scuff 463 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 2 rundy daje briggsowi, moze 3. Padnie od prawego sierpa :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 briggs padnie w 9-10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tida 4 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Niesamowite, kliczko go okłada jak worek, a briggs stoi. Albert, padłby duuużo wcześniej. Jak widać leki na astmę briggsa radzą sobie całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Briggs łeb ze stali. Szacun. Tyle dostać ciosów na baniak i nie obalić się. Swoją drogą to ciężko widzę Adamka w starciu obojętnie z którym z braci. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Było mniej więcej tak jak przewidywałem,, z tymże myślałem że Briggs nie wytrzyma całej walki, szacunek za to że pomimo tylu potężnych uderzeń zdołał się utrzymać na nogach, Kliczko całą walkę kontrolował i właściwie nie było momentu jakiejś jego słabości, to dla mnie fenomen, koleś jest cyborgiem, nie ma w tej chwili nikogo kto by go mógł pokonać, chętnie bym popatrzył jak walczy z Wałujewem. Tomasz Adamek ze swoim ciosem póki co nie ma co liczyć na jakikolwiek pozytywny wynik walki z Kliczką. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ostatnia runda walki bicie briggsa po twarzy Tego sie mozna było spodziewac , no ale myslalem ze wczesniej go załatwi. Powinna sie odbyc któraś z walk Kliczko-Haye lub Kliczko-Wałujew, w sumie z Adamkiem tez mogłoby byc fajnie. Oczywiście we wszystkich pojedynkach górą okazałby sie Kliczko ale ciekawe kto by stawiał najwiekszy opór Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Tego sie mozna było spodziewac , no ale myslalem ze wczesniej go załatwi. To bylo do przewidzenia. Kliczko dostaje kase za reklamy emitowane w przerwach rund. Wiecej rund, wiecej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Tego sie mozna było spodziewac , no ale myslalem ze wczesniej go załatwi. To bylo do przewidzenia. Kliczko dostaje kase za reklamy emitowane w przerwach rund. Wiecej rund, wiecej kasy. Hehe, to prawda. A niektórzy dalej twierdzą, że Sosnowski w swojej walce był tak dobry i wytrzymał tyle rund. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziombel 4 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Kliczko dostaje kase za reklamy emitowane w przerwach rund. Wiecej rund, wiecej kasy. true. Mogł załatwić Briggsa w połowie walki jak nie wcześniej . myślał ze do 10 mu się uda. Bo w koncu dzierży tytul najwiekszej ilosci ko w historii. ale nie udało mu się , chociaż sędzia powinien przerwać walkę, stąd ta punktacja min 105, ze 3 razy powinien przerwac. A niektórzy dalej twierdzą, że Sosnowski w swojej walce był tak dobry i wytrzymał tyle rund. true. sosnę by załatwił w pierwszej, drugiej r. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Szykuje się ciekawa sobota. Najpierw David Haye vs. Audley Harrison później Manny Pacquiao vs. Antonio Margarito. Pewnie Haye wygra, ale zawsze można pomarzyć, zdarzy się inaczej. Co do drugiej walki faworyt jest tylko jeden!!! PAC MAN!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Tida 4 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Może mi ktoś podać link do Gali z walką haye-harrison ? Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 chyba tutaj http://www.mmszczecin.pl/blog/entry/18388/NIKO%C5%81AJ+WA%C5%81UJEW+-+DAVID+HAYE+BOKS+NA+%C5%BBYWO,+LIVE+ONLINE,+WBA+TRANSMISJA+ONLINE,+STREAMING+.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Tida 4 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 po drugiej rundzie niesamowite nudy a w trzeciej nokaut ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) Masakra już po walce, Harrison nic totalnie nie pokazał, to chyba jakiś kolo z podwórka a nie bokser, wydawał się przerażony jak haye stanął naprzeciw niego, nie wiem czy zadał więcej niż 10 ciosów, a Haye, badał, badał, i wybadał, w 3 rundzie się rzucił i ma kolejne łatwe zwycięstwo, walka żenującą, mam nadzieję że następnym razem będzie miał kogoś lepszego za przeciwnika Dla mnie Kliczko by go zniszczył. Edytowane 13 Listopada 2010 przez standby Cytuj Odnośnik do komentarza
Tida 4 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie byłbym taki pewien czy liczko by go zniszczył, haye jest bardzo zachowawczy i ostrożny a przy tym bardzo szybki i ma niesamowity refleks. Kliczkowie dawno nie walczyli z kims pokroju haye'a Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jaki kabaret Dłużej im zajęło wejście na ring niż walka. No ale dopiero w nocy będzie bitwa:D!! Pac Man do boju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 O ktorej jest walka? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) Zaczyna się o 3 gala. Więc Many pewnie ok. 5-6 Edit: wg Polsatu o 3-5. więc teraz już nie wiem czy pokażą całą galę czy tylko walkę wieczoru. Edytowane 13 Listopada 2010 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nieporozumienie ta walka Haye , obaj siebie warci. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 (edytowane) Haye wybrał sobie za słabego przeciwnika. Harrison praktycznie nie zadał mu żadnego ciosu. Na szczęście zaraz po walce Haye zapowiedział, że siądzie do rozmów z braćmi Kliczko ;] Edytowane 14 Listopada 2010 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 W znacznie ciekawszym pojedynku Pacman roz(pipi)ał Margerite, no to jest piękno prawdziwego boksu, bardzo ładna gala, jedynym minusem jest to że odbyła się o takiej porzę, co jest hańbą dla polskiego narodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 No (pipi) właśnie nie obejrzałem...Zasnąłem. Fuuuuu No ale Cieszy mnie że Margatita poległa Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 a ostatnio uciekły mi newsy o walce Pac-Mana z Mayweatherem - negocjacje umarły czy na czym teraz stoją? Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Haye to lata koło dupy bo i tak zapowiedział przecież , że w przyszłym roku kończy karierę. Dorobił się więc po co się męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 No i po walce Pacmana dalej utwierdzam sie w przekonaniu że jesli dojdzie do walki z Floydem , to Mayweather pierwszy raz dozna goryczy porazki. A Haye? Pewnie nastepnym przeciwnikiem będzie Andrzej Gołota bo juz odpadł z tańcu z gwazdami. Nie ma szans z Kliczkami. Chociaz jak tak trafi któregoś sierpem, to kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi