Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 406,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

UPDATE

INFO Z EURO AGD RTV

Gra ma premierę jutro. Jeżeli pojawi się w sklepach to na tej stronie : http://www.euro.com....html#content_3c

pojawi się adnotacja, że można ją dostarczyć w 24h. Póki co jest teraz "przedsprzedaż".

Dzwonię dalej :D

UPDATE

INFO Z EMPIKU

Nie wiedzą nic. Premiera jest jutro i jutro można atakować. Będą wiedzieli dopiero jutro jakie wersje mają i w jakich sklepach się pojawią :)

Jak z PSX EXTREME? Można jechać do nich i odebrać? Albo coś? Mam blisko więc mogę skoczyć :P

Edytowane przez MeL

Opublikowano

moze bede mial dzis, madgames ma juz i sa gotowi oddac..... AAAAHHHHHH

Opublikowano

UPDATE

INFO Z EURO AGD RTV

Gra ma premierę jutro. Jeżeli pojawi się w sklepach to na tej stronie : http://www.euro.com....html#content_3c

pojawi się adnotacja, że można ją dostarczyć w 24h. Póki co jest teraz "przedsprzedaż".

UPDATE

INFO Z EMPIKU

Nie wiedzą nic. Premiera jest jutro i jutro można atakować. Będą wiedzieli dopiero jutro jakie wersje mają i w jakich sklepach się pojawią :)

Jak z PSX EXTREME? Można jechać do nich i odebrać? Albo coś? Mam blisko więc mogę skoczyć :P

Jutro jest premiera wiec jezeli nie masz układów w jakims sklepie to raczej swojego egzemplarza nie dostaniesz, w MM mówili mi dzisiaj że boja sie bo Sony zabroniło i jak to ujął sprzedawca "nikt takiej kary za przedwczesną sprzedaż płacic by nie chciał". Saturny, Empiki i inne znane sklepy juz obdzwoniłem pozostaje tylko czekac do jutra

EDIT: Jakby co można pograć w MM

Edytowane przez zawiszakapy

Opublikowano

UPDATE

INFO Z EURO AGD RTV

UPDATE

INFO Z EMPIKU

w tesco na łabędzkiej w rtv agd maja mieć niby ale tylko trzy sztuki jutro.podstawowa wersia 199 zł.mm niby też jutro około 500sztuk ceny koleś nie wiedział/nie znał

Opublikowano

Ja dzisiaj też zagrałem, ale w Łodzi w Manufakturze:laugh: Nie powiem gra się elegancko na kierownicy, trzeba się nieźle namęczyć by nie wykręcić bączka na torze, ciut za dużo gazu i bach lądujemy poza torem. Efekt 3d też niczego sobie szczególnie z kokpitu. Jeśli chodzi o najlepszy czas to do godziny 16 wynosił 2:15 ale patrząc na kolesia który to osiągnął spokojnie zejdzie poniżej 2:10

Czas zainwestować w Logitecha DFGT

Opublikowano

ja dzis kupilem w łodzi w solpolu 199zł wersja polska instrukcja tez

Opublikowano

Będzie możliwość dużego tuningu wizualnego furki ?

Opublikowano

Dzisiaj ale byl cyrk w MM w kaliszu :))) Pojechalem po pracy do media- z nadzieja ze wroce z GT5. Okazalo sie ze maja konsole ps3+gt5 za 1380 zl ale samych gier bez konsoli juz nie

Wku sie niemilosiernie ale co mi pozostalo jak nie zagrac w gt5 na ich standzie (wyjeli jedna gre z pudelka z konsola). Przejechalem 2 minuty SLSem po SS7 (strasznie sie rozczarowalem wygladem kropli deszczu na szybie w jakosci full HD - a nie jak to dotychczas widzielismy na filmikach mrnej jakosci w YT - jest po porostu fatalny). Po paru minutach pojechalem do innych sklepow zobaczyc czy gdzies nie dostane GT5, jak sie pozniej okazalo nie dostalem. wiec w drodze powrotnej wpadlem do mediamarkt i ku mojemu zdziwieniu wszystkie kartony z ps3+gt5 zniknely. Gosc na szybko wyciagal plyte z gt5 z napedu (kolorowe logo gt5 itp) po czym temat gt5 sie skonczyl w media.

