Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum

Featured Replies

Opublikowano

Oto konkretny problem w ostatnim czasie z forum, przynajmniej miał on miejsce u mnie. Nie mam pretensji do nikogo.

screeny004.jpg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 253,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

serdecznie pjerdole całe to forum. sorry ale (pipi)a tu nie siedzą tylko gimbusy (sorry Lionel) tylko zdarza się, że również ludzie którzy mają więcej lat i dość cenią sobie rodzaje danych jakie podaj

• + Dodał MODERATOR Jest, na dole masz Change Theme :potter:   Wszelkie miauczenia w stylu "dajcie inny theme buuuuuuuuuu" zaraz będą odpowiednio nagradzane. Przeczytajcie ŁASKAWIE co było napisane

• Forum miewało różne problemy w całej swej historii, choć to żadne wytłumaczenie.   Ogółem trzeba po prostu przeboleć ten okres dynamicznych zmian, zwłaszcza że nie jest łatwo to wprowadzać. Zapewne

Opublikowano

Ja miałem to samo bodajże w środę i czwartek. I mam pretensje, bo w pracy chciałem poczytać forum, a nie działało :P (żartuje oczywiście, z tymi pretensjami).

Opublikowano

Mi to wyskoczyło też tak z dwa dni temu. Jeszcze w piątek nie mogłem się tutaj dostać.

Opublikowano

Wcięło mi avatar, przy probie załadowania ponownie komunikat:

Upload nie powiódł się -pojawił się problem z przeniesieniem awatara do katalogu uploadu. Proszę sprawdzić czy katalog posiada nadane odpowiednie atrybuty dostępu.

Opublikowano

tak samo jak wyżej problemy z avem

Opublikowano

ja mialem ostatnimi czasy ze zamist forum ladowala mi sie biala strona z kropka w lewym gornym rogu ktora byla linkiem do czegos co sie juz nie ladowalo

Opublikowano

Mi też wyskakuje to samo:

Upload nie powiódł się -pojawił się problem z przeniesieniem awatara do katalogu uploadu. Proszę sprawdzić czy katalog posiada nadane odpowiednie atrybuty dostępu.

Opublikowano

To panowie do roboty z avatarami.... :diablo:

Opublikowano

Przy probie zmiany avatara.

Dokładnie to samo. Próbowałem wrzucić na imageshack i zuploadować z linka ale też nic z tego, błędu co prawda nie ma ale zamiast wybranego obrazka pojawia się jakieś biało-niebieskie logo. ;x

Opublikowano

Kurcze może ktoś by się odniósł do tego problemu z avatarami bo jeszcze chwila i całe forum będzie bez avków ;/.

Opublikowano

Mi też wyskakuje to samo:

Kurde chcialłem zmienić avek i też mi to wyskakuję... :blink:

Opublikowano

Mam to samo, WTF ?

Opublikowano

Tak samo mam problem z avatarem. Nie mogę wrzucić nowego. Dlaczego nikt z moderacji nie odpowiada?

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Dlaczego nie moge otwierać spoilerów?

Opublikowano

Taki ładny awatar sobie znalazłem a tu pi.zda ,. kiedy beda te avki?

Opublikowano

Przeoczenie po przenosinach - zobaczcie, czy teraz upload działa poprawnie?

Opublikowano

Dziala.

Opublikowano

Melduję, że nie działa mi opcja "Idz do pierwszego nieczytanego postu" w temacie "Co Cię w życiu w(pipi)ia?". Przenosi mnie zawsze do ostatniego posta. Od jakiegoś czasu już tak mam. Miałem nadzieję, że to naprawicie, ale niestety, więc piszę tutaj.

Opublikowano

jak dac swoj gamertag w sygnaturze wraz z avatarem

?

Edytowane przez Witwiki

Opublikowano

Tak

[url=http://profile.mygamercard.net/NoWiitwikiPol][img=http://card.mygamercard.net/nxe/NoWiitwikiPol.png][/url]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.