Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty Modern Warfare IV

Featured Replies

Opublikowano

Dałem szansę jeszcze na PC, ale gra ma jakieś wyraźne problemy ze stutteringiem w losowych momentach. Ze snajperką jak zawsze się spoko biega i to w sumie tyle, walka jest zbyt nastawiona na to, żeby w trakcie strzelaniny zrobić wślizg, scancelować go skokiem i przejśc do leżenia wszystko to w trakcie strzelania.

Mapy poza może Silkworm i Lotusem są fatalne, no ale wspierają napierdalankę, żeby ginąc co 5s, zresztą ludzie i tak non stop głosują na tą autobusami, tam przynajmniej można sobie granaty na respa rzucać reggie

• Odpowiedzi 122
  • Wyświetleń 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No faktycznie widać i czuć ten ciężar na filmiku xd

• To jest najlepszy dowód na to, że te wszystkie posty o mniejszym tempie, cieżkości operatorów itp można sobie miedzy bajki włożyć. Ba - ja wczoraj po Becie odpaliłem nawet hejtowaną 7dmke, gdzie tempo

• Hubert249
    Hubert249

Trzeba pamiętać też, że początkowo MWIII, miało być rozbudowanym DLC dla II.

Opublikowano

Właśnie wpadła nowa aktualizacja. Wydaje mi się, że poprawili TTK i dla mnie jest bardzo dobrze.

Opublikowano

ok, pograłem wczoraj i chyba wezmę. gra pod kilkoma względami mocno przypomina mi mw2 z ery x360

no i ogólnie jest jakiś taki klimat, feeling NORMALNYCH codów tamtej generacji, fajne to

Opublikowano

Ok, już dość grania bo się przejem. Wcześniejsze zdanie w pełni podtrzymuję. Największa wada to kiepskie mapy. Najlepsze to rzecz ciemna Lotus i Cachette. Reszta do zapomnienia. Ten Transit to syf totalny. Zawsze w głosowaniu wybieram co innego. Kamperiada fest, zwłaszcza w rogach mapy leżą dałny i ciężko się do nich dobrać, jedynie granatem po rykoszecie. Druga uwaga jest taka, że powinni w fullu w jakikolwiek sposób znerfić M4. Nie wiem, może poprzez wydłużenie TTK tą bronią lub zwiększenie recoila. Wiem, że tego nie zrobią, bo spoceńcy larum podniosom. Poza tym gra się w sumie fajnie i preordera nie zamierzam odwoływać. To moja ostateczna diecezja. Mam jednak cichą nadzieję, że mapy spoza bety będą na poziomie Lotusa, albo nawet lepsze. Jeśli tak to będzie więcej niż git. Szkoda, że w becie tylko dwie wyborówki i nie dali nożem porzucać, co uwielbiam. Trudno, nie można mieć wszystkiego...

Opublikowano

ja w swoim pierwszym meczu miałem najlepszą akcję, a dołączyłem w trakcie i nie grałem w coda co najmniej rok problem

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):

ok, pograłem wczoraj i chyba wezmę. gra pod kilkoma względami mocno przypomina mi mw2 z ery x360

no i ogólnie jest jakiś taki klimat, feeling NORMALNYCH codów tamtej generacji, fajne to

Czyli najgorszy CoD online na tamtej generacji. Jak zobaczyli jak ludzie biegają ze snajperkami w MW to całą następną część ustawili pod małpy z tym gównem.

Nie rozumiem po co w ogóle te bronie są w tej grze na tak ciasnych mapach.

To plus zjebane respy i często człowiek potrafił zginąć pięć razy pod rząd. Teraz jeszcze SBMM i baw się dobrze jak nie jesteś spoceńcem na utrzymaniu rodziców.

Może i kupiłbym gdyby nie FOMO w postaci "darmowych" broni dopiero po zrobieniu połowy passa. W BF6 przynajmniej w następnym sezonie możesz sobie odblokować same bronie w osobnych zadaniach.

Dobrze, że popularność bety nie wyjebała im w kosmos, bo im mocniej dostaną po kieszeni, to tym szybciej zaczną myśleć o robieniu normalnej gry, a nie gówna pod tiktoki.

