February 22, 200817 yr http://www.sport.pl/sport/1,74696,4953043.html Zabawna zapowiedź rundy wiosennej na Zczubie.
February 23, 200817 yr Legia znowu traci bramkę jako pierwsze i znowu nie potrafi odrobić strat. Po kiepskim meczu, piłkarze z Warszawy polegli w Grodzisku 0-1. dobry początek rudny wiosennej
February 24, 200817 yr Ja tylko nt. sędziowania meczu Górnik : Lech Jeśli ten karny był kontrowersyjny O_o to co powiedzieć o zachowaniu "Gianniego" który nie wyleciał z boiska chyba tylko za to że sędzia bał się że mu też nabije guza XD To że komentator z C+ nie widział przewinienia w polu karnym nie znaczy że go tam nie było. No i ten suchar " chyba lekko musnął jednak piłkę". LOL. To można komuś połamać giry bo najpierw się w nie wjechało a później "musnęło piłkę". Żal i zgrzytanie zębów. Mecz taki sobie. Lech tworzył ładniejsze akcje [ końcówka jednak dla Górnika] , kibice ładnie dopingowali przez cały mecz. Widać było że to PL liga gdzie techniki praktycznie nie ma ale meczyk uważam za udany [ bo Lech wygrał ]
February 24, 200817 yr [ końcówka jednak dla Górnika] szczególnie ostatnie sekundy i zagranie Gołosia xD aż mi pies się obudził, jak żem się zaśmiał z tego zagrania xD
March 2, 200817 yr Derby dla Ruchu ... Ładny mecz, szkoda tylko wyniku ... Jako kibic Górnika, liczyłem na zdecydowanie inny obrót spraw.
March 2, 200817 yr Piłkarsko Wielkie Derby zdecydowanie dla Ruchu-gdyby była lepsza celność(szczególnie Ćwielonga) to i 5-2 mogło być Za to frekwencja i doping to coś niewiarygodnego,czegoś takiego Polska Liga nie widziała od lat i za to szacunek zarówno dla Ruchu jak i Górnika(41tyś ludzi mimo padającego deszczu,zimna i wiatru stworzyło niesamowitą atmosferę) Do tego wielu w tym eksperci z canal + przyznają,że był to najlepszy mecz w tym sezonie w lidze Dla smaku parę fotek mojego autorstwa prosto z derbów Edited March 2, 200817 yr by Ficuś
March 2, 200817 yr Większych się nie dało? Ale ja nie o tym. Wygląda na to, że już jutro końca dobiegnie era klubów z małych miast. http://www.sport.pl/sport/1,65025,4982622.html I dobrze. Drzymała wreszcie zauważył, że tylko we Wrocławiu można w Polsce osiągnąć coś wielkiego.
March 3, 200817 yr Większych się nie dało? Ale ja nie o tym. Wygląda na to, że już jutro końca dobiegnie era klubów z małych miast. http://www.sport.pl/sport/1,65025,4982622.html I dobrze. Drzymała wreszcie zauważył, że tylko we Wrocławiu można w Polsce osiągnąć coś wielkiego. A co będzie z teraźniejszymi piłkarzami i trenerem WKS? Bo dam głowę, że większość z nich nie zgodzi grać się w rezerwach. Ciekawi mnie też reakcja kibiców na ten zabieg.
March 4, 200817 yr Kibice Śląska są w większości wściekli, ale co mnie to obchodzi. Ja nie jestem fanem Śląska, jestem fanem dobrej piłki.
March 8, 200817 yr Czy tylko ja uwazam ze z powodu braku napastników Leoś powinien spróbować Adraiana Sikore z Grclinu? dzisiaj ustrzelił hattricka
March 8, 200817 yr Legia znowu przegrała i Groclin wskoczył na drugie miejsce! Będziemy mieć w przyszłym roku we Wrocławiu europejskie puchary!
March 9, 200817 yr Drzymała wiedział co robi, Stadion we Wrocławiu na Euro się buduje,budzet bedzie na zespół Iligowy i powstanie prawdziwie godna druzyna by rywalizowac z najlepszsymi! wystarczy dobry stadion i rosnie kolejna sila w polskiej lidze,tak jak np z Koroną było Edited March 9, 200817 yr by Tytek
March 9, 200817 yr Zupełnie niespodziewanie Śląsk wczoraj przegrał z przedostatnią w tabeli drużyną Kmity Zabierzów. Któż by się tego spodziewał?
March 20, 200817 yr Author wczoraj grały 2 topowe druzyny naszej ligi a miałem wrażenie jakbym oglądał spotkanie na szczycie 3 Bundesligi . Gra była szarpana , cała taktyka rozgrywania opierała się na słynnym ''wyp.ierdol Zenek jak najdalej '' , jesli juz były jakies akcje toczone to tylko z kontry nawet tacy wirtuozi futbolu jak Chinyama czy Roger nic sami nie zdziałali bo obrońcy w tym ''widowisku'' sprawowali się najlepiej . Sądziłem , że liga z roku na rok rośnie w siłe ale po wczorajszym sparingu (atmosfera na trubunach piknikowa) musze zmienic zdanie . Z czym do ludzi ja się pytam LM to my nie osiagniemy nawet za te 5 lat gdzie Drzymała ma zainwestować pieniązki w Śląsku .
March 20, 200817 yr Nie gadaj, że oceniasz szanse polskich klubów po ich grze w jakimś chu.jowym Pucharze Ekstraklasy? Przecież tam się prawie same rezerwy wystawia i nikt raczej nie ma ciśnienia, żeby wygrać mecz za wszelką cenę.
March 20, 200817 yr Author rzecz w tym ,że oba temaywytapiły w prawie najsilniejszych składach . A liga chu.jowa nadal jest wystarczy se obejrzeć jakikolwiek mecz w holenderskiej Eredivisie . Imo tylko marketingowo wartość podskoczyła tudzież chętniej ludzie przychodzą na stadiony . Edited March 20, 200817 yr by Fan
March 26, 200817 yr Author Legia po marnym meczu z Widzewem wygrywa 1-0 i wskakuje na 2 miejsce. Prócz niestabilnej fromy martwi mnie to co sie dzieje w tym zespole . Pare tygodni temu Vukovic darł jape na Gize , a teraz wdarł się w utarczki słowne z Muchą . Nie wiem czy tak ma zachowywac sie kapitan drużyny , ale takie obiekcje nie powinny odbywac sie na oczach kibiców tylko wyjasnic sobie wszystko w szatni by nie robić smrodu . PS. Widzieliście gol Hajty ? Dla mnie brama sezonu .
March 28, 200817 yr Takie afery a tu cisza? :> http://www.sport.pl/pilka/1,65050,5066329.html to w związku z zatrzymaniem dwóch działaczy Korony http://www.sport.pl/pilka/1,65050,5064483.html a to szok dla mnie, Dariusz Wdowczyk zatrzymany przez CBA, w związku z korupcją w Koronie.
March 28, 200817 yr Dla mnie żaden - Koronkę trzeba szybko spuśić tam skąd się wykupiła. Do trzeciej ligi.
March 29, 200817 yr Zaglebie wlasnie poległo z ŁKSem 2:1 ;] W drugiej polowie zespol z Lubina nie istniał. Zupelnie. Nie ma co sie zreszta dziwic, wszak mamy najlepsza pomoc w lidze (Szczot, Mila, Madej). Ktos ma jeszcze watpliwosci, co do Naszej formy?
March 30, 200817 yr A Legia łoi Koronę Kielce 2-0. Chinyama jest fantastyczny :] Edited April 2, 200817 yr by janol Bo Maiden się przezywa ;[
March 31, 200817 yr 1. Surowo zabronione jest używane obraźliwych, prowokacyjnych określen w stosunku do wszystkich klubów Edytujemy szybciutko, Julek, edytujemy ;] Prawdą jest natomiast to, iż Chinyama nauczył sie grać w piłkę. Przed transferem do Legii był tylko szybkim, silnym Murzynem, który łatwo dochodził do sytuacji strzeleckich i równie łatwo je marnował. Bardzo go wtedy lubiłem, bo zawsze dostarczał mi rozrywki. Teraz jest bardziej skuteczny i niestety, nie mam za co go lubić.
April 2, 200817 yr http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37358,wid,981...=1207133193.192 Kilicki wycofuje się po sezonie z Korony. Że niby nic nie wiedział o korupcji.