Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Oficjalnie jeden mecz, nawet fani Realu w większości przyznają że to absurd. No cóż, Mbappe będzie kontynuował swoją WALKĘ o króla strzelców ligi i rekord największej liczby goli w pierwszym sezonie w Realu.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Kasa musi się zgadzać, Mbappe w składzie przyciąga widza i reklamodawcę. Głupi ja myślałem, że się ugną pod presją i dadzą 3 mecze - niewidzialna ręką wolnego rynku zrobiła mi fisting średniowiecza...
Opublikowano 19 kwietnia19 kwi No ładnie tam Iglesias jedzie z Barceloną. Barca się w końcu obudziła i na pełnym wkurwie zrobiła szybkkie wyrównanie. No i to jest mecz.
Opublikowano 19 kwietnia19 kwi Szkoda że Lewy bez gola, mógł podwyższyć przewagę nad Mokembe. A tak jeszcze nie wiadomo czy nie złapał jakiejś kontuzji.
Opublikowano wtorek o 20:442 dni Barca w miarę daje radę bez Lewandowskiego, ale tym razem coś nie mogą wbić 5 goli.