Opublikowano 10 sierpnia10 sie Na tę chwilę goty, może Zelda i gearsy będą słabymi grami i tak zostanie
Opublikowano 10 sierpnia10 sie 2 godziny temu, devilbot napisał(a):Ja się cieszę że grę kupiłem w pudełku bo dzisiaj wyjmę kartridż i każe żonie schować.Nie można się od tego oderwać.Gra roku lekko, nic się nawet nie zbliżyło i na pewno najlepsza gra Nintendo na s2.Nom, mam to samo - jak już włączę to po jabłkach - gram do upadłego.
Opublikowano 10 sierpnia10 sie Czy chcecie powiedzieć że to bardziej uzależnia od Splatoona 2/3?Skreślam z zakupu, chcę normalnie żyć
Opublikowano 10 sierpnia10 sie Ja tam nie zczaiłem szczerze mówiąc, nie umiem w to grać chyba. Koło 10 levelu jakoś tak uznałem, że nie wiem, co robię źle, że mam taki mały DPS. A właściwie ileś tam plansz po kolei można było opisać bez żadnego niuansu jako "DPS check".Gra chyba nie ma AŻ TYLE kontentu żeby zniszczyć życie, z tego co słyszę to 50-100 godzin raczej max, by poczuć, że wszystko się zrobiło. Aż się prosi o dodatki, ale na pewno Nintendo nie będzie jakoś niesamowicie szybko i niesamowicie wielkich tych dodatków nawalać.
Opublikowano wtorek o 08:455 dni 19 godzin temu, markusGDA napisał(a):Czy chcecie powiedzieć że to bardziej uzależnia od Splatoona 2/3?Skreślam z zakupu, chcę normalnie żyć Bardziej uzależnia i szybciej się gra. W normalnym splatoonie trzeba czekac na wynik po meczu, loading, lobby znowu itd a tutaj masz od razu dalej. Polecam grać od początku na hard - loot się nie zmienia ale trochę taktyki w doborze gadżetów/tanków jest. Czasami zacinam sie na niektórych bossach, albo czasu brakuje żeby level ukończyć.@ogqozo Mam około 20h, jeszcze nie ukończyłem, 42 lvl Edytowane wtorek o 08:465 dni przez Jeez_PS
Opublikowano środa o 18:134 dni Nieprzyzwyczajony jestem do tej grafiki na odpierd...ekhm stylu niektórych gier nintendo i po chwili pomyślałem kurwa co za gówno kupiłem. Ale ludzka rzecz mylić się i właśnie mija druga godzina strzelania tuszem, zajebista gierunia. Tylko po chuj tu tyle tych dialogów.
Opublikowano środa o 18:234 dni Autor 9 minut temu, rafanus2 napisał(a):Nieprzyzwyczajony jestem do tej grafiki na odpierd...ekhm stylu niektórych gier nintendo i po chwili pomyślałem kurwa co za gówno kupiłem. Ale ludzka rzecz mylić się i właśnie mija druga godzina strzelania tuszem, zajebista gierunia. Tylko po chuj tu tyle tych dialogów.Za chwilę już prawie nie będzie dialogów