Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie, że południowa Francja na tapecie, wreszcie coś świeżego. Wygląda spoko, nadal ciekawi mnie, jak to wszystko obudują fabułą.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• funditto
    funditto

• Wredny
    Wredny

Prawie godzinka gameplayu, połączonego z cut-scenkami - wygląda na początek gry i przedstawienie historii.

• devilbot
    devilbot

Zapowiada się spoko. Ciekawe jakie będą te inne gadżety oprócz pokazanej tytułowej linki z hakiem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prawie godzinka gameplayu, połączonego z cut-scenkami - wygląda na początek gry i przedstawienie historii.

Opublikowano

Wygląda naprawdę spoko, dużo rzeczy wręcz żywcem zajebane z Forza Horizon, historyjka trochę z NFS Payback - jeśli model jazdy będzie fajny to biorę premierowo.

Opublikowano

Dzięki za info. Mam nadzieję, że z dobrej zapowiedzi nie będzie kolejnego flopa - vide Solar Crown - bo naprawdę chciałbym coś nowego/świeżego. Uwielbiam GT, Horizony stare NFSy, ale chciałbym jednak renesansu gier jeżdżonych. Wiem, że w kółko się powtarza to samo, ale naprawdę na PS3/360 było tyle tego i taka różnorodność, że człowiek nie wiedział za co się brać. Burnout, Blur, Split second, Motorstormy, Wipeout, Gridy, PGRy, FM, GT, Horizon, NFSy, Driver SF, TDU, Midnight Club LA.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Brown: "naprawdę zachęcałem ekipę, by nie myślała o samochodówkach jako o naszej konkurencji. Ale by popatrzyła na Asasyna, GTA, Far Cry..."

"Przede wszystkim to gra o jeżdżeniu. Driving, nie racing, tak bym to nazwał. Odpowiadamy na pytanie: jakie można napotkać problemy, które można rozwiązać za pomocą auta?"

"Formula 1 to super gra, ale raczej tylko fan Formuły 1 w nią zagra. W tej grze, chcę, żeby ludzie mówili: nie gram ogólnie w wyścigówki, ale gram w to"

Główne obszary questów:

R1K Ch. - wyścigi po trasie

Midnight Collective - jeździmy po drogach i bezdrożach, celem są efektowne manewry, które zbiorą lajki

Getaway missions - ucieczki przed policją dopasionym autem rodem z Bonda

Opublikowano

zbieranie lajków, czyli to ta część ekipy od forzy horizon wylądowała balon

Opublikowano

"Punkty za styl" to chyba już klasyk w grach, od czasów Tony'ego Hawka czy Devil May Cry. W samochodówkach chyba Carmageddon to miał, dając dodatkowe punkty za zabijanie na ręcznym, a potem było to powszechwne w Burnout czy Grid. Nazywanie tego lajkami od oglądających widzów to imo tylko dodanie do tego narracji diegetycznej.

Opublikowano
  • Autor

Można dodawać do listy życzeń