Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

Przeniosłem się do UK i konto też emigrowałem. Na oficjalnym forum Xbox powiedziano mi, że Sleeping Dogs jak i wiele innych tytułów ma region locka na Polskę i nie będę mógł ich pobrać po emigrowaniu konta, chyba, że z powrotem zmienię je na Polskę.

Ok nie znam się, ale trochę pachnie mi to byczym gównem. Jest coś takiego możliwe?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 798,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Bzdura. Wszystkie gry w goldzie są bez żadnych locków regionalnych.

Opublikowano

Z tego co pamiętam historia pozostaje niezmieniona po migracji konta. Moim zdaniem powinny być normalnie dostępne do pobrania.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, wielka prosbe mam.Prosilbym o informacje gdzie mozna najtaniej kupic X360+ Kinect w jakims fajnym zestawie gier, najlepiej kinkietowych? Wraz zona i szwagrem chcielibysmy zrobic skladkowy prezent naszym chrzesniaczkom...

Opublikowano

Znalazłem taką aukcję:

http://allegro.pl/xbox-360-e-250gb-2xpad-kinect-26-gier-gw24-i6191494467.html

Egzemplarze powystawowe. Warto się w to pakować czy raczej ostrożnie?

jak daje gware 2 lata to tak, tylko ciekawe jak pady są dojechane i 24 gry z czego to tylko dwie na kinecta xD.

Pewnie mini grę na Pontona liczy sobie jako odrębną grę :lol:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A reset fabryczny nic nie da? Bez podpięcia pod internet powinien być ten dash, który dostałeś z konsolą. To tak na chłopski łeb.

Opublikowano

Inaczej, jest to nieopłacalne.

1. Pomijam sam fakt wgrania dasza w nand - musisz mieć programator lub liczyć się z kosztem usługi

2. Offline

3. Nie uruchomisz gier z xgd2 i xgd3 (zabezpieczenia antypirackie)

Zrób rgh, wgrasz Freestyle dash lub Aurorę, po grasz przez xlinka

Opublikowano

czy tak jak na ps3, moge sciagnac gry na jednym profilu a potem przelogowac sie na inny i na nim grac?

Opublikowano

czy przed sprzedażą konsoli muszę coś jeszcze robić oprócz usunięcia swojego profilu? Rozumiem że ten profil usuwa się tylko z dysku, bo potem mogę znowu go ściągnąć w każdej chwili, wystarczy że zaloguje się na swoje konto?

mimo że Shen zadał to pytanie stronę temu to się upewnie - przyszły nabywca zagra we wszystko, co jest na dysku na swoim nowo utworzonym profilu? Nie potrzebna jest obecność mojego profilu na dysku?

pytania podstawowe, ale kwestii trzysta sześćdziesiątki wyszedłem z obiegu.

Opublikowano

licencja tych gierek musi byc przepisana do tej konsoli ale konta nie musi być

Opublikowano

Nabywca zagra we wszystko co jest na dysku, nie będzie jednak mógł aktualizować gier, a w przypadku usunięcia gry z dysku nie pobierze jej ponownie. I tyle.

Opublikowano

można aktualizować i grać do oporu, tylko nie kasować z HDD  :reggie: 

w tym momencie konsola jest "właścicielem" tych gier - każde konto uruchomione na tej konsoli ma pełny dostęp do contentu

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Przyszedl xbox, jednego pada mam od blubera i smiga, drugi jest moj, wczesniej uzywalem go do blachy, jak go wlaczam to caly czas mruga zielone kolko i tyle. Na pc uzywalem go bezprzewodowo przez nadajnik ktory byl dolaczony do zestawu. Pad oczywiscie oryginalny.