi albo na hasło. Ale podobno ludzie żeby grać w ten sposób z randomami korzystają z hasła "splatoon"

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał(a):

Nie. Matchmaking jest tylko ze znajomymi albo na hasło. Ale podobno ludzie żeby grać w ten sposób z randomami korzystają z hasła "splatoon"

Nintendo w formie widze!

Opublikowano

Nintendo wie najlepiej jak chcemy się bawić w grę. W oryginalnych splatoonach sami wybierają nam mapy i tryby to samo w mario kart world, każą nam jeździć nie po trasach a dojeżdżać do nich.

Opublikowano

W splatoonie 3 to przynajmnie wiesz jakie mapy są zaplanowane do grania w poszczególnych trybach (appka zawiera rozpiskę godzinową)

A za te dojazdy w MKW to czeka na nich wygodne miejsce w piekle)

Opublikowano
  • Autor

Skończone, 14h. Najgorszy Splatoon ever jeśli chodzi o design lokacji i muzykę ale z upudrowanego salmon runa uczynili wręcz nintendowe destiny/diablo, mogło być wybitnie, jest tylko bądź aż uzależniająca sieka ale nie ukrywam mi pykło bardziej niż się spodziewałem.

Opublikowano

Siedzę sobie na wakacjach i jutro odbieram swoją kopie splatoona ;)

Mały odblok mam ze switchem bo dokupiłem również upgrejd do xeno 2 a tam 60 FPS i normalna rozdzialka, czyli coś co marzyło mi się od premiery tego tytułu.

Aż sobie odpaliłem xeno i z boost mode nie jest już tak źle

IMG_20260727_200315.jpgIMG_20260727_200516.jpg

No i przepraszam za off top

Opublikowano
9 godzin temu, Daffy napisał(a):

Skończone, 14h. Najgorszy Splatoon ever jeśli chodzi o design lokacji i muzykę ale z upudrowanego salmon runa uczynili wręcz nintendowe destiny/diablo, mogło być wybitnie, jest tylko bądź aż uzależniająca sieka ale nie ukrywam mi pykło bardziej niż się spodziewałem.

A jeden fan marki mówi że taki mesjasz

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

A jeden fan marki mówi że taki mesjasz

Gierka jest super ale mogła być na luzie jeszcze lepsza

Opublikowano

Najlepsza gra Nintendo na switcha 2. Ale też konkurencji żadnej za bardzo nie ma.

Opublikowano

Gra na poważnie zaczyna się dopiero po napisach końcowych.

Doszły nowe dungeony itp cały nowy poziom trudności do kontentu fabularnego, mechanika upgradu broni 5* chyba bez limitu w górę, polowanie na bronie typu primo czyli najlepsze wersje, zmiana skilli na broniach, upgrade ulepszeń do gadżetów, buildcrafting to tu jest potężny.

Samo dobicie do max levelu 50 to ostry grind.

Jak ktoś lubi takie gierki to naprawdę super gra. Nintendowy looter shooter z prawdziwego zdarzenia.

Opublikowano

Czy jak nie gram (i nigdy nie grałem w Splatoona) online to będę się dobrze bawił?