Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Oficjalnie jeden mecz, nawet fani Realu w większości przyznają że to absurd. No cóż, Mbappe będzie kontynuował swoją WALKĘ o króla strzelców ligi i rekord największej liczby goli w pierwszym sezonie w Realu.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Kasa musi się zgadzać, Mbappe w składzie przyciąga widza i reklamodawcę. Głupi ja myślałem, że się ugną pod presją i dadzą 3 mecze - niewidzialna ręką wolnego rynku zrobiła mi fisting średniowiecza...
Opublikowano 19 kwietnia19 kwi No ładnie tam Iglesias jedzie z Barceloną. Barca się w końcu obudziła i na pełnym wkurwie zrobiła szybkkie wyrównanie. No i to jest mecz.
Opublikowano 19 kwietnia19 kwi Szkoda że Lewy bez gola, mógł podwyższyć przewagę nad Mokembe. A tak jeszcze nie wiadomo czy nie złapał jakiejś kontuzji.
Opublikowano wtorek o 20:444 dni Barca w miarę daje radę bez Lewandowskiego, ale tym razem coś nie mogą wbić 5 goli.
Opublikowano wczoraj o 13:42 1 dzień Finał się odbędzie! - ogłaszają media. Podobno Real miał rozważać "zbojkotowanie finału", kontyuując swoją trumpistyczną kampanię terroru w Hiszpanii.O co poszło? Jak zwykle, Real w swoim mediach puszczał materiały mające piętnować każdą niepoprawną decyzję sędziego. Sędzia przed meczem wypowiedział się mocno, ze łzami, o tym, jak to ciśnienie w mediach uderza w niego. "Kiedy syn wraca ze szkoły i mówi, że jego ojciec jest złodziejem... to jest pojebane [muy jodido]". Sędziowie ogólnie ogłosili raczej wsparcie dla niego, i że muszą coś zrobić z zachowaniem Realu.Real odpowiedział na to, jak zawsze - oburzeniem, że sędziowie są mu "wrodzy". Odmówiono treningu w Sewilli przed meczem, wyjścia na konferencję prasową, i tak dalej. Zastanawiano się, czy wyjdą na mecz, ale Real ogłosił, że mimo niesamowicie nienawistnej przeciwko nim atmosfery, łaskawie jednak wyjdą i zagrają.Napięcie i polaryzacja rosną, ale szczerze, myślę, że efekt pewnie jest, i sędziowie będą to mieli w głowie, że każda decyzja przeciwko Realowi będzie piętnowana. Inne kluby być może dostosują się do tego, albo będą żyć z tym, że na Real trzeba uważać, a na nich nie.
Opublikowano wczoraj o 13:57 1 dzień Rozpierdalają mnie te dramy barcelońsko-realowe w hiszpańskiej piłce xd
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Niesamowity poziom klasyku na razie, ale brakuje dobrego napastnika w obu drużynach.Wojtek co wyciaga znowu.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. No Real dzisiaj silniejszy, nie ma egzekutora. Niestety bez Lewego z Interem w rewanżu mogą być schody. La Liga raczej pójdzie, za duża przewaga.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Bardzo dobre meczycho fakt niech trwa.Jedynie ten Vini mógłby już zejść bo się na chuja patrzeć nie daNo i zszedł Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez bartiz