Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Apropos oceny na IGN,również wszystkie oceny cząstkowe(presentation,graphics,sound,gameplay,lasting appeal) to "10"...RZEŹNIA!!

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 267,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W naprawdę ogromnych bólach, ale udało mi się skończyć. Średnia na Metacritic dla tej gierki, oscylująca w granicach maxa (przypominam - 98%) to największa porażka w dziejach branży i jednocześnie dob

• Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, al

• Wiesz co Zwyrol sorry za złośliwość ale inaczej nie umiem więc no offence.   Proponuję Ci zagrać w GTAIV, pobawić się kilkanaście godzin (co i tak jest mało) i zrobić 100 % w grze to może nie będzie

Opublikowano

Ja dzieki uprzejmosci sprzedawcy(Hasan) w sklepie Sony(tu mialem preorder na PS3) ma juz swoja kopie !!. O polnocy natomiast odbieram wersje na X360 Niestety jestem w pracy wiec zostalo jeszcze pare godzin oczekiwania.. :wacko:

Ps" Napis "GRAND THEFT AUTO IV" jest wypukly"

Foty:

79638472le6.th.jpg

73030082eu4.th.jpg

59727156mr1.th.jpg

Opublikowano

to jakas promka? czemu z tylu jest napis 'not for resale'?

Opublikowano

Poniewaz pochodzi z pakietu PS3+GTA4 ale ja zaplacilem tylko za gre.

Opublikowano

Poniewaz pochodzi z pakietu PS3+GTA4 ale ja zaplacilem tylko za gre.

mhm, po prostu myslalem ze Sony takie ladne promki zrobilo :)

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

Ciekawe czy na wszystkich pudełkach będzie wypukły napis "Grand Theft Auto IV" :P

Edytowane przez wisza

Opublikowano

spojrzcie na most w 2:31 minucie, swiatelka sie nagle zapalaja (dorysowywujace sie elementy) i to na ps3 ;]

Opublikowano

Temat do zassania za 100 punktów, kupiony w ciemno, ale w sumie nie żałuję tych 4 złotówek:

thry4.th.jpg

th2gx3.th.jpg

th3ep1.th.jpg

th4aw8.th.jpg

Opublikowano

chyba podobny byl dostepny za free - slaby jak wiekszosc motywow XD ze wzg na zlewnanie sie obrazka z literami...

Opublikowano

Niech dadzą theme z postaciami takimi jak t3xz ma w Avatarze - to ja nawet sie nadwyręże i kupie.

Nawiasem mówiąc t3xz - za je biaszczy av'ek. Lepsze foto od oryginału

PS. Osobiście mam theme od kilku miechów tego darmowego (czy tam jednego z darmowych, tez z babeczką z lizakiem) z GTA IV, i nie narz/żekam. Wszystko jest czytelne, a do tego miłe dla oka.

PS2. Gdy w google wpisałem nażekam to nie znalazło błędu ort. Tak samo jak w narzekam. Dammit.

Edytowane przez Er_WolvEr

Opublikowano
Niech dadzą theme z postaciami takimi jak t3xz ma w Avatarze - to ja nawet sie nadwyręże i kupie.

Er_WolvEr - bierz ten, w dodatku darmowy :D: http://www.xbox.com/en-US/live/marketplace/a/axe/themes.htm

Nie wiem tylko, czy nie musisz mieć jakiegoś konta zarejestrowanego na USA, aby móc się cieszyć tą tapetką ;)

Co do GTAIV to mam nadzieję, że za ok 12h będę mógł już grać :) Nie jestem jakimś wielkim fanem serii, ale po tych wszystkich reckach widać, że goście Rockstar naprawdę się postarali 8)

Opublikowano

Wyglda na to, ze gra wskoczy w ogolnych rankingach na pierwsze miejsce !

Pozycje lidera od 10 lat zajmuje Zelda: Ocarina Of Time. :)

Edytowane przez saptis

Opublikowano
http://boardsus.playstation.com/playstatio...ding&page=1

W USA wielu ludzom się GTA4 wiesza-jednak z tego co czytałem na chwilę obecną te przypadki dotyczą jedynie wersji ntsc i 60gb modeli ps3 kupionych w okolicach premiery

Freezy dotycza rowniez wersji na X360. :)

Pewnie jakis patch wyjdzie za niedlugo i tyle. :)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Oby Oby bo tamten temat ma już 24 stron czyli zwisy w USA nie są marginalne-dziwne,że na chwilę obecną tylko występują w 60gb wersjach.

Swoją drogą ktoś z Polski miał zwieche?Z tego co tam pisze,wynika,że zaraz po pierwszym filmiku gra freezuje albo 1-2 minutki po.

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Wydaje mi się że problem w więskzości dotyczy posiadaczy amerykanskich wersji konsoli tych jeszcze z 2006 roku.

Opublikowano
Jak komuś się nie poszczęściło to za grosze może wyrwać tutaj: GTA IV - 135zł tylko znów oznacza to czekanie ;).

Ale jak ma się to do tej informacji?: http://www.gameonly.pl/newsy/13981

Pogramy na europejskich X360?

Edit zauważyłem, że znaczek PAL jest odznaczony, czyli powinno być okej.

Edytowane przez SpideyPL