Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Zmieniłem już ułożenie na górne :) muszę jeszcze kable pochować i myśle ze jutro pochwale się nowym hc roomem :lapka:

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 631,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Zrób zdjęcie by Słicz był wśród Twoich konsol [emoji4]

Opublikowano
13 godzin temu, Rayos napisał:

Zmieniłem już ułożenie na górne :) muszę jeszcze kable pochować i myśle ze jutro pochwale się nowym hc roomem :lapka:

Ja bym całkowicie wyj.ebał ta dyktę z tyłu, gdzie konsole lezą. Po co w ogóle to zakładać ?  Myśl praktycznie. 

Opublikowano
2 minuty temu, MEVEK napisał:

Ja bym całkowicie wyj.ebał ta dyktę z tyłu, gdzie konsole lezą. Po co w ogóle to zakładać ?  Myśl praktycznie. 

gdyby to była moja szafka i moje mieszkanie to pewno bym wywalił i problem z głowy ;) Ale póki co przeprowadzke miałem jeszcze nie na swoje własne, więc trzeba sobie radzić z tym co się ma :potter: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

kable schowane :) 

111jrjl.jpg

Opublikowano

Wyglada jakby wisiał dobry metr jak nie wiecej od podlogi, jesli tak to tragedia

Opublikowano

No trochę wysoko jest, ale nie ja wieszalem :dunno:nie jest złe, podobnie miałem na starym mieszkaniu tylko ze tv stał a nie wisiał 

Opublikowano
W dniu 1.07.2018 o 19:16, Rayos napisał:

Pytanie, czy konsole się usmażą w takich warunkach? Z tylu tylko dziura na kable

Dziurę to masz w du.pie. To na kable w dykcie to OTWÓR. Miałem tak z ps3. Działa do dzisiaj nawet w największe upały. 

Opublikowano
Godzinę temu, Rayos napisał:

No trochę wysoko jest, ale nie ja wieszalem :dunno:nie jest złe, podobnie miałem na starym mieszkaniu tylko ze tv stał a nie wisiał 

To ten tv od właściciela?

Opublikowano
58 minut temu, Square napisał:

To ten tv od właściciela?

Yep, porównałem z moim o w sumie gra się tak samo a kolory lepsze trochę i obraz większy to zostawiam a mój slbo pójdzie do sypialni albo na sprzedaż :) 

Opublikowano
19 minut temu, MYSZa7 napisał:

@Rayos  na jakiej wysokości jest tv? porównam z ciekawości z moim

Koło 1.0-1.05 metra 

Opublikowano
13 godzin temu, Rayos napisał:

Yep, porównałem z moim o w sumie gra się tak samo a kolory lepsze trochę i obraz większy to zostawiam a mój slbo pójdzie do sypialni albo na sprzedaż :) 

No jak twój stary tv mial laga 72ms w trybie gry to nie dziwie się, że sprzedajesz 

Opublikowano

Nie jestem pro graczem, nie odczuwałem tego nigdy :dunno: poza patapon na ps4 który nie miał kalibracji laga 

Opublikowano

Kark może boleć, poza tym jest git. Jeżeli sam jesteś zadowolony to rewelka.

P.S

Ubezpiecz pokój dobrym zamkiem w drzwiach :usmiech::lapka:

Opublikowano
3 minuty temu, MEVEK napisał:

Kark może boleć, poza tym jest git. Jeżeli sam jesteś zadowolony to rewelka.

P.S

Ubezpiecz pokój dobrym zamkiem w drzwiach :usmiech::lapka:

No właśnie nie. Im wyżej tym lepiej, głowa powinna być lekko uniesiona. Imo u rayosa jest ok chyba ze ma 2,5 metra wzrostu. No i większy tv by się przydał xd

Opublikowano

ile to ma cali w ogole? 40?

Opublikowano
3 godziny temu, Orzeszek napisał:

No właśnie nie. Im wyżej tym lepiej, głowa powinna być lekko uniesiona. Imo u rayosa jest ok chyba ze ma 2,5 metra wzrostu. No i większy tv by się przydał xd

No nie wiem.. Ja mam teraz 55 cali w odległości 3m od kanapy i juz 2 razy go przewieszałem. Za każdym razem byl za wysoko. Do filmu spoko, ale nie do kilkugodzinnej sesji. Musiałem często robić przerwy, żeby sie masować xD Nie polecam! 

Opublikowano

55 cali 3 metry od kanapy O_O ty coś tam widzisz?

Opublikowano

może dlatego go szyja boli, bo tak bardzo ją wyciąga by dojrzeć UI gierki