Opublikowano
Teraz, McDrive napisał(a):

Czyli najgorszy CoD online na tamtej generacji. Jak zobaczyli jak ludzie biegają ze snajperkami w MW to całą następną część ustawili pod małpy z tym gównem.

przecież nie chodziło o szczegóły (mapy, balans itd), napisałem tylko o ogólnym odbiorze całości

Opublikowano

No mapy są liche. Wiadomo wogóle ile ich jest na premierę w trybie deathmatch? Myślałem nad kupnem, bo nie grałem od czasu Cold War ale już wybiłem to sobie z głowy.

Edit. Niby 12 map.

Opublikowano

30 lvl wbity, styka. Chyba wleci day 1 na wieczorne meczyki po wbiciu maks levelu. Jatka jest szybka (po ograniu wcale nie za szybka), miodna i ładnie pompuje adrenalinę i kortyzol

Opublikowano

W wersji na Switcha 2 by poprawić ogólny odbiór graficzny gry proponuję wyłączyć rozmycie broni i otoczenia i ustawić streamowanie tekstur na optymalne. Szału nie będzie ale jest lepiej.

W tej wersji jako stary dziad mam jako takie szanse z tymi co się oderwali od przygód Mario. Na większych konsolach jest trudniej a juz z tymi pececiarzami to nie ma żadnych szans, trują dupę okrutnie.

Opublikowano

W drugi weekend TTK jest jakieś tragiczne, przedobrzyli w drugą stronę bo mam wrażenie że trzeba wpakować więcej kulek niż w Black Ops. Ogólnie po 3 meczach mi się odechciało raczej już grać.

Ground War też jakiś chaotyczny się wydaje i "tekturowy" w porównaniu do BF.

Opublikowano

mam nadzieję, że beta dzisiaj trwa do późnego wieczora, bo chce sobie jeszcze pograć kurna

Opublikowano

Trwa do jutra, do 19

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano
7 minut temu, MaZZeo napisał(a):

W drugi weekend TTK jest jakieś tragiczne, przedobrzyli w drugą stronę bo mam wrażenie że trzeba wpakować więcej kulek niż w Black Ops.

podbijam, już nie tak fajnie

właśnie teraz zaczęło się typowe mw2, o czym wspomniał ktoś wyżej. na podstawie feedbacku sprawili, że premiowane są granatniki i pochodne oraz snajperki/karabiny oraz karabiny wyborowe o dużej mocy

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano
W dniu 30.08.2026 o 09:37, krzysiek923 napisał(a):

W betach i chwilę po premierze praktycznie każdy CoD osadzony w normalnych realiach ma feeling NORMALNYCH codów. Zobaczysz co się będzie działo później kekw wyjdzie kilka aktualizacji i nagle zaczniesz strzelać do Power Rangersów, Lewadnowskiego, Simpsonów i Motomyszek z Marsa ale spoko bo będziesz miał karabin ciskający piorunami i to takimi w różnych kolorach.

Opublikowano

domyślam się, dlatego chyba jednak poczekam trochę. bo i obecne zmiany mi nie pasują. naprawdę próbowałem przymknąć oko na skiny, ale są takie, na które się nie da. a te blasterki są nawet gorsze niż same skiny.

Opublikowano

No ja w pierwszą betę nie grałem ale teraz grając to ttk jest fatalny, myślałem, że to będzie coś bardziej podobnego do mw19 pod tym względem a to takie samo gówno jak wszystkie ostatnie odsłony. Chciałem kupić ale jeśli to tak zostanie to pierdolę.

Opublikowano

Ale co się tam teraz stało w becie? Gmerali coś przy TTK? Pytam, bo ostatni raz zagrałem wczoraj ok 17-tej. Do tego momentu M4 zabijał samym podmuchem serii. Zmienili to? Jeśli tak to super! Super silne wyborówki? Wolne żarty! :D

Opublikowano
10 minut temu, Czezare napisał(a):

Ale co się tam teraz stało w becie? Gmerali coś przy TTK? Pytam, bo ostatni raz zagrałem wczoraj ok 17-tej. Do tego momentu M4 zabijał samym podmuchem serii. Zmienili to? Jeśli tak to super! Super silne wyborówki? Wolne żarty! :D

Od wczoraj nie. W sobotę z tego co pamiętam wpadł patch.

Mi się gra dobrze. Przynajmniej jest różnica między assault, marksmanem czy snajperką.

Opublikowano

Beta przedłużona na prośbę graczy. Miło.
Dawno mnie nie bawił żaden COD jak ten. Przyjemnie się strzela, ślizga, dużo satysfakcji. Ale chyba nie aż tak by wysupłać 299 zł.