Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Splatoon Raiders

Featured Replies

Opublikowano

Myślę że tak. Ja i np emtebe też nie graliśmy a bawimy się wybornie.

Myślę że to właśnie gra dla takich osób. Rdzeń rozgrywki dopracowany do perfekcji.

• Odpowiedzi 106
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• devilbot
    devilbot

A to chujki, tak się nie znać na grach

• devilbot
    devilbot

Ale będę chodził na wyprawy jutro i miał przygody:

• Przecież od pierwszego zwiastuna było wiadomo że to wariacja salmon run, a ci czekali na skakanie i zagadki xddd

Opublikowano
  • Autor

Ogółem ta seria ma kapitalny pomysł dla siebie jeśli chodzi o samo strzelanie. Jak ktoś nigdy w nią nie grał, a zacznie od Raiders to nie będzie dodatkowo odczuwać że to mimo wszystko wariacja jednego trybu z 2 i 3.

Opublikowano

prawie 500k samych fizyków w Japonii w pierwszym tygodniu... po prostu deklasacja konkurencji. chyba trzeba zainteresować się tym Switchem 2, bo przy takim stosunku fizyków do cyfry, to kartridże będą wspierane jeszcze przez dwie generacje, fani Nintendo mają najwięcej szacunku do siebie jak widać

Opublikowano

Myślę że warto się nim zainteresować ze względu na gry a nie pudełka ;)

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie dobry okres Nintendo, a nic nie robiło xd

Gej karty jakieś takie weselsze wobec decyzji Sony, a prawdziwe fizyczne wydania to dopiero mesjasze starej szkoły gamingu

Cena konsoli z ofertą gier jakaś taka atrakcyjniejsza wobec podwyżek wszystkiego wokoło

Opublikowano

Nie no gra jest rewelacyjna do tego stopnia, że jak już zaczniesz grać to ciężko ja w ogóle wyłączyć. Jedyny minus to bardzo słaba grafika levelow (tła) i okropna muzyka, cała reszta jak zwykle miodzik!

Opublikowano

Muzyka jak z jakiegoś pojebanego cyrku.

Ja jestem w endgame i można dalej levelowac ponad 50 lvl.

Mam level 50+20, cap to podobno 50+999 statsy nadal rosną ale co 1pkt chyba.

Tak samo można levelowac 5* bronie.

Najlepiej levelować tylko bronie w wersji Primo 5*. Przez 15h farmy dropły mi tylko 4 sztuki.

Lecą przy okazji bo farmie głównie kryształy żeby podbijać level.

No i ciągle schodzę coraz niżej endless buffet.

Masakrycznie dobra i wciągająca gra.

Opublikowano
  • Autor

Muze i design lokacji yebac maczetami ale reszta sztos okrutny, looter shotter prima sort. Wręcz czekam na jakieś dlc choćby płatne.

Opublikowano

Spokojnie z tym dlc, ja po 30h a jeszcze sporo zostało do true endingu.

Opublikowano

A jak z poziomem trudności? Można grać we dwóch na jednej konsoli? A przynajmniej czy Game Share działa?

Opublikowano
1 minutę temu, Domino56 napisał(a):

A jak z poziomem trudności? Można grać we dwóch na jednej konsoli? A przynajmniej czy Game Share działa?

Nie ma split screen ani game share ale są jakieś inne opcje np lokalny LAN ukryty pod skrótem klawiszowym. Pewnie trzeba mieć dwie gry.

Kampania ma 3 poziomy trudności i można zmieniać jak się chce. Nie jest zbyt łatwa na normalnym w sumie zależy od builda. Ale wszystko w endgame jest tylko w wersji najtrudniejszej czyli survivalist difficulty.

Do tego bottomless buffet jest survivalist + solo only.

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź bo szukam właśnie gry pod propada i zastanawiam się pomiędzy tym Splatoonem a Xenoblade 2 w wersji na Switcha 2

Opublikowano

Splatoon to gra typowo pod pro pada którego akurat nie mam.

Opublikowano

Nie sądziłem że taka formuła będzie tak uzależniająca

Mimo przychylnych recenzji myślałem że pogram chwilę i jak zwykle mnie nie sięgnie taki gameplay loop, ale byłem w błędzie

Polecam wszystkim którzy mieli obawy

To bardzo udany splatoon

Levelowanie i rozbudowa uzależnia strasznie

Opublikowano

Zgadzam się że wszystkimi pozytywnymi opiniami o tym tytule. Gdyby gry rogalikowe miały podobną grywalność, do tego, co robi się w tej grze pod presją czasu, to bym chętniej grał w tego typu gry. Na najwyższym poziomie trudności należy się pilnować byle nie zginąć. Zagrałem raz w coopie, ale myślę, że będe grał w tym trybie w post game, ewentualnie gdy pewien etap da mi w kość, a jeden z pierwszych etapów właśnie taki był.

Opublikowano

Ja nie mogę przestać w to gówno grać. Już 40h. Pierdolone Nintendo.

Cieszę się że wybrałem jako swoją platformę Xboxa i Nintendo.

Tylko na tych konsolach jak widać są jakościowe strzelanki.

Opublikowano
3 godziny temu, devilbot napisał(a):

Ja nie mogę przestać w to gówno grać. Już 40h. Pierdolone Nintendo.

Cieszę się że wybrałem jako swoją platformę Nintendo.

Tylko na tej konsoli jak widać są jakościowe gry.

Fix'd

Ja zacząłem wczoraj. Dobry ruch z podziałem na krótkie raidy. Człowiek mając świadomość, że raidy trwają po parę minut ma syndrom "jeszcze tylko jeden". Jakby ktoś chciał pograć w coopie to ja chętnie kaz

Opublikowano

Narkotyk. Jak już włączę to nie ma mowy żebym przestał grać - looter shooter w pigułce, max kilka minut jeden raid - ciągle ulepszenia, nowe dropy, ulepszenia gadgetów. Do tego mistrzowsko zaimplementowany zyroskop, jak to w serii,. Nie da się wyłączyć. Kupiłem bez oglądania directów, spontanicznie. Polecam każdemu kto się zastanawia

Opublikowano

Ja się cieszę że grę kupiłem w pudełku bo dzisiaj wyjmę kartridż i każe żonie schować.

Nie można się od tego oderwać.

Gra roku lekko, nic się nawet nie zbliżyło i na pewno najlepsza gra Nintendo na s2.

Opublikowano

Kurde jak coś to trochę przesadziłem z tą grą roku, bo to, że jest to najlepsza gra Nintendo na s2 to nie jest żaden wyczyn przy takich bombach jak Mario kart world czy rozwleczona bananza.

Opublikowano
17 minut temu, devilbot napisał(a):

Kurde jak coś to trochę przesadziłem z tą grą roku

nie można już cofać takich słów.