Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Oficjalnie jeden mecz, nawet fani Realu w większości przyznają że to absurd. No cóż, Mbappe będzie kontynuował swoją WALKĘ o króla strzelców ligi i rekord największej liczby goli w pierwszym sezonie w Realu.
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Kasa musi się zgadzać, Mbappe w składzie przyciąga widza i reklamodawcę. Głupi ja myślałem, że się ugną pod presją i dadzą 3 mecze - niewidzialna ręką wolnego rynku zrobiła mi fisting średniowiecza...
Opublikowano 19 kwietnia19 kwi No ładnie tam Iglesias jedzie z Barceloną. Barca się w końcu obudziła i na pełnym wkurwie zrobiła szybkkie wyrównanie. No i to jest mecz.
Opublikowano 19 kwietnia19 kwi Szkoda że Lewy bez gola, mógł podwyższyć przewagę nad Mokembe. A tak jeszcze nie wiadomo czy nie złapał jakiejś kontuzji.
Opublikowano wtorek o 20:445 dni Barca w miarę daje radę bez Lewandowskiego, ale tym razem coś nie mogą wbić 5 goli.
Opublikowano wczoraj o 13:42 1 dzień Finał się odbędzie! - ogłaszają media. Podobno Real miał rozważać "zbojkotowanie finału", kontyuując swoją trumpistyczną kampanię terroru w Hiszpanii.O co poszło? Jak zwykle, Real w swoim mediach puszczał materiały mające piętnować każdą niepoprawną decyzję sędziego. Sędzia przed meczem wypowiedział się mocno, ze łzami, o tym, jak to ciśnienie w mediach uderza w niego. "Kiedy syn wraca ze szkoły i mówi, że jego ojciec jest złodziejem... to jest pojebane [muy jodido]". Sędziowie ogólnie ogłosili raczej wsparcie dla niego, i że muszą coś zrobić z zachowaniem Realu.Real odpowiedział na to, jak zawsze - oburzeniem, że sędziowie są mu "wrodzy". Odmówiono treningu w Sewilli przed meczem, wyjścia na konferencję prasową, i tak dalej. Zastanawiano się, czy wyjdą na mecz, ale Real ogłosił, że mimo niesamowicie nienawistnej przeciwko nim atmosfery, łaskawie jednak wyjdą i zagrają.Napięcie i polaryzacja rosną, ale szczerze, myślę, że efekt pewnie jest, i sędziowie będą to mieli w głowie, że każda decyzja przeciwko Realowi będzie piętnowana. Inne kluby być może dostosują się do tego, albo będą żyć z tym, że na Real trzeba uważać, a na nich nie.
Opublikowano wczoraj o 13:57 1 dzień Rozpierdalają mnie te dramy barcelońsko-realowe w hiszpańskiej piłce xd
Opublikowano wczoraj o 21:29 1 dzień Niesamowity poziom klasyku na razie, ale brakuje dobrego napastnika w obu drużynach.Wojtek co wyciaga znowu.
Opublikowano wczoraj o 21:43 1 dzień No Real dzisiaj silniejszy, nie ma egzekutora. Niestety bez Lewego z Interem w rewanżu mogą być schody. La Liga raczej pójdzie, za duża przewaga.
Opublikowano wczoraj o 21:52 1 dzień Bardzo dobre meczycho fakt niech trwa.Jedynie ten Vini mógłby już zejść bo się na chuja patrzeć nie daNo i zszedł Edytowane wczoraj o 21:53 1 dzień przez bartiz