Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dzięki nim przynajmniej jest na co narzekać, tak to za dobrze by było ;d
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W dniu 27.05.2026 o 22:20, Perez napisał(a):MotorsliceChyba pierwsza wspominka na forum o tej prześwietnej grze, polecam.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 18 minut temu, Shen napisał(a):Pomarzyć można, ale oni są nietykalniTak samo jak stary dziad smugler w cda
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale jaja, przesyłka nadana wczoraj, a wlasnie wyjąłem ze skrzynki. Takiego ekspresu to jeszcze nie bylo.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 6 godzin temu, Bzduras napisał(a):Norby zamiast Marcellusa to chyba największy upgrade jaki widział ten magazyn Z drugiej strony trochę dziwnie czyta się tę część strony bez poczucia, że ktoś na mnie pokazuje palcem i mówi "on jest zły", jest lekki dysonans.Bardzo lubiłem Marcela w N+. Sam mam poglądy bardziej na lewo niż na prawo. Korpo też gardzę. Ale temu panu się coś dawno odkleiło i ciszę się, że ktoś go zastąpił.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Marcellus z N+ a Marcellus z PE to jakby dwie różne osoby, nie ma co porównywać nawet.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Numer odebrany, fotka nawiązująca do jednego z waszych postów na FB.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Z wiekiem czas leci coraz dziwniej.Patrzę na każdą z tych okładek i mam wrażenie jakby każda była z zeszłego miesiąca.Ostatnio wertowałem na półce Extrimy i myślałem sobie, jakim cudem to numer z marca, przecież pamiętam jakbym niedawno wyciągnął go ze skrzynki.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 godziny temu, MichAelis napisał(a):Ja się od razu rzuciłem na felieton HIVa i powiem tylko, że czekam na więcej.Wywalić zaxa i bucera (Hyde park na pierwszy miejscu xdddd) i mamy pisemko 10/10, jak za dawnych lat.Jeszcze miały być odtajnione tajne akta @Konsolite
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Recenzja Batmana i screen z 33 strony. Identyczny niemal strzeliłem w sobotęOdnośnie screenów- w recenzji Forzy jak najbardziej na plus, większe, wyraźne i jaśniejsze.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 45 minut temu, Manor napisał(a):Wow, podszedłem po konkurencję do inmedio a tu taka niespodziankaMoze byc, Kolporter prosil, aby we wtorek wrzucic numer, bo jutro maja jakas wieksza dostawe. Natomiast juz nie informowalismy, aby nie robic zamieszania.