Opublikowano 12 czerwca12 cze Fajnie, że południowa Francja na tapecie, wreszcie coś świeżego. Wygląda spoko, nadal ciekawi mnie, jak to wszystko obudują fabułą.
Opublikowano 9 lipca9 lip Prawie godzinka gameplayu, połączonego z cut-scenkami - wygląda na początek gry i przedstawienie historii.
Opublikowano 9 lipca9 lip Wygląda naprawdę spoko, dużo rzeczy wręcz żywcem zajebane z Forza Horizon, historyjka trochę z NFS Payback - jeśli model jazdy będzie fajny to biorę premierowo.
Opublikowano 9 lipca9 lip Dzięki za info. Mam nadzieję, że z dobrej zapowiedzi nie będzie kolejnego flopa - vide Solar Crown - bo naprawdę chciałbym coś nowego/świeżego. Uwielbiam GT, Horizony stare NFSy, ale chciałbym jednak renesansu gier jeżdżonych. Wiem, że w kółko się powtarza to samo, ale naprawdę na PS3/360 było tyle tego i taka różnorodność, że człowiek nie wiedział za co się brać. Burnout, Blur, Split second, Motorstormy, Wipeout, Gridy, PGRy, FM, GT, Horizon, NFSy, Driver SF, TDU, Midnight Club LA.
Opublikowano 10 lipca10 lip Obadaj Screamera. Odnośnie Clutch to brakuje dynamiki ale raczej bedzie będzie grane.
Opublikowano 10 sierpnia10 sie Brown: "naprawdę zachęcałem ekipę, by nie myślała o samochodówkach jako o naszej konkurencji. Ale by popatrzyła na Asasyna, GTA, Far Cry...""Przede wszystkim to gra o jeżdżeniu. Driving, nie racing, tak bym to nazwał. Odpowiadamy na pytanie: jakie można napotkać problemy, które można rozwiązać za pomocą auta?""Formula 1 to super gra, ale raczej tylko fan Formuły 1 w nią zagra. W tej grze, chcę, żeby ludzie mówili: nie gram ogólnie w wyścigówki, ale gram w to"Główne obszary questów:R1K Ch. - wyścigi po trasieMidnight Collective - jeździmy po drogach i bezdrożach, celem są efektowne manewry, które zbiorą lajkiGetaway missions - ucieczki przed policją dopasionym autem rodem z Bonda
Opublikowano 11 sierpnia11 sie "Punkty za styl" to chyba już klasyk w grach, od czasów Tony'ego Hawka czy Devil May Cry. W samochodówkach chyba Carmageddon to miał, dając dodatkowe punkty za zabijanie na ręcznym, a potem było to powszechwne w Burnout czy Grid. Nazywanie tego lajkami od oglądających widzów to imo tylko dodanie do tego narracji diegetycznej.