Chyba ktos dostal po uszach za przedwczesna premiere :)

Edytowane przez Pejas123

Opublikowano

Media Markt Piotrków Trybunalski sprzedają od południa po 219zł.Jeszcze parę sztuk zostało ;-)

Opublikowano

Będzie możliwość dużego tuningu wizualnego furki ?

będzie sie dało zmieniać nadwozie, ale nie wiem jak z naklejkami itd. zobacz sobie gdzieś od 8:00 minuty, koleś pokazuje najpierw auto bez tuningu a następnie auto już "po" jego modyfikacjach o ile sie nie myle http://www.nicagamerz.com/v6/news/562/gt5-diferencia-final-entre-standard-vs-premium/

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Udało mi się na dzień przed premierą - skończyłem przerabiać (z DFP > G25) stand do kierownicy. Teraz tylko zimne piwko i czekamy do jutra :)

zdjcie.jpg

Teraz tylko trzeba się nauczyć jazdy ze sprzęgłem (w realu jest łatwiej :teehee: )

Przy okazji - Nie chce ktoś kupić DFP ver B ??

Opublikowano

z tego wszystkiego sam sie wybrałem do mojego wydawcy(Xtra-Vision) - który także poinformował mnie o zmianie daty, jak i również zaproponował "Pre-order" z racji

dużego zainteresowania tematem Gran Turismo. według ich gra będzie dostępna w piątek po otwarciu sklepu. ot co.

miałem brać Black Ops'a lecz jednak pragnienie jest silniejsze i nie chce sobie zaśmiecam głowy innymi tytulami.

Opublikowano

Co do Wro, to spokojnie można kupic za 199 zł zwykła wersje w Saturnie w Magnolii :) Bundle ze Slimką 320 GB za (chyba) 1199 też są :)

Szkoda wielka że nie ma kolekcjonerki :/

Opublikowano

Udało mi się na dzień przed premierą - skończyłem przerabiać (z DFP > G25) stand do kierownicy. Teraz tylko zimne piwko i czekamy do jutra :)

zdjcie.jpg

Teraz tylko trzeba się nauczyć jazdy ze sprzęgłem (w realu jest łatwiej :teehee: )

rewalka normalnie:)

p.s zrob zdjecie i zapodaj jako "prywatna wiadomosc" a zobacze co moge zrobic w tej sprawie.

Opublikowano

A skad info, ze na signature bedzie trzeba czekac jeszcze 3 dni ?

A jak bedzie trzeba to czekacie ?

Ktos w ogole zamowil signature ?

Ja bede chyba zmuszony olac signature jesli faktycznie jutro nie bedzie do kupienia.

Wyglada na to, ze nie ma online Time Trial rankingow... - meeeeeega krok wstecz.

Opublikowano

zdjcie.jpg

rewalka normalnie:)

p.s zrob zdjecie i zapodaj jako "prywatna wiadomosc" a zobacze co moge zrobic w tej sprawie.

Juz 2 osoby zarezerowaly kiere, jakby co to sie odezwe ;)

Opublikowano

a na niektórych jak gra z ps2 :P

gran-turismo-5-playstation-3-ps3-447.jpg

Opublikowano

Dobrze że kupują GT5 nie dostajemy możliwości tylko przeglądania screenów. Na całe szczęście gra w akcji wypada "nieco" inaczej. :lol:

Najpierw deszcz później słońce.

Opublikowano

YETI: Ale jak ludzie wrzucali same screeny z photo mode aut premium to jakoś nikt nie miał nic przeciwko ;)

Jak myślicie jest jakaś szansa, że w jakimś patchu wprowadzą cofanie w trakcie wyścigu ? Robiąc dzisiaj dwa wyścigi w Koenigsegg zdałem sobie sprawę, że okazjonalna zabawa z simem jadąc bez wspomagaczy z niedostępną opcją przewijania grając na padzie jest w takim wypadku dla mnie nie do przeskoczenia :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

YETI: Ale jak ludzie wrzucali same screeny z photo mode aut premium to jakoś nikt nie miał nic przeciwko ;)

A czy ja zgłaszam jakiś sprzeciw? Fotki z photo mode jak i te dwie ostatnie łączy jedno... nie mają nic wspólnego z rzeczywistym poziomem graficznym tej gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.