Opublikowano 15 godzin temu15 godz. i jeszcze Havertz z tyłu. Paradoksalnie bez Saki i Odegaarda wygląda to bardzo dobrze
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wygląda... jak stereotypowy Arsenal, chyba 0 poważnych okazji z gry i dwa gole zdobyte hehe.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Fajny mecz z przekazem, że nie chcą się zesrać metr przed kiblem.Swoją drogą głębia składu porażająca, jeżeli gry nie łapie się Lewis-Skelly i Norgaard.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. młodziak faktyczne nie gra za dużo może temu i forma słabsza, co do gry Norgaarda to w sumie nie mam o nim zdania bo mało go w akcji widziałem. Mi w sumie szkoda Eze bo wychodzi że na swojej pozycji jest trzecim do gry za Havertzem i Odegaardem no i jeszcze Merino też tam może grać
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Arsenal ma szanse stworzyć historię - zostać pierwszy mistrzem Anglii, gdzie najlepszym strzelcem jest mr Own Goal.