Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W dniu 25.04.2026 o 18:45, Piotrek87 napisał(a):Czekam z niecierpliwością na nowy numer bo obecny już przeczytany. Nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam dział listów w PSX EXTREME. To, co nie którzy tam piszą to po prostu mistrzostwo Najbardziej ciekawi mnie technologia DLSS 5. Ostatnio NrGeek bodajże jednym z NrFleshy mówił o tej technologi i wywarła na mnie ogromne wrażenie. Jeśli DLLS 5 będzie w przyszłości wprowadzone w grach .... to gry będą już przypominać filmy a nie gry wideo. Jak dla mnie DLLS 5 to fotorealizm Pytanie brzmi, czy na pewno chcemy szaro bury fotorealizm?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, Pix napisał(a):Czułem w kościach, że Butcher dostarczy z Sarosem i nie zawiódł.Przypominam, że rzeźnik dał rimejkowi TLoU za 3 bomby dychę i tam chyba tą znaczącą dodatnią zmianą było na przykład wykastrowanie trybu multi Ta wersja bardziej zasługuje na wysokie oceny niż kosmetyczny remaster na PS4.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Oj tam, trzeba po prostu się nastawić na oceniarke Butchera odnośnie gier od ND
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. HIV i felietony, no nie wiem. Choć i tak będzie to lepsze pióro od niektórych nowych twarzy jak nasz forumowy kolega, który się na ostateczną ksywę nie może zdecydować.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 godziny temu, Benson napisał(a):OSIEMA MNIEJ ZNANYCH GIER WARTYCH SPRAWDZENIAWłaśnie przeglądam nowy numer i oczom nie dowierzam 😀 dobry babol, tak oczojebny że ciężko go przegapić 😉
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Ech, kurczę, najciemniej pod latarnią... Dochodzenie już trwa - chyba sobie grafik chciał tekst skrócić, bo oryginalnie to było dłuższe, i taki kwiatek poszedł.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):@Nemesis to nie o Tobie jakby co Bo kiedyś do @Square pisałem o zmianę nicka na Graba, następnie z powrotem na Nemesis i uznałem, że może wyłapałeś tę migawkę Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Nemesis
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, Nemesis napisał(a):Bo kiedyś do @Square pisałem o zmianę nicka na Graba, następnie z powrotem na Nemesis i uznałem, że może wyłapałeś tę migawkę Graba czy Grabarczyk to pryszcz, poza tym spokojnie można czytać Twoje teksty
Opublikowano 56 minut temu56 min I tak rozbudziłeś mą ciekawość i pięknie dziękuję. Edytowane 55 minut temu55 min przez Nemesis
Opublikowano 38 minut temu38 min Felieton HIVa no jak to ma pójść w te stronę, to może ze 3 miesiące przetrwa
Opublikowano 32 minuty temu32 min Felieton na 2 strony? Pierdzacy oszolom dostarcza, bedzie czytane, ale dopiero jak papier dotrze do skrzynki.
Opublikowano 10 minut temu10 min Paczka już czeka, ale dopiero jutro będę mógł odebrać. Dobrze że mam dostęp do pdf