Zeratul 415 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 a ja napiszę, że nie ma znaczenia czy trailer został prześcignięty czy nie... jakby GG w 2005 zaprezentowała obecny gameplay, to i tak wszyscy by pukali się w czoło i mówili, że to niemożliwe. Tak samo jakby GG pokazało teraz ten trailer z 2k5 nikt w 2k9 nie napisze, że to niemożliwe. Reasumując: Kobiety z czasem sa coraz brzydsze, a gry coraz ładniejsze... Wniosek: Olej laskę kup Killzone'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Render jest lepsze bo jest pełen akcji,wyreżyserowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Render jest lepsze bo jest pełen akcji,wyreżyserowany. ...podobnie jak wiekszość dzisiejszych fps-ów. Skrypt goni skrypt ,i wszystkie efektowniejsze akcje czy w CODach, Halo czy Killzone również sa wyreżyserowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Render jest lepsze bo jest pełen akcji,wyreżyserowany. ...podobnie jak wiekszość dzisiejszych fps-ów. Skrypt goni skrypt ,i wszystkie efektowniejsze akcje czy w CODach, Halo czy Killzone również sa wyreżyserowane. Ale czy to minus?? Ja tam kocham filmowe akcje wiec skrypty to dla mnie nic zlego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgadzam się,ale tutaj mamy krótki urywek przepełniony akcją,nie da się wiecznie utrzymać takiego natłoku akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgadzam się,ale tutaj mamy krótki urywek przepełniony akcją,nie da się wiecznie utrzymać takiego natłoku akcji. Dało by się, ale musiał by to być "celowniczek" nie pełnoprawna gra FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaca71 4 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 na ign jest wywiad z ludzmi z guerrilla,gosc mowi ze da sie zagrac online w 4 osoby+12 botow bodajze,link jest na n4g Cytuj Odnośnik do komentarza
Jared 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) omg, nie dość, że ta gra będzie kosztować na starcie z 200 zł przeszło to jeszcze nie dali polskiej kinowej wersji językowej, omg, omg, co to za problem wrzucić napisy pl i zostawić angielski język ?! To samo jak gry wydawane przez Cenege, (pipi), ale Fallout'a 3 na PC to już umieli wrzucić język angielski. Mam nadzieje, że będzie można w Polsce kupić oryginalną angielską wersję. Teraz obejrzałem te porównanie wersji językowej - ale żal ta lokalizacja, głosy w ogole nie pasują do postaci, Wam się to naprawdę podoba ? Kto robił tą lokalizacje ? (pipi)a i po co wrzucać polskie napisy jak wrzucili dubbing ? omg. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Jared Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 omg, nie dość, że ta gra będzie kosztować na starcie z 200 zł przeszło to jeszcze nie dali polskiej kinowej wersji językowej, omg, omg, co to za problem wrzucić napisy pl i zostawić angielski język ?! To samo jak gry wydawane przez Cenege, (pipi), ale Fallout'a 3 na PC to już umieli wrzucić język angielski. Mam nadzieje, że będzie można w Polsce kupić oryginalną angielską wersję. OMG następny... Na Europę wyjdzie jedna wersja gry z wieloma wersjami językowymi, kupując grę w polsce lub w innym europejskim kraju, będziesz miał do wyboru nawet fiński czy duński, nie wspominając o niemieckim i angielskim. Tyle razy to było wałkowane, na stronach się rozpisywali, tu na forum. :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 nie wiem jak w Europie, ale w US odliczanie wskazuje 1 miesiąc do premiery... :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 nie wiem jak w Europie, ale w US odliczanie wskazuje 1 miesiąc do premiery... :) W polsce mies. do premiery byl dwa dni temu :] Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Przeciez premiera Killzone 2 w EU. odbedzie sie 25 lutego, UK. bedzie mialo gre 27. Nowa miejscowka z trybu single player: http://pl.youtube.com/watch?v=DICgf88DkpE&...re=channel_page Jeszcze nowy gameplay z Visari Square: http://www.videogamer.com/videos/killzone_...playlistid=3141 Edytowane 28 Stycznia 2009 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ze swojego miejsca odradzam oglądanie czegokolwiek . Włączyłem pierwszy filmik, ale zanim się załadował, zobaczyłem napis "Visari Palace", więc wyłączyłem . Szkoda psuć sobie zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jutro recenzja Killzona 2 portalu EuroGamer http://www.eurogamer.net/articles/eurogame...rrow-blog-entry Jakim cudem skoro embargo trwa do 5 lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Może po znajomości dostali pozwolenie. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 The Making of Killzone2: http://ps3.ign.com/articles/948/948732p1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 co do community to nie mam pytan po obejrzeniu PolyTV jestem spokojny... rzeczowy ten Pan Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Material o Killzone 2 ze strony Polygamia: http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6212...2.html?skad=rss Cytuj Odnośnik do komentarza
szajbz 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 6 ustawień pada Standard 1 Standard 2 Standard 3 Standard 4 Alternatywny 1 Alternatywny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ten koleś po prawej wyszedł na tym filmiku jak jakiś "down" (i nie mam tu na myśli tego co mówi) Jego zachowanie i jakieś debilne ruchy, brak kontaktu wzrokowego z kamerą. Pełen profesjonalizm ) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Material o Killzone 2 ze strony Polygamia: http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6212...2.html?skad=rss Z calym szacunkiem dla polygamii - Nigdy nie ogladalem tak GOWNIANEGO reportazu. Zero emocji, zero jakiej merytorycznej tresci, zero faktow, zero czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lem 87 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) 6 ustawień pada Standard 1 Standard 2 Standard 3 Standard 4 Alternatywny 1 Alternatywny 2 Nie wiem jak dla was, ale dla mnie "alternatywny 2" jest najlepszy. Podobny do tego z CoDa 4 i to mi sie podoba Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Lem Cytuj Odnośnik do komentarza
szajbz 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) No dokładnie Alt2 najlepszy, żeby jeszcze kucanie było pod :circle: to elegancko, ale niestety dali jak w Resistance2 Edytowane 28 Stycznia 2009 przez szajbz Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Standard dwa wymiata Strzelanie R2 hehehe. Po jednej sesyjce w multi większości by przycisk siadł Cytuj Odnośnik do komentarza
szajbz 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Standard dwa wymiata Strzelanie R2 hehehe. Po jednej sesyjce w multi większości by przycisk siadł Ja przez Bioshoka musiałem kombinować nową sprężynkę pod R2, wiec nigdy więcej :angry2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi