Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Poczekam sobie aż pojawią się używki, bo 240 to za dużo jak dla mnie

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 435
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• dajta spokój, zaczyna mnie wkurwiać Nintendo w tej generacji, stary dziad mijamoto za bardzo mąci, podniecił się chujowym filmem z Mario i teraz próbuje na tym kapitalizować oprócz bananzy i Mario ka

• Ja nie grałem nigdy i podoba mi się to co pokazali. Liczę na taką namiastkę RS64. Cena mniejsza to pewnie pudełko do wyrwania będzie za mniej niż 200.

Opublikowano

Po parukrotnym obejrzeniu traileru do jednej rzeczy moge sie troche przyczepic - to troche (jak dla mnie prawie brak) niedociagnieta mimika twarzy (brak uczuc troche?).
Niby usta sie ruszaja, ale brakuje tego mrozenia brwi itp. co bylo dobrze zrobione i widoczne w Super Mario Galaxy Movie.

Tak czy siak jak juz kupie S2 to na bank kupuje i SF.

Opublikowano

Postaci nie wyglądają jak plastikowe zabawki, więc jest ciekawie jak na Nintendo. Oznajmienie o nowym silniku brzmi jakby był to pierwszy pokaz możliwości, za którym pójdą kolejne gry.

Trudno jednak wiele powiedzieć o uaktualnieniach gameplayu po 30 latach. Opis prasowy mówi konkretnie, że... można hamować w powietrzu, użyć boosta, robić salta i barrel rolle. Hmmmm, nie brzmi to jak jakiś powalający opis gameplayu w 2026 roku.

Nie ma co, dość powoli idzie to wszystko Nintendo. Wydaje się, że ten rok jest poświęcony na gierki typu "ok, co możemy szybko zrobić żeby coś było".

Ten podejrzewany hit roku w postaci niby remake'u Okaryny też brzmi jak projekt typu "ok, wprawmy się czy możemy robić graficzkę jak Sony, korzystając ze znanego materiału".