Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Gracie jeszcze 4fun w Halosa na multi badz coop w grupie z polakami? Bo nie wiem czy sobie sprawiac - kupie i tak ODST ale on nie posiada singla a tak H3+ODST = full pack ;). Ale z drugiej strony w H3 trzeba grac z plytki a ja nie chce slyszec halasu ktory wydaje naped... Raczej bym i tak zgral bo 10s dluzej wczytywania a wsluchiwanie sie w naped przez godzine grania to duza roznica

Edytowane przez Scorp1on

• Odpowiedzi 416
  • Wyświetleń 136,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Gracie jeszcze 4fun w Halosa na multi badz coop w grupie z polakami? Bo nie wiem czy sobie sprawiac - kupie i tak ODST ale on nie posiada singla a tak H3+ODST = full pack ;). Ale z drugiej strony w H3 trzeba grac z plytki a ja nie chce slyszec halasu ktory wydaje naped... Raczej bym i tak zgral bo 10s dluzej wczytywania a wsluchiwanie sie w naped przez godzine grania to duza roznica

JA jakos gram z HDD i śmiga jak trzeba

ODST bez singla? O_o

ODST ma singla własnego + multi z H3 + cały map pack + 3 nowe mapy .w ODSt nie ma singla z Halo 3

Opublikowano

No mi chodziło o singla ODST. Po co miałby tam być z H3?

edit: jakiś film Halo Wars jest na mininovej. 31min, dvdrip. ktoś to oglądał?

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Od miesiąca mam x-a więc dopiero zaczynam przygodę z Halo, ale gra jest w multi genialna, ze znalezieniem graczy nie będziesz miał problemu.

Zadam noobowskie pytanie, o co chodzi z powtarzającymi się nickami graczy, ciągle widzę jakies klony imion graczy z kolejnymi cyferkami, numer takiego goscia to 000 i oczywiście zero punktów w karcie gracza, bez zdobytej żadnej rangi.

Opublikowano

czy aby na pewno , a co powiesz na to że jeden nick powtarza się 3 albo 4 razy bo i takie przypadki miałem .

Opublikowano
No mi chodziło o singla ODST. Po co miałby tam być z H3?

edit: jakiś film Halo Wars jest na mininovej. 31min, dvdrip. ktoś to oglądał?

Ja patrze a gre pod katem offline i splita. ODST da mi FF, COOP zas druga plytka samo multi H3 na splita - a ja czasami chce sobie pograc w COOP dlatego zastanawialem sie nad kupnem H3 by miec z niego singla dla coopa/splita zas ODST na coop i H3M DLC na multi

Ten film to wyciete sceny z gry.

Przeciez H3 oferuje splita na multi i singla do 4 graczy na 1 ekranie.

Edytowane przez Scorp1on

Opublikowano

czy aby na pewno , a co powiesz na to że jeden nick powtarza się 3 albo 4 razy bo i takie przypadki miałem .

bo grają we 4 na splicie?

Opublikowano

Są różne sposoby, samemu i bez ściągania zmodyfikowanych map najlepiej chyba wziąć sobie zakręt tunelu z edytora, wlecieć do środka jako kulka, podnieść go i przelecieć do czaszki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie weźcie mnie jakoś przekonajcie do tej gry bo ja tego nie kumam skąd taki szał na tą grę. Próbowałem się do tej przekonać z kilka razy pożyczając od kumpla ale za każdym razem kiedy próbowałem grać aż mnie mdliło.

Opublikowano

Miałem to samo nie kumałem co ludzie widza w tej grze . ale teraz już wiem. MULTIPLAYER to cała moc HALO 3 , bo jeśli chodzi o singiel to cienizna , a niektóre misje to totalne dno .

Opublikowano

Wez kumpla do siebie z plytaka, pograjdzie singla na Legendary badz w multi na mapce High Ground. Jesli samo z siebie cie nie przyciagnie to po co na sile? Ludzie sie jaraja kolejnym FF/Personami/Valyriami/itp a ja ta gre widzialem jedynie na obrazkach - musze w nia zagrac skoro mnie ona nie interesuje?

Opublikowano

Dobra jakoś spróbowałem ponownie, zakupiłem Legendary Edition i powiem że nawet mnie wciągnęło ale mam mały problem otóż nie wiem jak mogę się dołaczyć do jakiejśgry jedyne co widzę to jak założyć server ale nie mam opcji join o co chodzi ?