Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Wszyscy żyją superligą, a tymczasem 

BREAKING: Jose Mourinho sacked by Tottenham, per the Telegraph

• Odpowiedzi 16,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Chlop co kontrakty se podpisuje to tylko wypada sie uklonic

Opublikowano

Ja się teraz zastanawiam czy w ogóle ktokolwiek odważy się z chłopem podpisać kolejny kontrakt jak gość ma wymagania z kosmosu, a efekty minimalne + rozpierdzielony zespół po jego rządach. 

Opublikowano

Ten Levy to podpisał? 30 milionów funtów dla Żoze? A piszą że niby taki zajebisty, mądry i nie daje się robić w huja.

Opublikowano

Wielkie zaskoczenie, bo Mourinho znów zawiódł... Ciekawe czy ktoś jeszcze nabierze się na magię The Special One. 

Opublikowano

Kluby Superligi Liverpool i Chelsea na remis . Dziś City i Tottenham a jutro Leicester mam nadzieję odjedzie goniącym go drużynom bo liczę na ich miejsce na podium .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, czy Moder naprawde od czasu przejscia do PL i kilkunastu wystepow ma tylko i wylacznie jedna asyste czy cos zle wyczytalem? xd Jak mu idzie wogole?

Opublikowano

nie gra na sowiej nominalnej pozycji czyli środek pomocy, a na lewym skrzydle. Biorąc pod uwagę występy polskich "piłkarzy" w PL z pola radzi sobie nieźle.

Opublikowano

A, to luz. Myslalem ze gra na sowiej pozycji i przy sprawdzaniu mial zero statsow. Juz sie balem ze Moder jak wielu innych wyjechalo za granice i tam w pizdu nie dalo rady i po karierze

Opublikowano

jest jeszcze za wcześnie by mówić że będzie dobry na PL, jak i za wcześnie by wróżyć mu kariery typu Wolski czy Furman, z powrotami z podkulonym ogonem do Ekstraklapy 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta bramka Allisona w 94 minucie :banderas:No dawno tak nie podskoczyłem z fotela w trakcie meczu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mocny cios, jak stracą ekstraklasę to mogą w zasadzie pakować manatki.

Poza tym te rozdrobnienie praw na kilka stacji jest wkurwiajace.

Edytowane przez adasiulko

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że C+ straci Premier League, a jednak... Żałuję, bo jednak szkoda ekipy z C+, poza tym dla mnie rodzi się problem, bo na razie nie mam światłowodu, jedynie internet mobilny z limitami :/ Choć osobiście uważam, że w naszym kraju nie pociągną zbyt długo wyłącznie z modelem dystrybucji only online. 

Opublikowano

Też mi się wydaje, że cena i tylko w necie na dłuższą metę nie przejdzie. Eleven też miało być tylko online, a cena była niższa i w pewnym momencie musieli dać swoje kanały na platformy. A później podzielić się częścią praw.

Opublikowano
14 minutes ago, krzysiek923 said:

2FvYVOf.jpeg

Najpierw Hazard, a teraz Willian je żeby zapomnieć.

grubo.... to Aresnal znowu celuje top 12....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tymczasem w towarzyskich meczach łamią sobie nogi