Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Cutscenki bardzo ładne, sama gra już niestety dużo gorzej. Zapowiada się proste strzelanko, ale liczę że chociaż ten Expert i Challenge mode to będzie jakieś wyzwanie. Fajny bajer z tymi avatarami z mimiką z kamerki, szkoda tylko że ten GameChat na S2 działa w 5 fps
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Obejrzałem, i w sumie niespecjalnie jest się czym ekscytować, zwłaszcza jak się grało w poprzednie StarFoksy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Remake prostej gierki gdzie jeden run zajmował 1,5h, brzmi jak recepta na kolejną gierkę na 7.Wezmę day one bo w oryginal nie grałem, a już nikt takiego typu gierek nie robi prócz małych studiów robiących 2d shumpy ale raczej bankowo nie będzie to jakaś perła w koronie exow S2 tylko kolejna zapchajdziura lineupu
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wygląda jakby dwie ekipy robiły te grę, cut-scenki wyglądają jak coś godnego S2(nie zdziwie się jak to będą pre-rendery), za to gameplay to nawet jak na S1 dupy by nie urywał. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja nie grałem nigdy i podoba mi się to co pokazali. Liczę na taką namiastkę RS64. Cena mniejsza to pewnie pudełko do wyrwania będzie za mniej niż 200.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie grałem w oryginał więc jestem zainteresowany. Ciekawe czy gra poleci szybko z ceny, bo jest bardzo krótka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeżeli nie ma contentu na więcej niż te 2h (nie liczę jakiegoś gów'na w postaci powtórz 12 razy misję) to nie wiem czy nie skip. Lubię w miarę krótkie gry czasem ale nie na tyle.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. dajta spokój, zaczyna mnie wkurwiać Nintendo w tej generacji, stary dziad mijamoto za bardzo mąci, podniecił się chujowym filmem z Mario i teraz próbuje na tym kapitalizowaćoprócz bananzy i Mario karta wszystko od nich jest takie "budżetowe". konsola która dźwiga residenta 9 czy rebirth, a Nintendo nadal wydaje gry z wiiu/3dsa. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez tlas
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 40 minut temu, Kangus napisał(a):Wygląda jakby dwie ekipy robiły te grę, cut-scenki wyglądają jak coś godnego S2(nie zdziwie się jak to będą pre-rendery), za to gameplay to nawet jak na S1 dupy by nie urywał.Obstawiam że 98% tych cutscenek z tego directa to prerendery
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minut temu, tlas napisał(a):dajta spokój, zaczyna mnie wkurwiać Nintendo w tej generacji, stary dziad mijamoto za bardzo mąci, podniecił się chujowym filmem z Mario i teraz próbuje na tym kapitalizowaćoprócz bananzy i Mario karta wszystko od nich jest takie "budżetowe". konsola która dźwiga rewidenta czy rebirth, a Nintendo nadal wydaje gry z wiiu/3dsa.Ja to już tylko czekam na kolejne xeno
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To jest Nintendo a nie Sony, oni właśnie takie gry serwują, proste i przyjemne w odbiorze. Ten Star Fox to ewidentnie taki zapychacz ale ja się cieszę bo nigdy w to nie grałem a chcę skosztować tego gameplaya. Nie zostanie też jakoś super oceniona bo Star Fox Zero z Wii U na meta ma ocenę 69. Oni muszą kochać tę grę skoro tak forsują przywracanie jej do życia, SNES classic mini też miał zbierać tylko najlepsze gry z tej konsoli a znalazło się tam miejsce nawet na dwie części tego rail-shooterka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No 2 bomby za grę na 2 godziny to taki średni deal.Dawać już tego nowego Mario 3D i rimejk Okaryny.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Ogólnie nic z tegorocznego oficjalnego lineupu Nintendo na S2 z tego co już wyszło i oficjalnie jest zapowiedziane nie wygląda na coś z budżetem. Same tanie w produkcji zapchajdziury by był ruch w temacie exow wśród fanów.Za wyjątkiem mkworld, bananzy i względnie MP4 wszystko inne wygląda jak gierki z bazaru w porównaniu do tego co potrafi wyczarować Capcom, Square czy nawet Ubi Outlaws z Switcha2
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. SF64 to jedna z moich ulubionych gier po dzien dzisiejszy i pierwsza na N64, ktora kupilem.Poprzednie "remake" mnie nie bardzo interesowaly, ale ten to zacheca mnie do zakupu Switch 2.Rozumiem, ze niektorzy woleliby by byla bardziej candy i Fox wygladal jak w fimie, ale tak szczerze to tutaj tez wyglada dobrze i nie widze sensu w czepianiu sie na sile.Gra wyglada fajnie i bankowo odswieze ja sobie.Niby gra "krotka" (nie licze obierania roznych sciezek), ale dla mnie zawsze miala wysokie replayability i wiele, wiele godzin z nia spedzilem.Fajnie jakby cos extra pododawali, ale sam mocno odswiezony SF64 dla mnie tez spoko.41 minutes ago, Basior said:Jeżeli nie ma contentu na więcej niż te 2h (nie liczę jakiegoś gów'na w postaci powtórz 12 razy misję) to nie wiem czy nie skip. Lubię w miarę krótkie gry czasem ale nie na tyle.Multiplayer mimo, ze prosty byl calkiem fajny w 4 osoby. Kiedys z kolegami zagrywalem i bylo sporo zabawy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czesto wspominany temat to wrazenie, o tym jak obraz gry z dziecinstwa przeinaczany zostaje oczyma biezacej wyobrazni na cos ladniejszego niz bylo w rzeczywistosci. Ja mam takie wspomnienie o grze Star Fox 64. To co pokazali na Direct, to jest to samo co pamietam jak ta gra wygladala w latach 90. W koncu pojmuje o co chodzi z tym naginaniem retro faktowTakie odswiezenie to ja rozumiem
Opublikowano 53 minuty temu53 min Zakładam że to produkt dla graczy głównie takich jak Ja, nie miałem nigdy N64 a w latach młodzieńczych skupiałem się raczej na strzelanko-nawalankach od sony i microsoftu. Dopiero z wiekem jakoś te nintendo bardziej mi siadło, wczoraj ukończyłem z radością Super Mario RPG i liczę że tutaj też będzie fajny klasyczek do ogrania.
Opublikowano 39 minut temu39 min Świetna zapowiedź. Jeśli to jest remake z N64, to dobrze, że jest po niższej cenie, bo dodatków wsadzili sporo, ale tak czy siak oryginalna gra była na jedno posiedzenie.Imo dobry ruch z tym, że wracają do dobrych części serii. Eksperymenty post-N64 były nie do końca udane, przez co marka trochę odeszła w zapomnienie.Ma być też obsługa myszki, niby oczywisty, ale dobrze pasujący bajer. Może się super sprawdzić w co-opie z mniej zagrajmerskimi towarzyszami
Opublikowano 14 minut temu14 min 24 minuty temu, bountyhunter napisał(a):Imo dobry ruch z tym, że wracają do dobrych części serii.to jest już ze czwarta wersja SF z N64.... starczy