Opublikowano 25 kwietnia25 kwi 2 godziny temu, Bartg napisał(a):City już przegrywa xDD Arsenal gra obrzydliwie, do tego kolejne dwie kontuzje Havertza i Eze.Wrócił Saka i Calafiori, równowaga musi być zachowana
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi ee, może kontrowersyjnie ale wolę Havertza i Eze. Chociaż Włoch na lewej obronie jest chyba najlepszy to jego też chcę. Jak dla mnie Odegaard i Saka mogą grzać ławę Edytowane 25 kwietnia25 kwi przez Kaczi
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi O ode można mówić różnie, ale w moim odczuciu wyglądamy z nim lepiej na boisku, szczególnie w grze bez piłki.A Havertz? Od razu było widać jak nasza gra siadła po wejściu szwedzkiego kloca. Niby liczbowo nie ma dramatu, ale piłkarsko to Victor jest na poziomie beniaminka i tego już chyba nie przeskoczy. Kontra w której mógł zabić mecz prostym podaniem, a zamiast tego podał do przeciwnika to był kryminał.
Opublikowano wczoraj o 17:00 1 dzień Oddajcie mi mój stary dobry pragmatyczny Arsenal, co to za granie do przodu?Saka asystuje Gyo, a ten się odwdzięcza. Świat się kończy Edytowane wczoraj o 17:12 1 dzień przez ginn
Opublikowano wczoraj o 17:26 1 dzień no tam ponoć jakieś spięcia między tą dwójką były, ale chyba panowie wyjaśnili sobie wszystko. Śmiechem żartem to Szwed ja już 15 bramek w lidze i ogólnie 22 a nadal jest jakiś jego niedosyt, lub że słabo gra. Dziś się dobrzę ogląda gre Arsenalu, ale z drugiej strony to tylko Fulham Edytowane wczoraj o 18:32 1 dzień przez Kaczi
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No ale ile ma z rzutów karnych a ile z gry ?Coś mi mówi, że biorąc pod uwagę współczynnik bramek z gry do minut na boisku to bije go choćby taki Sesko, który przecież był mega tańszy.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 11 godzin temu, giger_andrus napisał(a):No ale ile ma z rzutów karnych a ile z gry ?Coś mi mówi, że biorąc pod uwagę współczynnik bramek z gry do minut na boisku to bije go choćby taki Sesko, który przecież był mega tańszy.Chyba 3. W 2026 roku jest bodajże w top 3 napastników w Europie w ilości strzelonych goli we wszystkich spotkaniach. Wczorajszy mecz świetnie pokazał, że jak Gyo ma na skrzydłach partnerów, którzy go obsłużą to po prostu wykona swoją robotę, bo skuteczności nie można mu odmówić. Fajnie jeżeli dorzuci w lidze jeszcze 2 trafienia, ale aktualne14 strzelonych przy przeciętnej formie zawodników ofensywnych to nie najgorszy wynik.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No to po 35 kolejkach obaj mają po 11 goli z gry i po 1 asyście. Przy czym Sesko grał znacznie mniej, głównie z ławki no i różnica w cenie -_-
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. United pokonało liv i na 3 kolejki przed końcem sezonu rozsiedli się na dobre na trzecim miejscu, mając bezpieczne 6 punktów więcej niż czwarty liv.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Liverpool dziś bez jajeczny, to że były emocje w tym meczu zasługą wylewu Amada i Lemmensa. Super że już na pewno United wraca do LM, mało brakuje do pewnego 3 miejsca, jeszcze niech Bruno zrobi te 21 asyst I sezon uznam za w pełni uratowany z nawiązką
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ten sezon ogólnie jest tak słaby, że gdyby wyrzucili Amorima gdzieś na początku listopada, to by teraz walczyli o mistrzostwo.
Opublikowano 24 minuty temu24 min 51 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Ten sezon ogólnie jest tak słaby, że gdyby wyrzucili Amorima gdzieś na początku listopada, to by teraz walczyli o mistrzostwo.No dokładnie xdWcześniejsze pożegnanie wuefisty raczej na pewno sprawiłoby że nie uciekły by punkty w tak patologiczny sposób jak w kilku meczach co by się przełożyło na walkę o mistrza.Carrick w te 14 meczów pokonał City, Arsenal, Liverpool, Aston Ville i Tottenham (xd wiem że w tym sezonie to nie wyczyn) czyli wszystkich z rzekomego top6, mega wyczyn, szukam nawet czy to jakiś rekord. Ps. Liczę że potwierdzi się info że z Fergusonem wszystko ok i faktycznie akcja z karetką i szpitalem to totalne dmuchanie na zimne.
Opublikowano 9 minut temu9 min Pytanie do fanów United. Chcecie Carricka na stałe ? Ciekawe co wymóżdży INEOS.
Opublikowano 4 minuty temu4 min Założył, nawet jeśli jest tylko talizmanem.Totki co się wystraszyły spadku i cisną villę.